Forum Kurallarinin gecerliligi, bagli kalinmasi.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum üyeleri, ve Yöneticileri.

Aylardir maruz kalinilan , Alay atmeler, kisisel direk üyeye hakaretler, Türkiye Cumhuriyetinin yöneticilerine agza alinmayacak sözler, artik EmRe, GüLSe Pirilti nin bir araya gelip ciddi sekilde ele almasi gereken bir konu oldu artik.

Forum ortamında veya özel mesajlarınızda genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanılması yasaktır.

Konulara konuyla alakasız mesajlar yazmak konuyu saptırmak sohbet veya geyik bölümleri haricinde geyik yapmak yasaktır.

İmzanızda kaba sözler, hakaret, ayrımcılık, cinsellik, ticaret, politika siyasi, ve din içerikli mesajlar bulunamaz. Uygunsuz imzalar silinecektir.
Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.

Tehdit edici, tartışma yaratıcı, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

Forum sitemizde, forum amacı dışına çıkılarak siyasi propaganda her türlü etnik, gruba karşı hakaret yasaktır.

Taciz edici her türlü yazı yazmak yasaktır.

Özellikle bu forumun kalitesini yükseltecek kurallar hakkinda hassas davranmanizi, Direk ceza verilmesini rica ediyorum.

Ben dahil bu kurallari neredeyse hepimiz cignedik.
Forumun düzeninin, kisilerin birbirine olan saygisinin bozulmamasi icin bundan sonra herkese hakettigi cezayi acimadan vermenizi rica ediyorum.

Saygilarimla...

çok uzun olmuş ben özet geçiyim: "akpli olmayan üyeleri banlamanızı talep ediyorum." diyo asdflkaf :d

Katılıyorum , bazı kurallar göz göre göre çiğneniyor , kurallar konusunda istisnasız olarak gereği neyse yapılması gerekli bence de. Gerçekten sürüp giden seviyesizce tartışmalar yeterince forumun huzurunu bozuyor

katiliyom haci :T:
black devlet buyugune bi sey dedi diye mesajlari silinip ban yedi adam,
bazi mubarekler ondan daha beterini diyo hemde basbakana ama onlarinki hala yerinde hemde hic tin yok :T:

çok uzun olmuş ben özet geçiyim: "akpli olmayan üyeleri banlamanızı talep ediyorum." diyo asdflkaf :d

Iste bir provokatör !

Ateist olanları da.

Örnekler dökülüyor.

Birazcik kabugunuzdan cikin. Bakin bundan sonra demisim.

Beceremezmisiniz Forum kurallarina bagli kalmayi !!!

Hosunuza mi gidiyor insanlara hakaret?

Yazim % 100 samimidir. Ben kurali bozarsam banlasinlar.

Ya siz ???

katiliyom haci :T:
black devlet buyugune bi sey dedi diye mesajlari silinip ban yedi adam,
bazi mubarekler ondan daha beterini diyo hemde basbakana ama onlarinki hala yerinde hemde hic tin yok :T:

Blackı uyardığım halde. sakinleşmeyip banlayın yoksa küfür ederim dediği için banlandı. yanlış şeyetmiyelim. :)

black zamanında yüksel'e hakaret etti, climax'ı da tehdit etti savunulacak bi tarafı yok. forumdaki en haklı ban black'inki. ellerine sağlık kim banladıysa. :D:D:D

Bu konu da siyasete ve dine bağlandı ya tebrikler gerçekten :) İşte böyle açılan her konuyu bu yöne çekip yorum yazılınca tartışma çıkıyor , bazı konuların biraz daha dikkatli takip edilmesini istiyorum bende , sırf bu luzumsuz tartışmalar yüzünden bir sürü konuyu okumadan geçiyorum şahsen.Böyle bir konu açılınca düşüncelerimi paylaşmak istedim. Yönetici arkadaşlara kolay gelsin işiniz zor diyorum

Aylardir maruz kalinilan , Alay atmeler,

Yürüyün be Allahsızlar. Dünya size güzel :D

10157154_728597497193081_1274410233_n.jpg

Türkiye Cumhuriyetinin yöneticilerine agza alinmayacak sözler

1625714_728394877213343_250307358_n.jpg

kisisel direk üyeye hakaretler

yalaninizi yiyim olm sizin.

hele o Solcu İmam varya, yakalamiim onu :D

bunlar da palyacosu forumun :p
pardon, Haber konularinin.
yorum yapmakta basiretsiz kalinca iste bu sekle girebiliyorlar :)

Plesk sen nasil bulastin olm bu hastaliga.

