ZiFiR
Platin Üye
Bencede gulme kirisikliklarin belli olar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne gibi şeylerden mesela çünkü lüksüm yok
inan almıyorum ve~ yemek zaten hep yemekhanede biliyorsun o kedi de hep kapıda ben ywmediğim etleri bile ona vermiyorum [emoji48] [emoji48]yavrucum her begendigini alirsan tabiki birikmez. Indirim sezonunda yap sen alisverisini, disardan yiyorsan surekli haftada 1 kez yemeye calis. Arkadaslarla gezerken hesabi hep sen odememisal arkadasin magic mouse istiyorsa alma. ( burden ismi lazim olmayan sahsa tas gitti
)
ona verdiğim paraya çok acıyorum kimse de beğenmiyo kalıcı da deil [emoji13] ama ben seviyorum yine de [emoji7]Parfüm alma[emoji14]
belli harcamam bile yok serap sefilim diyorum inanmıyo musunuz
paramın bereketi yok diyorum ben de çünkü 1000 lira alanlar 100 lira ayırıyormuş emeklilik için
ona verdiğim paraya çok acıyorum kimse de beğenmiyo kalıcı da deil [emoji13] ama ben seviyorum yine de [emoji7]
seni hesap yaparken düşünemiyorum [emoji23]Ben Kira vermiyorum. Haklısın o yüzden ama öyle bi an oldu ki ailemden ayrı yaşadığım zaman 5 tl nin hesabını yapıyordum.
inan almıyorum ve~ yemek zaten hep yemekhanede biliyorsun o kedi de hep kapıda ben ywmediğim etleri bile ona vermiyorum [emoji48] [emoji48]
açık alcam var mı tavsiyeniz dp demeyin ama onunkiler kötü kokuyoParfüm alacağım paraya kenara koy git açık parfüm al :ask
Çok ciddiyim.
seni hesap yaparken düşünemiyorum [emoji23]
her tatil miValla yapıyorum yaptım her tatil de 5 yıldızlı otel de mi kalıyorum sanıyorsun :benmi:
açık alcam var mı tavsiyeniz dp demeyin ama onunkiler kötü kokuyo
ama ben öyle şeyler teklif edemem ki [emoji5]Kozmetikciker de var bi de oraya bak onların ki daha güzel ve orjinale yakın.
İnternet faturana ortak birini bul.
Sabahları kahvaltıni mumkunse evde yap.
Gözüme küçük gelen harcamaları bi kere hesap ettiğimde 1 ay da kocaman olduğunu gördüm misal kuaföre ayda 1 kez gidiyorum . 3 gün de 1 fon çektirmeyi bıraktım :asd: