Forum kızlarının özellikleri

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
istikamet üye resimleridir.
ne kadar ilgi çeker ve ne kadar hit alırsa hoşnut olur
diğer taraftan kıskanılır hemcinsleri tarafından
başka konulara uzanır kozlar dökülür qweqwe sonrası falanlar filanlar .

şimdi merak ettiğim şu
bu kadar insan birbirine giydirmiş te herkes çok mu matah yani : )
sanki herkes böyle bir konu açılsa da laf soksam diye beklemiş resmen
kimin ne olduğunu bilmeden ağır eleştiride bulunmamak gerek bence

Bazilari gercek yasantisi disina cikar ve forum ütopyaasinda yasamaya baslar :cici:

Yorumlari okudumda gercekten cok cirkin anlamadigim mevzu bu kadar cirkinligin icinde israrla neden durarsiniz. Bide bi atasozu geldi aklima kimse yogurdum kara demezmis. Forum kizlari pis kotu berbat konuyu acan zemzem suyuyla yıkanmıs mubarek insan :D

Asjkljkhkhk
10448256_1054777064538425_7921295898570331515_n.jpg

İki tipe rastladım şunlar:

Selam verdik diye hemen '' ay bu asılıyor hayvan '' demeleri. Ya ablacım sen 30 yaşındasın, evde kalmasaydın benim kadar oğlun olurdu. Selam verdiysek vardır bi konu niye oraya getiriyorsun, evde kaldın anladık ama niye böyle yapiyosun :sss Yani zorla ''abla'' dedirtip yaşlarını yüzlerine vurduruyorlar.

Ama suç bu hanım ablalarımız da değil. Herkese yürüyüp bunların egolarını bu kadar şahlandıran hemcinslerim de burdan size selam olsun :p

Bide bazıları kendilerine sanal karakter oluşturuyor sanırım. Forumda film yıldızı arka plan da ev hanımı. Ya ablacım saatin 3 ünde foruma girip mesaj atıyorsan yalnızsındır. Ayip değil yani çekinme. Yalnızız, yalnızsın, yalnız. Bizde yalniziz yani memnun olduk. :cici:

Yalnızlık ayıp değildir efendim kendini yalnızlık kadar derin br duyguya uyduramayıp (ki ancak belirli bir olgunluğa erişmiş kişiler bunu uydurabilir ) bunu bir ayıp gören insanın popi olmaya çalışma çabalarını görmezden geliriz. ( yeni türedi bunlar adhsfsjljkh) yalnız kalmama çalışmalarına devam et ilk paragraftan anlaşıldığı gibi her bir şapa oturuş yıkılış değildir. Çalışmalara devam afdjsjkhlhlj.

Her forumda olaylari tespit ettigini dusunup dingin suya tas atip sonra dalga boylarini izleyen uyeler vardir (: soguk bi savas var daha tam tanimiyorum kimseyi ama forumculuk kulturu 2005 ten sonra bu hali aldi genis capta konusmak gerekirse internet ortamida ole bi yerki insani oldugu gibi degil gozukmek istedigi sekilde (fiyakali filigranli nick yazan avatar,sosyal ask mesaji veren renkli imzalar) secenekleriyle birer savasciya donusturup sonrada oyun konularinda pineklemelerine neden oluo (: espirili bi sekilde anlatmak gerekirse kiza bi bakiosun nokia 3310 gibi havalarina bakiosun iphone 6 (: bazi insanlarda forum hayati tehlikeli bir silaha donusebilio konuyu acan arkadasin bariz birilerine misilleme yaptigi belli haklimidir haksizmidir kendince bilemem olayi bayanlar erkekler bazinda degil bugune kadar suregelen gozlemler bazinda yazdim (: bnmd eksi yanlarim vardir elbet ama mizantropluk akio gibi gorunen bu yazinin bir yerlerindeki cumlede bende varimdir yazi uzadi ben artik gidiyim anasayfaya

Bide bazıları kendilerine sanal karakter oluşturuyor sanırım. Forumda film yıldızı arka plan da ev hanımı. Ya ablacım saatin 3 ünde foruma girip mesaj atıyorsan yalnızsındır. Ayip değil yani çekinme. Yalnızız, yalnızsın, yalnız. Bizde yalniziz yani memnun olduk. :cici:

Kaç kişiyi forumda konu açarak ilanı aşk etmekle tehdit ettiğinizi bilmeden tekrar hatırlatmak isterim.

Şöyle ki; verdiğiniz rahatsızlığı anlatma adına, özel mesaj sistemini kapatmak zor bir durum değil benim için, demiştim.
Adıma açılan konu ve mesajları raporlayarak sildirme imkanım var, dediğimi de hatırlıyorum.

