salçalı mı...çok sinirlisin, sanayi tostu yaptım gel çay da hazır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
salçalı mı...çok sinirlisin, sanayi tostu yaptım gel çay da hazır
evet gel, gelirken fotoğraf makinesini de getir ofiste 1 gün yapalımsalçalı mı...
isyannnnnnnnnnnnnnnnn.@Swat beey, siz yokken buralarda ben vardım, emegim vardı. ...... Sormadan etmeden rankımı almışsınız hiç hoş şey diil. Lütfen emektar rankımı iade edin, yoksa forumu terk edecegiim........ :/
Haklı bir isyaaan! Haksız mıyım amaa??isyannnnnnnnnnnnnnnnn.
grev yapalım sizin içinnnn :=)Haklı bir isyaaan! Haksız mıyım amaa??
Bu kadın senelerce konu açtı emek verdi günlerce konularına yazdık Özlemde emektar üye gibi bişey almalı bence
Versinler yani.....asdfghjkgrev yapalım sizin içinnnn :=)
Emektar rankını verin...
ben istemiyorum :=)Versinler yani.....asdfghjk
Ben bile sizin için grev yaparım. sizin de rankınızı versinler.........
Ben ayrıldıktan sonra düz üyelik istemiştim bi süre öyle kaldı sonra ne olduysa elmas oldum emektarlık bahsi bile geçmediSanırım Özlem kendi isteği ile emektar ranki almadı yanılıyor muyum @Özlem
Ben halimden memnunum canım rankın bi önemi yokBu kadın senelerce konu açtı emek verdi günlerce konularına yazdık Özlemde emektar üye gibi bişey almalı bence
HAHAHHA vallahi o eksik bu eksik diyen yok... Bizim raporlarımıza bakılmıyor diyen yok ... Bunu nasıl yaparız diye kafa patlatmıyorsun...Hangi kodu eklersek düzelir şurası diye araştırmıyorsun:=)forum pandemi dönemi tekstil atölyesine döndü.
rankı alınan emek ekmek muhabbeti yapıyor.
@yoSun görevden alınır alınmaz kendini yemeğe verdi
iyi de oldu forum yönetim emek görev derken evde çol çocuk açlıktan kırılıyordu şimdi en azından yemek yapıyor