Forum kızlarının özellikleri

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
Konuyu açanın forum aşkını burada bulması ve sevgilisini başka bir bayanla paylaşmasını es geçersek baya özellikleri var bu kızların.. :D Sanırım özelde götürdü dahada geri getirmedi..

Bana asılıyor bu ya diyenlerin de çok masum olduğu gerçeği var şöyle ki hepsi forumda aşk yapmış ama sorsan forumda kimse ile özelde görüşmezler he canım he zaten herkes size asılıyor siz karşılık vermiyorsunuz özelde yediğiniz naneleri biliyoruz neyse ki sonrada pm atıp lütfen hakkımda erkek arkadaşıma kötü konuşma biliyorsun buradan kimse ile yakınlığım olmadı diye rica minnet yalvarırsınız..Ahh işte bunlar hep kendi gözündeki çapağı görmeyenlerin hazin sonu..

Ilk paragraf ne ya resmen deşifre ayıp ayıp. Hemcinsilerime laf ettirmem İkinokta bey.:p

Merhametli ve duygusal geneli.
O yüzdendir ki forumun ajite adamları iyi prim yapmıştır.

Sanırım dolabımdaki buzlar yetmeyecek, gidip biraz daha toplayayım.

(Mesajımı rapor edeceklere:
mucuk)

Kaç kişiyi forumda konu açarak ilanı aşk etmekle tehdit ettiğinizi bilmeden tekrar hatırlatmak isterim.

Şöyle ki; verdiğiniz rahatsızlığı anlatma adına, özel mesaj sistemini kapatmak zor bir durum değil benim için, demiştim.
Adıma açılan konu ve mesajları raporlayarak sildirme imkanım var, dediğimi de hatırlıyorum.

Nezaketsiz biri değilimdir, sessizlik güzel tepkidir, dediğimde bunu anlamalı idiniz, gibi bir söylemim de vardı. Ki, ısrarla kararlı bir şekilde diretiyorsunuz anlamamakta. Üye adı vermediğinizde de anlaşılıyor yergilerinin kime ait olduğu. Lütfen.

Hayranlığınız ise umurumda bile değil, kaybetmek hiç. Bu sözümün üzerine pes etmiştiniz, bu konuda dirayetli olmayı deneyin bir zahmet.
Son olarak size ''neden sohbet edemediğimizi tekrar düşünün, cevabı zor değil'' demiştim. Cevabı bulamayıp üzerine birde saçma tespitler pislemişsiniz. Ayıp.

Film yıldızı vurgunuz ise fazlasıyla komik. Avatarımda Marla Singer'in görselini kullanıyorum diye bu anlamı nasıl çıkarıyorsunuz? Cidden merak ediyorum.
Sizin bakış açınızla Lou Salome'nin bir özelliğinin beğenilebilir olduğundan bahsediyorum diye femme fataleyim, Virginia Woolf yazılarının bazılarını benimsiyorum diye Biseksüelim, feminizm gereklidir, dediğim için feminist olmalıyım değil mi? Düşüncelerin ziyadesiyle minik. Sen yinede sık sık düşünmeye çabala. Egzersiz şart.

Yalnızlık demişsin. Bana göre susmaktır mesela. Anlamayacaksın muhtemelen fakat demiş olayım, gün gelir kavrarsın.
İnadından vazgeç diye söylüyorum, yalnızlığımı bir forum üyesi ile gidermek istersem, ben onu bulurum, hiç kimse zahmete girmesin.

Harcın değilim, deyince hırs yapıyor, çirkinleşiyorsunuz. Eksik bırakıyor, çok rica ediyorum başkaları ile ilgilenmeyi deneyin. Sohbeti hoş, gönül hoş tutmayı bilen,ilgiye tepkisiz kalmayan nice güzel kadınlar var burada. Yanlış kişilere yöneliyorsun. Etme.

Efendim, öyle bir yazmışsınız ki; sanki tüm foruma sulanmışım gibi : ) Ayırca bunları burada söylerek kaba davrandınğınızı düşünüyorum. Özel mesaj sistemini kullandıysam bunları burada görmek istemediğimdendir. Ayrıca anlat deseydiniz ben anlatırdım zaten.

