bana kedi alin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben çok zenginim la :nee:
Evim, arabam, arsalarım, bankada paralarım var :nee:
Bir de aldığım maaş var ki :dyg:
Ama çok cimriyim ondan bunlar oldu :asd:
aslında doğru taktik bizim bi arkadaş sürekli borçlardan şikayet ediyor..vallahi kadına sürekli hediye alasım geliyo..kızı özel okulda evi var kirada evi var bi de araba aldı..bu iş böyle ilerliyo demek kiYatırım yapılmaz tamam yeter dersem şimdi napıyım
kıskandık ama :benmi:
bana kedi alin![]()
aslında doğru taktik bizim bi arkadaş sürekli borçlardan şikayet ediyor..vallahi kadına sürekli hediye alasım geliyo..kızı özel okulda evi var kirada evi var bi de araba aldı..bu iş böyle ilerliyo demek ki
KıskanmaOlay çalış ve cimrilikten geçiyor
En iyisini @Classic bilir gerçiEn son mal varlığımı hesaplıyordu :asd:
KıskanmaOlay çalış ve cimrilikten geçiyor
En iyisini @Classic bilir gerçiEn son mal varlığımı hesaplıyordu :asd:
cimriyim paraya kiymam @Cool![]()
belli harcamam bile yok serap sefilim diyorum inanmıyo musunuzsöyle düşün bi hedefin var o hedefe giderken daha stratejik davranıyorsun.
Belli harcamalar in dışına cikmayackasin ve her defasında çıtayı biraz daha yükseleteceksin gibi.
söz bidahakine gülcem [emoji106]Benim evden jakuzi böcüğü cikiyo öyle bi zenginlik
yooo beğendiğimi alıyorum o konuda kısıtlamam kendimi ama beğendiğim bişey olmuyo allahtan [emoji23] [emoji23] olsa da alıyorum bende bişeye benzemiyo [emoji13]Soyle bakalim ayakkabi ve canta masrafin ne kadar ? .) Her hosuna gideni aliyor musun ?
ne gibi şeylerden mesela çünkü lüksüm yokBirikmesini istiyorsan bir şeylerden vazgeçmelisin.
Özel sektör çalışanıyım, az biraz bir şeyler var.