Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyu bulamadım. acilen yönetim ilgilenmeli. bilmeyenler için bu konu gün yüzüne çıkarılmalı.bu forumun en iq düşüren konusu oral özer - fan club konusudur, konunun mistik bi yanı vardır, görseller hipnotize edicidir, baktıkça bakasınız gelir, sonra da bir insan neden oral özer fanı olur ki diye düşünürken ilk iq'larınızı kaybedersiniz, peşinden neden aynı fotoğraflar 300 farklı filtreyle tekrar tekrar paylaşılır ve kim böyle bir şeyle uğraşır ki diye düşünürken kalan iq'larınızı da kaybedersiniz. artık o noktada sahip olduğunuz iq, eski yönetimin espri ile hakareti ayırt etmede kullandığı iq ile eşdeğerdir.
aratınca zaten sadece sen ve rasko çıkıyor… bilmediğimiz şeylerden yürümeyin ama buyrun konu.konuyu bulamadım. acilen yönetim ilgilenmeli. bilmeyenler için bu konu gün yüzüne çıkarılmalı.
konu duruyor ama görseller uçmuş bende. bir ara sen de girmişsin bu girdaba...konuyu bulamadım. acilen yönetim ilgilenmeli. bilmeyenler için bu konu gün yüzüne çıkarılmalı.

konu duruyor ama görseller uçmuş bende. bir ara sen de girmişsin bu girdaba...konuyu bulamadım. acilen yönetim ilgilenmeli. bilmeyenler için bu konu gün yüzüne çıkarılmalı.

iqn düştü ya..... o yüzden 3 kere göndermişsindir...konu duruyor ama görseller uçmuş bende. bir ara sen de girmişsin bu girdaba...
Oral Özer - Fan Club | IRCForumları (ircforumlari.com.tr)
Ekli dosyayı görüntüle 90274
konu duruyor ama görseller uçmuş bende. bir ara sen de girmişsin bu girdaba...
konu duruyor ama görseller uçmuş bende. bir ara sen de girmişsin bu girdaba...
konuyu konuşmak bile yarı yarıya iq düşürttü, niye 300 kere aynı şeyi göndermiş bu?