Foruma artik girmeyen ve akılda kalan üyeler

Konu sahibi son olarak 3290 gün önce görüldü
Nicki Miray idi .Karadenizliydi genelde babaannesinin fıkralarıni anlatırdı
Aklıma şey geldi. Bugün birisi dedi ki bu foruma 30 kişi giriyorsa 15'i aynıdır. Miray olmasına ben de Mirayım ama o değilim :D O yüzden şaşırdım Miray görünce

Öyle birşey söz konusu değil. Bir deli bir kuyuya taş atıyor 40 akıllı onu çıkartmaya çalışıyor. O yüzden bu tarz şeylere takılıp insanları zan altında bırakmayın. Ona kalsa çoğu Multi üye zaten burada üye bulunmamasinin sebeblerinden bir taneside o yaklaşımda bulunmaktan kaynaklanıyor. Yada bazı konuların trollenmesi yüzünden
Siz eglenmenize keyif almanıza bakın
Aklıma şey geldi. Bugün birisi dedi ki bu foruma 30 kişi giriyorsa 15'i aynıdır.

Öyle birşey söz konusu değil. Bir deli bir kuyuya taş atıyor 40 akıllı onu çıkartmaya çalışıyor. O yüzden bu tarz şeylere takılıp insanları zan altında bırakmayın. Ona kalsa çoğu Multi üye zaten burada üye bulunmamasinin sebeblerinden bir taneside o yaklaşımda bulunmaktan kaynaklanıyor. Yada bazı konuların trollenmesi yüzünden
Siz eglenmenize keyif almanıza bakın
Ben kimseyi zan altında bırakmadım ki asla :) ahan da bu @Türk yaptı hepsini. Mahkemeler kurulsun, Türkün boynu vurulsun.

Yok ben genel olarak söyledim ancak tabiki aramızda istisna arkadaşlarımız var .Ayrıca @Türk bu ara mutsuz ona acil bı sarışın bayan bulmamız lazım durum o kadar kritik :D
Benim anne tarafım komple sarışın yeşilgözlü ama hepsi evlendi :( bekar olanlar hepsi moskovada :( Türkiyede bir kuzenim var öz teyzemin kızı, sapsarı. Kaş kirpik hepsi sarı. Ama nerde bilmiyorum :D bilsem gitsin evlensin kızla biz de evde kalmış kuzenden kurtulalım derdim :)

Kırmızı ve Lady Sun birde Agressive

Geri