Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2307 gün önce görüldü

2pzmjvd.jpg

al hadi zenginsiz artık :D

aslında doğru taktik bizim bi arkadaş sürekli borçlardan şikayet ediyor..vallahi kadına sürekli hediye alasım geliyo..kızı özel okulda evi var kirada evi var bi de araba aldı..bu iş böyle ilerliyo demek ki

söyle düşün bi hedefin var o hedefe giderken daha stratejik davranıyorsun.

Belli harcamalar in dışına cikmayackasin ve her defasında çıtayı biraz daha yükseleteceksin gibi.

söyle düşün bi hedefin var o hedefe giderken daha stratejik davranıyorsun.

Belli harcamalar in dışına cikmayackasin ve her defasında çıtayı biraz daha yükseleteceksin gibi.
belli harcamam bile yok serap sefilim diyorum inanmıyo musunuz
paramın bereketi yok diyorum ben de çünkü 1000 lira alanlar 100 lira ayırıyormuş emeklilik için

Şu anki ederi 5000 TL'ye yakın bir PC (aksesuarlar dualshock 4, dualshock 3, F710 falan dahil)
dell n5110 laptop (i7, 6gb, 750gb olandan)
Z1 Compact
Cüzdanda 800 TL bulunan bir Steam hesabı (ayrıca içindeki oyunlar: http://i60.tinypic.com/nohwd5.png)
ayrıca steam dışında Far Cry 3, Far Cry 4, COD AW, COD Ghosts, Crysis 2, Crysis 3, Battlefield 3, NFS TR, FIFA 13, PES 13
bir de $10.000

ciddi ciddi bunlar

Soyle bakalim ayakkabi ve canta masrafin ne kadar ? .) Her hosuna gideni aliyor musun ?

Birikmesini istiyorsan bir şeylerden vazgeçmelisin.
Özel sektör çalışanıyım, az biraz bir şeyler var.

Soyle bakalim ayakkabi ve canta masrafin ne kadar ? .) Her hosuna gideni aliyor musun ?
yooo beğendiğimi alıyorum o konuda kısıtlamam kendimi ama beğendiğim bişey olmuyo allahtan [emoji23] [emoji23] olsa da alıyorum bende bişeye benzemiyo [emoji13]

Birikmesini istiyorsan bir şeylerden vazgeçmelisin.
Özel sektör çalışanıyım, az biraz bir şeyler var.
ne gibi şeylerden mesela çünkü lüksüm yok

Geri