Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2310 gün önce görüldü
ne gibi şeylerden mesela çünkü lüksüm yok

Bir ayı nasıl geçirdiğini anlatabilirsen içinden bir şeyler seçebilir ve örneklendirebilirim. Ufak bir örneklendirme yapacak olursam, mesela kullandığın telefon bir lüks olabilir keza kullanmış olduğun tarife de öyle.

bin lira kira internet faturalar binlira k kartı geriye kalanı anneme gönderiyorum k kartıyla geçinirim ben
Arkhe

yavrucum her begendigini alirsan tabiki birikmez. Indirim sezonunda yap sen alisverisini, disardan yiyorsan surekli haftada 1 kez yemeye calis. Arkadaslarla gezerken hesabi hep sen odeme :D misal arkadasin magic mouse istiyorsa alma. ( burden ismi lazim olmayan sahsa tas gitti :D )

yavrucum her begendigini alirsan tabiki birikmez. Indirim sezonunda yap sen alisverisini, disardan yiyorsan surekli haftada 1 kez yemeye calis. Arkadaslarla gezerken hesabi hep sen odeme :D misal arkadasin magic mouse istiyorsa alma. ( burden ismi lazim olmayan sahsa tas gitti :D )
inan almıyorum ve~ yemek zaten hep yemekhanede biliyorsun o kedi de hep kapıda ben ywmediğim etleri bile ona vermiyorum [emoji48] [emoji48]

belli harcamam bile yok serap sefilim diyorum inanmıyo musunuz
paramın bereketi yok diyorum ben de çünkü 1000 lira alanlar 100 lira ayırıyormuş emeklilik için

Ben Kira vermiyorum. Haklısın o yüzden ama öyle bi an oldu ki ailemden ayrı yaşadığım zaman 5 tl nin hesabını yapıyordum.

Konuyu görünce sadece bir telefonum ve laptop,umun olduğunu bir daha hatırladım.

açık alcam var mı tavsiyeniz dp demeyin ama onunkiler kötü kokuyo

Kozmetikciker de var bi de oraya bak onların ki daha güzel ve orjinale yakın.

İnternet faturana ortak birini bul.
Sabahları kahvaltıni mumkunse evde yap.
Gözüme küçük gelen harcamaları bi kere hesap ettiğimde 1 ay da kocaman olduğunu gördüm misal kuaföre ayda 1 kez gidiyorum . 3 gün de 1 fon çektirmeyi bıraktım :asd:

Dilenciye para vermemek bir tutumluluk politikası değildir ve ekonomini iyileştirmez. 1 tl seni zengin yapmaz, fakat fakir de kalmazsın. Paranın küçük bir miktarıyla ihtiyaç sahiplerine veya sokak hayvanlarına iyilik yap, Allah rızası temel amacın olsun. Bunun haricinde her gün yaptığın lüks harcamaları iptal et. Bakkaliye, sigara, makyaj ürünleri gibi şeyler temel ihtiyaç değildir. Bunları yapmıyorsan gereksiz harcamalarım zaten yok diyorsan, borç taksitlerin yüksek demektir ki, bitene kadar beklemekten başka çaren yok. Kredi çekmeni tavsiye etmem. Borç parayla borç kapatılmaz.

Kozmetikciker de var bi de oraya bak onların ki daha güzel ve orjinale yakın.

İnternet faturana ortak birini bul.
Sabahları kahvaltıni mumkunse evde yap.
Gözüme küçük gelen harcamaları bi kere hesap ettiğimde 1 ay da kocaman olduğunu gördüm misal kuaföre ayda 1 kez gidiyorum . 3 gün de 1 fon çektirmeyi bıraktım :asd:
ama ben öyle şeyler teklif edemem ki [emoji5]

Geri