Jesse James
Altın Üye
-
-
-
-
-
Forum üyeleri, ve Yöneticileri.
Aylardir maruz kalinilan , Alay atmeler, kisisel direk üyeye hakaretler, Türkiye Cumhuriyetinin yöneticilerine agza alinmayacak sözler, artik EmRe, GüLSe Pirilti nin bir araya gelip ciddi sekilde ele almasi gereken bir konu oldu artik.
Özellikle bu forumun kalitesini yükseltecek kurallar hakkinda hassas davranmanizi, Direk ceza verilmesini rica ediyorum.
Ben dahil bu kurallari neredeyse hepimiz cignedik.
Forumun düzeninin, kisilerin birbirine olan saygisinin bozulmamasi icin bundan sonra herkese hakettigi cezayi acimadan vermenizi rica ediyorum.
Saygilarimla...
Aylardir maruz kalinilan , Alay atmeler, kisisel direk üyeye hakaretler, Türkiye Cumhuriyetinin yöneticilerine agza alinmayacak sözler, artik EmRe, GüLSe Pirilti nin bir araya gelip ciddi sekilde ele almasi gereken bir konu oldu artik.
Forum ortamında veya özel mesajlarınızda genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanılması yasaktır.
Konulara konuyla alakasız mesajlar yazmak konuyu saptırmak sohbet veya geyik bölümleri haricinde geyik yapmak yasaktır.
İmzanızda kaba sözler, hakaret, ayrımcılık, cinsellik, ticaret, politika siyasi, ve din içerikli mesajlar bulunamaz. Uygunsuz imzalar silinecektir.
Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
Tehdit edici, tartışma yaratıcı, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
Forum sitemizde, forum amacı dışına çıkılarak siyasi propaganda her türlü etnik, gruba karşı hakaret yasaktır.
Taciz edici her türlü yazı yazmak yasaktır.
Özellikle bu forumun kalitesini yükseltecek kurallar hakkinda hassas davranmanizi, Direk ceza verilmesini rica ediyorum.
Ben dahil bu kurallari neredeyse hepimiz cignedik.
Forumun düzeninin, kisilerin birbirine olan saygisinin bozulmamasi icin bundan sonra herkese hakettigi cezayi acimadan vermenizi rica ediyorum.
Saygilarimla...