Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya her olaydan sonra gidip kendi konularını hortlatman....Son flörtü bilseniz, yer yerinden oynar.. görev iptal çocuklar, yanıldık.
Forumun atmosferini yansıtıyoruz, son dakika bilgisi geldi.. bir hayırlı olsun de yahu.Ya her olaydan sonra gidip kendi konularını hortlatman....
Her şeyi en son bana söylüyorsunuz anlamıyorum ki. Hayırlı olsun cnmForumun atmosferini yansıtıyoruz, son dakika bilgisi geldi.. bir hayırlı olsun de yahu.
Nick ver.Etmez olaydım bir zamanlar…
Sanki bilmiyorsun.Nick ver.
Aman o mu, ben de bir şey sandım. Eskilerden birisi sandım, sitem ettiğini görünce..Sanki bilmiyorsun.
Yok canım.. şaka mıbenim hiç forumdan manitim olmadı2015ten beri boşuna yazıyoz
ahahah gerçekten öyle buluştuğum kişiler oldu ama arkadaş olarakYok canım.. şaka mı![]()
Hâlâ geç kalmış sayılamazsın.. genç, çıtır, seksi, yakışıklısın...ahahah gerçekten öyle buluştuğum kişiler oldu ama arkadaş olarak
kanka yok be ben ciddi ilişki adamı değilim senelerdir bunu anladım yani.Hâlâ geç kalmış sayılamazsın.. genç, çıtır, seksi, yakışıklısın...
Seni biraz parlatmak gerekiyor, böyle arkadaş, dost canlısı, güvenilir görününce kızlar hemencecik kamki oluyor..
Serseri serbest stil takılmak lazım..