Forum Rank'larına Reset Sonrası Görüşler

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Great Reset mi @Swat?
Hayirli olsun update, güncelleme, yasasin siniflar arasi diyalog.

Ben ve birkaç arkadaşım olay zerre kadar bizi bağlamadığı için sadece işin goygoyundayız :d
sabah bir konu açıldı ee özel üyelik cart curt okey denildi zaten çoğu kişi tarafından. Sonra arka planda ne oldu da ki tahminim swatın oruçlu olduğudur ve bir anlık bakım ayağına :d herkes ama herkes silindi. Açıklamayı yapın öyle silin madem eşek başı yok burada evet :d
bizim baktığımız gibi dışarıdan bir gözle bakın olay çok komik...
Darbe oldu sen komik diyorsun çok ayıp..... Sjsj

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
anlamadım az biraz açıklarmısın ?, açıklamayı yaptım zaten böyle olması gerekiyordu oldu konunun uzamasının hiç bir önemi yok.
Ne kadar da gergin şakaya da gelmiyor dd
açıklamani okudum beğendim hatta kökten değişim iyi olacak gibime geliyor ilk defa destekliyorum seni dd herkes için hayırlısı hadi kal selametle

Darbe oldu sen komik diyorsun çok ayıp..... Sjsj
Saçma zaten serçecim onca emek veren insan var kafası atıp silmesi ne demek sormadan etmeden. Hadi kendi ayrılmak isteyenler olmuş tamam sorun yok ama o zaman o konunun açılmasının mantığı ne bilmiyor mu burayı olay çıkacağını tartışma çıkacağını düşünmemeleri fazla romantizm olur.
ee madem izahı tam yapamıyor biz de mizahını yaparız :d iki güldük diye banlayacak değil kimse her yönetime aynı şey yapıldı bu niye es geçilsin...

Bu arada kendim ve scope adına söylemiş olayım(o da daha iki gün önce beni silin diye bana yazdığı için dahil ediyorum) bazı yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için ;

Ayrılmak biz istedik. Bir yerde uzun süre yöneticilik yaparsanız vebalı hale gelirsiniz. Çünkü bir çok işlem yapıyorsunuz ve işlemlerin tarafları ister istemez sizden rahatsızlık duyuyor. En anlayış göstereni bile görüntüde anlayışlı. Ama huzursuz. Bu vebalı halden sıkıldık, herkesle sırf yönetici olmakdan kaynaklı aramız bozuldu. Kabul görmemiz azaldı. Tüm bunlara ilaveten heves de kaçtı.

Kan değişimi daha iyi gelir, daha hevesli daha kabul gören daha az vebalı biri forumun sürdürülebilirliği açısından daha faydalı olur diye de bıraktık.

Yani Swat çıldırdı sildi değil. Adamı canavar göstermeyin. :d

Yeni yönetimin, yeni gelen isimlerden oluşması oldukça mantıklı ve böylece gruplaşmadan etkilenmezler. Taraf tutuyorsun diye asılsız ithamlara maruz kalmazlar.

Rank olayına ise her zaman karşı çıktım. Edebiyat, felsefe ya da bilim forumlarında rank fazlalığı yoktur çünkü oraya herkes paylaşım yapmaya gelir. Yönetici rankı ve üye rankı yeterlidir. Mesaj sayısına göre değişim olmasına bir sözüm yok ancak ranklara bu kadar anlam yüklememek gerekiyor.

Bence forumun yurtdışında yaşayan userlarına bir hizmet bunlar hep.
Yurtdışında yaşayıp Türkiyedeki yönetim şeklinden mahrum mu kalıyorsunuz. Buyurun...

Yeni yönetimin, yeni gelen isimlerden oluşması oldukça mantıklı ve böylece gruplaşmadan etkilenmezler. Taraf tutuyorsun diye asılsız ithamlara maruz kalmazlar.

Rank olayına ise her zaman karşı çıktım. Edebiyat, felsefe ya da bilim forumlarında rank fazlalığı yoktur çünkü oraya herkes paylaşım yapmaya gelir. Yönetici rankı ve üye rankı yeterlidir. Mesaj sayısına göre değişim olmasına bir sözüm yok ancak ranklara bu kadar anlam yüklememek gerekiyor.
tarafsız olabilmek böyle bir ortamda zaten güç, leftyciğim... ama ben senin, hhanın ya da bazı diğer yöneticilerin tarafsız kalabilme başarısına şahit oldum. ufak tefek fikir ayrılıkları ya da sorunlar elbette olacaktır, bunlar normal; ama akla karayı iyi ayırmak gerek. iyi yönetici, tarafsız yönetici demek; arası bozuk olduğu üyelerin rapor vb. işlemlerini halletmek demek değildir. dünkü gibi konularda, sevmediği üyelere 8146816 kişi saldırırken konuya girip girip çıkmak yerine, “hoop arkadaşlar, o konu sandığınız ya da düşündüğünüz gibi değil.” müdahalesi yapabilmektir. hiç demagojiye gerek yok. her şey sıfırlandı, tertemiz oldu. birçoğumuzun kafası şişmişti. sonrası için ne olur, ne şekilde gelişir, göreceğiz. burası forumsal; olan ve olacak şeylere şaşırmamak gerek.jfgnf

yöneticiliği kaldırın gitsin komple. burası artık sosyal medya platformu olarak değerlendirilmeli. instagramda bilmem nerde birileri tartışınca siliyolar mı tartışmaları yoo. yazdığı şeyler kişinin kendisini bağlar ekleyin bi ai robotu ırkçılık, küfür vs içeren postları silsin yeter... yöneticilik mi kaldı allasen kimseyi memnun edemezsin yıllarca yaptık bu işi birinin aleyhine yaptığımız her işlemde karşı taraf düşman oldu. boşu boşuna antipati toplamaya gerek yok

Tarafsızlık mı xd
@Lefty farklı bir erkek nickiyle foruma üye ol admin yapsınlar hemen anında 15 tane yeni kankin olur aynı gün içinde.
13 tanesi kadın.
İnş erko linci yemem bu söylediklerim yüzünden.
Linç yemekten korkmuyorum fakat ramazanda oruç gitmesin.

yöneticiliği kaldırın gitsin komple. burası artık sosyal medya platformu olarak değerlendirilmeli. instagramda bilmem nerde birileri tartışınca siliyolar mı tartışmaları yoo. yazdığı şeyler kişinin kendisini bağlar ekleyin bi ai robotu ırkçılık, küfür vs içeren postları silsin yeter... yöneticilik mi kaldı allasen kimseyi memnun edemezsin yıllarca yaptık bu işi birinin aleyhine yaptığımız her işlemde karşı taraf düşman oldu. boşu boşuna antipati toplamaya gerek yok
çok sinirlisin, sanayi tostu yaptım gel çay da hazır

Geri