Forum oyunlarının iq düşürdüğü gerçeği

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Voilà!

Saygıdeğer milletvekilleri ve değerli yöneticiler. Babamın hepinize selamı var. Üstteki üyeye hariç.

Araştırma önergemde de gördüğünüz gibi teknolojinin ve sosyal medyanın yaratıcılığı öldürmesinin yanında; forum oyunlarının da aslında iq düşürdüğünün de hükümetimizce incelenmesini talep ediyorum. Abi bu ne ya?

-Sayın Favi, lütfen cümlelerinize dikkat ediniz. Süreniz 3 dakika kalmıştır.

Mısır piramitlerini yapan işçileri düşünüyorum... Ogle ile akşam arasındaki zamanını bulabilmek için tanjantı bulan Battani'yi düşünüyorum... Savaş makineleri icat eden Da Vinci'yi düşünüyorum... Romadaki gladyatörleri düşünüyorum... (oh bebeğim)

Hayır zaten saçma sapan bir işin ortasındayım. Kübaj denilen bir şey var başa bela. Onunla uğraşırken aklıma yine üstteki üye geldi. Acaba ne yapıyordur garibim. Şimdi moral öpücüğünü kimden alıyordur ya da kime çiçek veriyordur veyahut asansörde kaldıysa klostrofobisi geldi mi diye. Evet, birazdan senin de düşüneceğin gibi kıskanıyorum hepinizi. Çok çılgın bir topluluksunuz. Tamam hak veriyorum eğlence platformudur da... Abi bu ne ya?

-Sayın Favi, 2 dakikanız kalmıştır.

Hangi ara at üzerinde mızrak atan adamdan, üstteki üyeye öpücük veren üyeye evrildin lan? Ben de oynamaya çalıştım fakat bana; felsefi, düşünsel, bilimsel, kültürel, kısacası entelektüel katkı bağlamında bir faydası olmayacağını fark etmemle birlikte bıraktım. Kamu spotundaki forum oyunlarını bırakan adam gibi oldum gözünde değil mi?

(32 yıldır forum oyunu oynuyorum, ilk başlarda çok zorlandım ama başardım. Bu başarı hepimizin...)

-Sayın Favi, süreniz 1 dakika kaldı, lütfen toparlayınız.

Toparlamak gerekirse; forum kültürünün gittikçe yozlaşmasından yakınan, elbette sadece burası için değil, genel anlamda her yerde iki kelam edebilmek mümkün olmadığına kanaat getiren bünyenin serzenişidir... Üstteki üyeye serzeniş... La bi durun la.

-Sayın Favi, bu ne yaaa?

"Kendi halinde bir üye" yapı taşıdır.

Münazara konusu var, ona katıl istersen.

Bende diyorum benim IQ seviyem niye 90 çıkıyor.
Espri yapacakken bile kendime 20'li seviyeleri yakıştıramadım.
Yine kendime olan aşkıma engel olamadım.

Bknz: İQ veya kaliteden bahsedenler genelde kalitesiz çıkar.

Niye savunmaya geçiyorsunuz ki, yorum yapan arkadaşlar da mizaha mizahla cevap vermişler, böyle konuya böyle cevaplar normal yani (:

Haklısın çok da şeyımızde değil oyun [ARGO]umrumuzda[/ARGO] bir nevi birbirimize ısınmak ve forumu akıtmak için yapıyoruz

Seni etiketlemedik diye alindiysan seninle de asansörde kalabiliriz ponçik

Yok be kardeşim bence tam tersi.
Lafı sokayımda kimse kim olduğunu anlamasın diye beyin daha bir hararetli çalışma sergiliyor bence.

Forum oyunlarına rağmen bu zekadayım, oynamasam demek ki kimse bana ulaşamaz... Halkın içine karışmak için çok çabalıyorum, biraz düşürdüm gibi.

Forum oyunları olmasa senin de yazacağın konu yok be bro. 3. mü 4.mü bu konuda yazışın (:

Biriyle asansörde 24 saat kalmamış, hiçbir üyenin camını kırmak istememiş kadar kötüsün favi.

Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusuna yazmalıyım ki alttaki üyenin benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenebileyim.
Üstteki üye forumun nesi oyununa yazmalıyım ki alttaki üyenin benim forum için ne kadar gerekli bir üye olduğumu herkese göstersin.

zekaya bakar mısın?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Stockholm Sendromu bana her Akın Koçovalı dediğinde iq seviyem yerlebir oluyor.

Geri