Evet gençler bu kadın kendisi Mamihlapinatapai oluyor. Ben buna hayranım, kedisiyle ne kadar geçimsiz olsak da düşüncelerine saygı ve sevgim sonsuzdur. Tam benlik isyankar, bildimi konuşan, haksıza gögüs geren, kültürlü, biraz da havalı (en azından benim gözüm de). Hatta benim yazdığım mesajı üstüne alınarak verdiği cevaba karşı biraz daha sevdim kendisini, hatta aşık olabilirim :öp: Yazdıkları doğrudur. Kim hayranlık duyduğu, yazdıklarıyla aynı kalemi kullanıyormuşuz gibi hissettiren birini (cinsiyet ayrımı yok) tanımak istemez. Şahsen ben tanımak isterim, seversem peşinden koşarım net. Kendisine mesaj attım tanımak istediğimi söyledim. Bi güzel terslemişti :cici: Ama şu noktayı unuttun senin yaşını, adını bile bilmiyorum nasıl oluyor da sana sulandığımı düşünebildin. Belki ablamsın olabilir yine de severdim seni bi' kardeş olarak. Yaşıt olsak belki sulanırdım yalan yok, ben böyleyim. Herneyse biraz gevşek bi üslup kullanarak mesaj atmış olabilirim kabul, cevap olarak da olumsuz bi yanıt verdiğini kavradım ve bi daha rahatsız etmedim. Öyle değil mi? o zaman sorun yokdur. Şunu da belirteyim; benim attığım hiç bir mesaj da her ne kadar hakarete varan itamlar olsa da herhangi bir kişiyi hedef almam. Üstüne alındığınız mesaj da sizden de kareler var kabul. Fakat örnek verdiğim bi kişi yokdur net. Tanıdığım insanları ölçer, biçerim karakter vasıflarını hayali bi kişiye uyarlayıp ona hitaben yazarım eleştirilerimi. Yoksa kimseyi yargılayacak, eleştirecek vasıflara sahip değilim, kimsenin de bu vasıflara sahip olduğunu düşünmüyorum. Lütfen mesajlarımı saygısızlık olarak algılamayın herkesi severim ben eğer tartışabilecek kadar olgun iseler. Siz öylesiniz mesela sizi de çok seviyorum ve sizi anarak bi sigara yakıyorum : ) Saygılar.

Atıştırmalık konular vol 345667987. Ben de bulaşsam bu furyaya, neler çıkar acaba diye düşünmüyor değilim.:dusun:

Edit: Sözlük sanmışım burayı, bak yine yanlış yerdeyim.:T:

ben bu konuya mesaj yazdıktan sonra bakmadıydım daha. iletim raporu gelmiş resmen :d

images

Konuyu açanın forum aşkını burada bulması ve sevgilisini başka bir bayanla paylaşmasını es geçersek baya özellikleri var bu kızların.. :D Sanırım özelde götürdü dahada geri getirmedi..

o değil de çekirdek kolaları yavaştan hazırlayalım derim ben. mikserimiz teşrif etmiş :d

o değil de çekirdek kolaları yavaştan hazırlayalım derim ben. mikserimiz teşrif etmiş :d

Gerçekleri gün yüzüne çıkartmayı seviyorum perde arkasında herkes ne kadarda masum oluyor dimi rt forumda aşk yaşayıp hayır bizim o taraflarda bezimiz yok diyenleri deşifre edelim.. :d

Gerçekleri gün yüzüne çıkartmayı seviyorum perde arkasında herkes ne kadarda masum oluyor dimi rt forumda aşk yaşayıp hayır bizim o taraflarda bezimiz yok diyenleri deşifre edelim.. :d

çok haklısın lakin benim elim kolum senin kadar uzun değil vallaa sen masallah herseyi biliyon :/

forum kızlarının özelliği ne ya
araba mı bunlar
4 çeker
170 beygir felan
ehehehe

çok haklısın lakin benim elim kolum senin kadar uzun değil vallaa sen masallah herseyi biliyon :/

Hadi ya haksızlık etme rt kız arkadaşın daha iyi biliyor aslında gerçekleri.. : / Çünkü ben çoğunu ondan öğrendim.. :D

bazıları var mesela kendisinden güzel gördüğü kızları konularda bozmaya
bi nevi ego hegomanyası yaratmaya çalışıyor
kıskançlıktan öldüğünüzü bu kadar göstermeyin yapmayın etmeyin :P

bazıları var mesela kendisinden güzel gördüğü kızları konularda bozmaya
bi nevi ego hegomanyası yaratmaya çalışıyor
kıskançlıktan öldüğünüzü bu kadar göstermeyin yapmayın etmeyin :P

hehomanyayı
kolonya diye okudum kankeyta bi dahaki seferre haber ver böyle yorumlar için
:ppppppppp
(o kadar p koyuyom
bitane yüz cıkıyo nan)

Geri