Nezaketsiz biri değilimdir, sessizlik güzel tepkidir, dediğimde bunu anlamalı idiniz, gibi bir söylemim de vardı. Ki, ısrarla kararlı bir şekilde diretiyorsunuz anlamamakta. Üye adı vermediğinizde de anlaşılıyor yergilerinin kime ait olduğu. Lütfen.

Hayranlığınız ise umurumda bile değil, kaybetmek hiç. Bu sözümün üzerine pes etmiştiniz, bu konuda dirayetli olmayı deneyin bir zahmet.
Son olarak size ''neden sohbet edemediğimizi tekrar düşünün, cevabı zor değil'' demiştim. Cevabı bulamayıp üzerine birde saçma tespitler pislemişsiniz. Ayıp.

Film yıldızı vurgunuz ise fazlasıyla komik. Avatarımda Marla Singer'in görselini kullanıyorum diye bu anlamı nasıl çıkarıyorsunuz? Cidden merak ediyorum.
Sizin bakış açınızla Lou Salome'nin bir özelliğinin beğenilebilir olduğundan bahsediyorum diye femme fataleyim, Virginia Woolf yazılarının bazılarını benimsiyorum diye Biseksüelim, feminizm gereklidir, dediğim için feminist olmalıyım değil mi? Düşüncelerin ziyadesiyle minik. Sen yinede sık sık düşünmeye çabala. Egzersiz şart.

Yalnızlık demişsin. Bana göre susmaktır mesela. Anlamayacaksın muhtemelen fakat demiş olayım, gün gelir kavrarsın.
İnadından vazgeç diye söylüyorum, yalnızlığımı bir forum üyesi ile gidermek istersem, ben onu bulurum, hiç kimse zahmete girmesin.

Harcın değilim, deyince hırs yapıyor, çirkinleşiyorsunuz. Eksik bırakıyor, çok rica ediyorum başkaları ile ilgilenmeyi deneyin. Sohbeti hoş, gönül hoş tutmayı bilen,ilgiye tepkisiz kalmayan nice güzel kadınlar var burada. Yanlış kişilere yöneliyorsun. Etme.

Sabahın köründe feci güldüm

Dedikodu yapmayi pek severler. Net : )))))

Hoş normal hayatımızda da yüzümüze gülüp arkamizdan konuşan bi ton insan var.

Yalnız konuyu açan kişi kendisini farklı bir kategori de görüyor gibi geldi bana. Ben mi öyle anladım? Eger düşündüğüm gibi ise daha da uzun yazmayı planlıyorum.

İstisnâlar mutlaka var, fakat onların hâricinde forum kızlarının özellikleri:

- Adminlere sulanan, ya da yağ yapıp yetki kapma telaşında olanlar. (Cinsiyetlerinin ayrıcalığını kullanarak)

- Dedikodu kısmına değinmeme gerek yok, o kısım mâlum.

- Bir şekilde görev/yetki aldıktan sonra bir havalar bir havalar... Gören forum sahibi sanacak. Ne eski dostlar kalmıştır, ne hatırlar! Artık rank değişmiştir he, ona göre!

- Bir erkekte yüz bulamadıysa, yüz bulabildiği ile yüz bulamadığından hırsını almak, ya da duygusal egosunu tatmin etmeyi başarabilmek.

- Realde olduğu gibi sanalda da erkeklerin hepsini bir/aynı görme başarısını göstermek.

Neyse bu kadar yeterli. Şimdi yarası ile birlikte cesâreti olanlar bana seslenerek bu mesajıma cevap verirler, sâdece yarası olanlar da kaçak dövüşür. Yarası olmayanlara da bol bol selam :)

Konuyu açanın forum aşkını burada bulması ve sevgilisini başka bir bayanla paylaşmasını es geçersek baya özellikleri var bu kızların.. :D Sanırım özelde götürdü dahada geri getirmedi..

Bana asılıyor bu ya diyenlerin de çok masum olduğu gerçeği var şöyle ki hepsi forumda aşk yapmış ama sorsan forumda kimse ile özelde görüşmezler he canım he zaten herkes size asılıyor siz karşılık vermiyorsunuz özelde yediğiniz naneleri biliyoruz neyse ki sonrada pm atıp lütfen hakkımda erkek arkadaşıma kötü konuşma biliyorsun buradan kimse ile yakınlığım olmadı diye rica minnet yalvarırsınız..Ahh işte bunlar hep kendi gözündeki çapağı görmeyenlerin hazin sonu..

Ben bunları "her boku ben bilirim" ciler ve "siv bini siviyim sini" ciler olarak ikiye ayırdım.

Şuna ek olarak bir de yancılar var..
Bir tartışma yada laf sokuşturma anında sinsice alana yaklaşıp bir tarafı koruyormuş gibi yapıp aslında asıl hedefi olan karşı tarafa gelişine sallayanlar var.
Netekim bu yancıları iki tarafta kaale almaz çoğu zaman. :T:

kavgayi-seven-gencler.gif

Geri