Kaç kişiyi forumda konu açarak ilanı aşk etmekle tehdit ettiğinizi bilmeden tekrar hatırlatmak isterim.
Şöyle ki; verdiğiniz rahatsızlığı anlatma adına, özel mesaj sistemini kapatmak zor bir durum değil benim için, demiştim.
Adıma açılan konu ve mesajları raporlayarak sildirme imkanım var, dediğimi de hatırlıyorum.
Nezaketsiz biri değilimdir, sessizlik güzel tepkidir, dediğimde bunu anlamalı idiniz, gibi bir söylemim de vardı. Ki, ısrarla kararlı bir şekilde diretiyorsunuz anlamamakta. Üye adı vermediğinizde de anlaşılıyor yergilerinin kime ait olduğu. Lütfen.
Hayranlığınız ise umurumda bile değil, kaybetmek hiç. Bu sözümün üzerine pes etmiştiniz, bu konuda dirayetli olmayı deneyin bir zahmet.
Son olarak size ''neden sohbet edemediğimizi tekrar düşünün, cevabı zor değil'' demiştim. Cevabı bulamayıp üzerine birde saçma tespitler pislemişsiniz. Ayıp.
Film yıldızı vurgunuz ise fazlasıyla komik. Avatarımda Marla Singer'in görselini kullanıyorum diye bu anlamı nasıl çıkarıyorsunuz? Cidden merak ediyorum.
Sizin bakış açınızla Lou Salome'nin bir özelliğinin beğenilebilir olduğundan bahsediyorum diye femme fataleyim, Virginia Woolf yazılarının bazılarını benimsiyorum diye Biseksüelim, feminizm gereklidir, dediğim için feminist olmalıyım değil mi? Düşüncelerin ziyadesiyle minik. Sen yinede sık sık düşünmeye çabala. Egzersiz şart.
Yalnızlık demişsin. Bana göre susmaktır mesela. Anlamayacaksın muhtemelen fakat demiş olayım, gün gelir kavrarsın.
İnadından vazgeç diye söylüyorum, yalnızlığımı bir forum üyesi ile gidermek istersem, ben onu bulurum, hiç kimse zahmete girmesin.
Harcın değilim, deyince hırs yapıyor, çirkinleşiyorsunuz. Eksik bırakıyor, çok rica ediyorum başkaları ile ilgilenmeyi deneyin. Sohbeti hoş, gönül hoş tutmayı bilen,ilgiye tepkisiz kalmayan nice güzel kadınlar var burada. Yanlış kişilere yöneliyorsun. Etme.