Ben dahil bu kurallari neredeyse hepimiz cignedik.

insanın kendini bilmesi güzel :)
şaka bir yana yazdıklarına katılıyorum..

Birde bu konuyu 'akpli olmayanlara ve ateistlere' bağlayan arkadaşlar gündüz vakti ne içiyor merak ediyorum.. Adam güzel bir yazı yazmış, doğal olarak sizinde destek vermeniz gerekirdi ama sanırım işinize gelmedi..

Iste bir provokatör !

Örnekler dökülüyor.

Birazcik kabugunuzdan cikin. Bakin bundan sonra demisim.

Beceremezmisiniz Forum kurallarina bagli kalmayi !!!

Hosunuza mi gidiyor insanlara hakaret?

Yazim % 100 samimidir. Ben kurali bozarsam banlasinlar.

Ya siz ???
Seni yıllardır tanıyorum senden iyi provokatör görmedim hiç bir forumda jack. Dost acı söyler.:)

Suleymandan yediğin banlar hala aklimizda:p

Neyse provokatör sensin ki berkin Elvan diye konu açıp mustafa sarıgül le olan fotoğrafını koyuyor.
mansur yavaş fotografinda alay edilen bi yazıyı paylasiyorsun bence ban hak eden sensin.

Blackı uyardığım halde. sakinleşmeyip banlayın yoksa küfür ederim dediği için banlandı. yanlış şeyetmiyelim. :)

yok hacim ben savundugumdan demiyom :d
onun mesaji silindide simdikilerin silinmiyo daha beter yazdiklari halde onu diyom ^^

insanın kendini bilmesi güzel :)
şaka bir yana yazdıklarına katılıyorum..

Birde bu konuyu 'akpli olmayanlara ve ateistlere' bağlayan arkadaşlar gündüz vakti ne içiyor merak ediyorum.. Adam güzel bir yazı yazmış, doğal olarak sizinde destek vermeniz gerekirdi ama sanırım işinize gelmedi..

Pardon ama sen daha bu forumda yokken bizi havale ettiği yöneticiler den biri foruma ateist olanlar yazmasın dedi:D

aynen jack çıksın, malumat girsin özledim kendimi. aslkdfjsaklgas

Emre kardesim, cevirim icimiydin.

Cok ciddiyim kardesim bundan sonra hicbir görüse acimayin lütfen.

Ben dahil diyorum bak. Biz cok iyi biliriz, adamlarin banlandiktan sonra nasil kuzuya döndügünü.

Hak edene hak ettigi cezayi verin lütfen. Sabrin sonu bir yere kadar.

Saygisizlari, hakaretlerle beslenenleri uzaklastirin forumdan .

Yönetim gerekli uyarıyı veriyor zaten ve uyulmadığı sürece ban atıyorlar.
Herkes çocuk değil burda.
Kışkırtıcı konular açıldığı sürece istenilen ban uyarı olsun değişmez. Siyaset, din. Alay edildiği sürece bu devam eder. Düşünce özgürlüğü değil bu. Kişisel konuşmuyorum kimse yanlış anlamasın.

çünkü site devleti olmak bunu gerektirir. -platon

bunu da ekler misin yazının altına pls xd

Jack yanlış anlama sana saygı duyuyorum. ama forumda bu son olaylar moda oldu. birisi banlanıyor pat arkadaşımız banlandı hadi sahip çıkalım. Oradan arkadaşın biri çıkıyor yönetim şöyle adaletsiz şöyle. yapıyor böyle yapıyor. konuda alaycı uslup gırgır şamata. konu doğru yere gitse şaşmayacağım. ama sonu hep bir kavgaya gidiyor. Öneri isteğe açılan her şikayet onaylanıp cevaplanıyor. bu forumda yönetime karşı şikayetinizi belirtebileceğiniz bölüm zaten mevcut. bu şekilde olduğu müddetçe forum amacından da çıkıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri