Bence oruçlu değil malum günüdeydi..Şekeri yükselmiştir. Oruç tutamaz şekerliler fjjfjfj
Bence iyi oldu. Özel üyelerden silme yetkisini alınca elmaslarla farkı yoktu. Yönetim kısmını da ben bilmem beyim bilir kfkfkf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence oruçlu değil malum günüdeydi..Şekeri yükselmiştir. Oruç tutamaz şekerliler fjjfjfj
Bence iyi oldu. Özel üyelerden silme yetkisini alınca elmaslarla farkı yoktu. Yönetim kısmını da ben bilmem beyim bilir kfkfkf
anlamadım az biraz açıklarmısın ?, açıklamayı yaptım zaten böyle olması gerekiyordu oldu konunun uzamasının hiç bir önemi yok.Bence oruçlu değil malum günüdeydi..![]()
alternatif iletişim şekillerini kullanarak göstermemen talihsiz olmuş..............Buraya senin donunun yeşil halini koymuştum ama don paylaşmak yasakmış sildiler
Darbe oldu sen komik diyorsun çok ayıp..... SjsjBen ve birkaç arkadaşım olay zerre kadar bizi bağlamadığı için sadece işin goygoyundayız :d
sabah bir konu açıldı ee özel üyelik cart curt okey denildi zaten çoğu kişi tarafından. Sonra arka planda ne oldu da ki tahminim swatın oruçlu olduğudur ve bir anlık bakım ayağına :d herkes ama herkes silindi. Açıklamayı yapın öyle silin madem eşek başı yok burada evet :d
bizim baktığımız gibi dışarıdan bir gözle bakın olay çok komik...
Ne kadar da gergin şakaya da gelmiyor ddanlamadım az biraz açıklarmısın ?, açıklamayı yaptım zaten böyle olması gerekiyordu oldu konunun uzamasının hiç bir önemi yok.
Saçma zaten serçecim onca emek veren insan var kafası atıp silmesi ne demek sormadan etmeden. Hadi kendi ayrılmak isteyenler olmuş tamam sorun yok ama o zaman o konunun açılmasının mantığı ne bilmiyor mu burayı olay çıkacağını tartışma çıkacağını düşünmemeleri fazla romantizm olur.Darbe oldu sen komik diyorsun çok ayıp..... Sjsj
Ben silebiliyordum vardi o ozellik bendeYa silme yetkimiz alındıktan sonra bir esprisi kalmamıştı zaten. İyi olmuş. Ancak herkesten almak yerine aktif olmayanları silseler de olurdu.
Yaşlı görünmeyi seviyorum benBoş ver yaşlı gösteriyordu zaten dd
tarafsız olabilmek böyle bir ortamda zaten güç, leftyciğim... ama ben senin, hhanın ya da bazı diğer yöneticilerin tarafsız kalabilme başarısına şahit oldum. ufak tefek fikir ayrılıkları ya da sorunlar elbette olacaktır, bunlar normal; ama akla karayı iyi ayırmak gerek. iyi yönetici, tarafsız yönetici demek; arası bozuk olduğu üyelerin rapor vb. işlemlerini halletmek demek değildir. dünkü gibi konularda, sevmediği üyelere 8146816 kişi saldırırken konuya girip girip çıkmak yerine, “hoop arkadaşlar, o konu sandığınız ya da düşündüğünüz gibi değil.” müdahalesi yapabilmektir. hiç demagojiye gerek yok. her şey sıfırlandı, tertemiz oldu. birçoğumuzun kafası şişmişti. sonrası için ne olur, ne şekilde gelişir, göreceğiz. burası forumsal; olan ve olacak şeylere şaşırmamak gerek.jfgnfYeni yönetimin, yeni gelen isimlerden oluşması oldukça mantıklı ve böylece gruplaşmadan etkilenmezler. Taraf tutuyorsun diye asılsız ithamlara maruz kalmazlar.
Rank olayına ise her zaman karşı çıktım. Edebiyat, felsefe ya da bilim forumlarında rank fazlalığı yoktur çünkü oraya herkes paylaşım yapmaya gelir. Yönetici rankı ve üye rankı yeterlidir. Mesaj sayısına göre değişim olmasına bir sözüm yok ancak ranklara bu kadar anlam yüklememek gerekiyor.
çok sinirlisin, sanayi tostu yaptım gel çay da hazıryöneticiliği kaldırın gitsin komple. burası artık sosyal medya platformu olarak değerlendirilmeli. instagramda bilmem nerde birileri tartışınca siliyolar mı tartışmaları yoo. yazdığı şeyler kişinin kendisini bağlar ekleyin bi ai robotu ırkçılık, küfür vs içeren postları silsin yeter... yöneticilik mi kaldı allasen kimseyi memnun edemezsin yıllarca yaptık bu işi birinin aleyhine yaptığımız her işlemde karşı taraf düşman oldu. boşu boşuna antipati toplamaya gerek yok