Forum oyunlarının iq düşürdüğü gerçeği

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Demek ki bu konu da forum oyunları görevi görecek.
Sonra benim iq neden düştü?
Düşüyor işte.

Da Vinci ile forum oyunlarini kiyaslamak da ne bileyim

Climax okumasin.
Ciddiye alir bir de.

Sanki diğer konularda atom mu parçalanıyor? Twitter, ekşi sözlükten araklanan yazılar yazılıyor. En azından orijinal oluyor oyunlardaki yazılarımız…

o değil de karalama defteri felan hadi neyse de canın sıkılır yazarsın diğerleri ciddi anlamda mazide kaldı eski tadı yok

bu forumun en iq düşüren konusu oral özer - fan club konusudur, konunun mistik bi yanı vardır, görseller hipnotize edicidir, baktıkça bakasınız gelir, sonra da bir insan neden oral özer fanı olur ki diye düşünürken ilk iq'larınızı kaybedersiniz, peşinden neden aynı fotoğraflar 300 farklı filtreyle tekrar tekrar paylaşılır ve kim böyle bir şeyle uğraşır ki diye düşünürken kalan iq'larınızı da kaybedersiniz. artık o noktada sahip olduğunuz iq, eski yönetimin espri ile hakareti ayırt etmede kullandığı iq ile eşdeğerdir.

bu forumun en iq düşüren konusu oral özer - fan club konusudur, konunun mistik bi yanı vardır, görseller hipnotize edicidir, baktıkça bakasınız gelir, sonra da bir insan neden oral özer fanı olur ki diye düşünürken ilk iq'larınızı kaybedersiniz, peşinden neden aynı fotoğraflar 300 farklı filtreyle tekrar tekrar paylaşılır ve kim böyle bir şeyle uğraşır ki diye düşünürken kalan iq'larınızı da kaybedersiniz. artık o noktada sahip olduğunuz iq, eski yönetimin espri ile hakareti ayırt etmede kullandığı iq ile eşdeğerdir.
konuyu bulamadım. acilen yönetim ilgilenmeli. bilmeyenler için bu konu gün yüzüne çıkarılmalı.

konuyu bulamadım. acilen yönetim ilgilenmeli. bilmeyenler için bu konu gün yüzüne çıkarılmalı.
aratınca zaten sadece sen ve rasko çıkıyor… bilmediğimiz şeylerden yürümeyin ama buyrun konu.

alayım bi adminlik…

konu duruyor ama görseller uçmuş bende. bir ara sen de girmişsin bu girdaba...

Oral Özer - Fan Club | IRCForumları (ircforumlari.com.tr)

oralozer.png

oralozer.png

oralozer.png

konuyu konuşmak bile yarı yarıya iq düşürttü, niye 300 kere aynı şeyi göndermiş bu?

Ekli dosyayı görüntüle 90274

konuyu konuşmak bile yarı yarıya iq düşürttü, niye 300 kere aynı şeyi göndermiş bu?
iqn düştü ya..... o yüzden 3 kere göndermişsindir...

Konunun şöyle haklılık tarafı var ben bilerek forum oyunlarına cevap yazmadan önce iqumu düşürüp öyle yazıyorum. Ehehe ehe forum çok eğlenceli ehe ehe

Forumsal ile olan iyi, kötü ortak tarihimizi seviyorum yaaa
Başkaları Fransız kalıyor ama güzeldik hep…

süpermene ne dolanıyon buralarda demişler
canım sıkılıyor demiş

Açılan trol konuların yanında çok elit bile duruyor şayet bunu baz alacaksak foruma girmekte aykü düşürüyor dimi :d

Fakat o dürtü size de gelmiyor mu? O his işte, anlarsın ya adamım. Hunharca en son hangi takımın ismi yazılacak oynamak istiyorum, alttakine kahve, üsttekine çiçek, kendime de çiçeğin sapını armağan etmek istiyorum.

Size de oluyor mu böyle? ...

Ben de diyorum niye beynim küçüldü,niye çakralarım kayboluyor..

@Morsalkım
Buyur tatlim,olmayan iqumu diplere cekerek sana bir sarki armagan etmek isterim.

Iq seviyesi perfekt olanlar çıksın kastı buralarr.

Geri