Forum Rank'larına Reset Sonrası Görüşler

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
@Swat beey, siz yokken buralarda ben vardım, emegim vardı. ...... Sormadan etmeden rankımı almışsınız hiç hoş şey diil. Lütfen emektar rankımı iade edin, yoksa forumu terk edecegiim........ :/

@Swat beey, siz yokken buralarda ben vardım, emegim vardı. ...... Sormadan etmeden rankımı almışsınız hiç hoş şey diil. Lütfen emektar rankımı iade edin, yoksa forumu terk edecegiim........ :/
isyannnnnnnnnnnnnnnnn.

forum pandemi dönemi tekstil atölyesine döndü.
rankı alınan emek ekmek muhabbeti yapıyor.
@yoSun görevden alınır alınmaz kendini yemeğe verdi
iyi de oldu forum yönetim emek görev derken evde çol çocuk açlıktan kırılıyordu şimdi en azından yemek yapıyor

forum pandemi dönemi tekstil atölyesine döndü.
rankı alınan emek ekmek muhabbeti yapıyor.
@yoSun görevden alınır alınmaz kendini yemeğe verdi
iyi de oldu forum yönetim emek görev derken evde çol çocuk açlıktan kırılıyordu şimdi en azından yemek yapıyor
HAHAHHA vallahi o eksik bu eksik diyen yok... Bizim raporlarımıza bakılmıyor diyen yok ... Bunu nasıl yaparız diye kafa patlatmıyorsun...Hangi kodu eklersek düzelir şurası diye araştırmıyorsun:=)
Yerine bol malzemeli pizza filan yapmak varkennn yaniiiii...

Çok çeşit var ranklarda daha sade tercih ederdim ama değişiklik ne onu pek bilmiyorum.

son sayfalarda yazılanlara istinaden bazı şeylerin yanlış yorumlandığını düşünüyorum.
yıllardır yönetimin genelinden kaynaklı veya birkaç yöneticinin eylemleri nedeniyle çeşitli sorunlar yaşadık. yönetime giren çıkan o kadar kişi oldu ki her defasında yönetimin tarafsızlığı sorgulandı. hha yönetime girdikten sonra işlerin eski yönetimden daha iyi ilerlediğini gördük. evet yine sorunlar yaşıyorduk ama eskisi gibi değildi. konularda görüşlerden dolayı ufak tefek tartışmalar dışında uzun bir süredir de forumda sakin bir ortam vardı. taa ki iki gün önceye kadar. mevzunun çıkış kaynağı özel üyeliklerin referandumla ortaya atılmasıyken son yazılan eleştirilerin yönetimsel olmasının nedenini anlayamadım. yönetimdekilerin affını istemesi, swat'ın komple yönetimi silmesini zaten hiç anlayamadım. arkada farklı işler dönüyordur, geçmiş de katılıyordur orasını bilemem. o gün özel üyelikler konusunda makul bir açıklama bekledim kendisinden, özel üyelerin sohbet bölümünde de dile getirdim bazı şeyleri. makul bir açıklama görmediğimden eleştirimi ve olması gerekeni dile getirdim zaten. tekrardan konuyu açmaya gerek görmüyorum, oldu bitti sonuçta.

Geri