Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne göreviGörev iptal dedik çocuklar, sil sil seri şekilde.
E başlığa baksana yıllardır flört etmemesi demişiz, flört etmeyen kalmamış.. iptal işte ahah.Ne görevi
Elleşme aşıklara. Mutlu olsunlar. Darısı dileyene.E başlığa baksana yıllardır flört etmemesi demişiz, flört etmeyen kalmamış.. iptal işte ahah.
Bir şey demedik.. herkes mutlu olsun tabii. Benim konularım forum atmosferine uygun açılır her daim, o yüzden görev iptal dedik ahh.Elleşme aşıklara. Mutlu olsunlar. Darısı dileyene.
xdxd +1çünkü herkes birbirinin eski çıktığı...
@amert dayıcım düşüremedin mi surdan 3-5 manita gkfkfmd
yapma gurban oldum burdakilerin hepsi evli pas verimiyorlar
birde pirlanta gibi gencecik kizlar
benim ahim gitmis vahim kalmis olgun yasda benim gibi birine raslayamadim daha
fkfkfmfkf dayıcım evlileri pisten alınca forumda kimse kalmıyor öyle mi
Diyorsun ben yeniyim bilmiyorum
Sen kocamışsın Kürt şey kurt….. kjkjkjYıllardır görmüyorum nerdeyse. Ya buralardaki ekinler kurumuş yada arkadaşlar çok profesyonel.
Herkes birbiriyle kardeş oldu artık yıllarca... taşıma üye sistemini onaya sunmak isterim...Yıllardır görmüyorum nerdeyse. Ya buralardaki ekinler kurumuş yada arkadaşlar çok profesyonel.
Çarpık ilişki biçimi kjkjkbkbkbHerkes birbiriyle kardeş oldu artık yıllarca... taşıma üye sistemini onaya sunmak isterim...
Öyle deme tanışıp evlenen de oldu, güzel şeyler bunlar..Yıllardır görmüyorum nerdeyse. Ya buralardaki ekinler kurumuş yada arkadaşlar çok profesyonel.
Sa28-32 yaş araligi haricine selam vermem