Stockholm Sendromu
Elmas Üye
arkadaşlar, yoğunum ve çok takip edemiyorum..... laf sokacaklar bu kez etiketlerse çok memnun olurum, tşk.............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özel üyeliğim alınsın diye mi kocamla kavga ettim..
Hepsinin alınıp bir tek sana verilecekmişKimlerin özel üye rank'lari alındı neden sebebi ne anlatın lütfen rica ediyorum ya yalvarıyorum hatta..![]()
Benimkini sen aldırmışsın........................Kimlerin özel üye rank'lari alındı neden sebebi ne anlatın lütfen rica ediyorum ya yalvarıyorum hatta..![]()
Buraya senin donunun yeşil halini koymuştum ama don paylaşmak yasakmış sildiler
Senin rankin ömrü kelebeğinki kadarmış aşkı dBenimkini sen aldırmışsın........................
kırıldım
Ya silme yetkimiz alındıktan sonra bir esprisi kalmamıştı zaten. İyi olmuş. Ancak herkesten almak yerine aktif olmayanları silseler de olurdu.Senin rankin ömrü kelebeğinki kadarmış aşkı d
Boş ver yaşlı gösteriyordu zaten ddEmektar rankım derhal iade edilsin. Tşk.
Şekeri yükselmiştir. Oruç tutamaz şekerliler fjjfjfjBen ve birkaç arkadaşım olay zerre kadar bizi bağlamadığı için sadece işin goygoyundayız :d
sabah bir konu açıldı ee özel üyelik cart curt okey denildi zaten çoğu kişi tarafından. Sonra arka planda ne oldu da ki tahminim swatın oruçlu olduğudur ve bir anlık bakım ayağına :d herkes ama herkes silindi. Açıklamayı yapın öyle silin madem eşek başı yok burada evet :d
bizim baktığımız gibi dışarıdan bir gözle bakın olay çok komik...