Forum Kurallarinin gecerliligi, bagli kalinmasi.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black zamanında yüksel'e hakaret etti, climax'ı da tehdit etti savunulacak bi tarafı yok. forumdaki en haklı ban black'inki. ellerine sağlık kim banladıysa. :D:D:D
Kusura bakma arkadaş blackin adını söylediğin için sana cevap veriyorum, climax dediğiniz beyefendinin bayanlarla alakalı konulara girip göğüsleri dik olsun poposu kalkık olsun yada forumdaki bir bayanın resmine girip boşalan çıksın tarzı sözleri kabul görüyorsa blackin hakareti de küfürü de kabul görür , demekki bu kadar geniş bir görüşe sahibiz , küfürleri de okuruz yani arada pek bir fark yok benim için.

Kusura bakma arkadaş blackin adını söylediğin için sana cevap veriyorum, climax dediğiniz beyefendinin bayanlarla alakalı konulara girip göğüsleri dik olsun poposu kalkık olsun yada forumdaki bir bayanın resmine girip boşalan çıksın tarzı sözleri kabul görüyorsa blackin hakareti de küfürü de kabul görür , demekki bu kadar geniş bir görüşe sahibiz , küfürleri de okuruz yani arada pek bir fark yok benim için.

sen black'i climax o mesajları yazmadan önce de savunuyordun ablacım, climax'ın eksilerini örnek gösterip tatava yapma şimdi burada.

insanın kendini bilmesi güzel :)
şaka bir yana yazdıklarına katılıyorum..

Birde bu konuyu 'akpli olmayanlara ve ateistlere' bağlayan arkadaşlar gündüz vakti ne içiyor merak ediyorum.. Adam güzel bir yazı yazmış, doğal olarak sizinde destek vermeniz gerekirdi ama sanırım işinize gelmedi..

Bundan sonra diyorum , hala gelmis benim eski mesajlarimdan alinti yapiyor adamin teki :)

Eskileri karistirirsak neler cikar ortaya haberleri yok.

Bu konu gösterecek kimlerin Samimi olup olmadigini kardesim :)

o degilde dj cok damar bi konuya imza attin eheheh :d

sen black'i climax o mesajları yazmadan önce de savunuyordun ablacım, climax'ın eksilerini örnek gösterip tatava yapma şimdi burada.
Aynen öyle yinede savunurum , orası seni bağlamaz . Siz arkadaşlarınızı savunup milyon tane konu açarken tatava yapmıyorsunuz da biz mi yapıyoruz ? uzun uzadıya tarışacak halim yok ne seninle ne da başkasıyla , hiçde işim olmaz zaten, black demişsin o yüzden yazdım dedim .

haydi selametle ufaklık.

Bundan sonra diyorum , hala gelmis benim eski mesajlarimdan alinti yapiyor adamin teki :)

Eskileri karistirirsak neler cikar ortaya haberleri yok.

Bu konu gösterecek kimlerin Samimi olup olmadigini kardesim :)

O halde bana provokatör derken 5 kez düşünmeni tavsiye ederim. Huylu nun huyun dan vazgecemedigini 4 yıl sonra da görebiliyorum.

gerçekten böyle bir genelleme ve öz eleştiri yapılarak açılmış bir konuyu şahsi görüşe tarafa nasıl çevirebildiniz merak ediyorum...

Böyle öngörülü at gözlüklü olarak konulara yaklaşım yaptıkça bir yere varamayacağımızı herkes çok iyi biliyor.Çok değil azıcık objektif olmaya çalışın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri