Forum kızlarının özellikleri

Konu sahibi son olarak 2307 gün önce görüldü
forumda gönül verdiği erkeği en az 3 kızla paylaşmıştır:ofkelendim:
:D
abi kardeşin yapmadıklarını oyunlarda, konularda yaparlar
bu sıfatları kullananlar daha bi şüphe çekici olurlar :nee:
hanım kızlar da özelde işi götürürler
götürdükleri geri geliyor mu bilmiyorum :D
bi de konularda sık sık cüretkar bayan üyeleri eleştirip ay bu devirde gerçekten evlenilecek kız kalmamış diyerek "beni alın" mesajı verirler :cat:artık kızlar da böyle koşuyor istediği şeyin peşinde :Pp

Çıkmış sorular tez konun filan mı bunlar?

:cici: yapanları çok seviyoruzzz

yapın layn çok zevkli bişimiş :D

=))Konuyu acan kisi hangi sinifta acaba:p

Birde kendini hic bir sinifa koymayip ozel oldugunu zanneden ve herkese satasaip camur atanlar var ki bas tacidirlar:p saygilar onlara

hacı naber diyince "ay bu bana aslıo, kesin bni svck .s.s.s.s" diyenleri faforim.

Üç tur girdim konuya anlam veremedim şaka gibi ;)

seksi bakışlı güzel ablalı avatarlarının altında kıyafetleri soğan, elleri domestos kokan ev kızı melikeler vardır hep.

kezbanuslar insan irkinin baskalasmis bir versiyonudur. bu baskalasim, ergenlik doneminde baslar ve olene kadar devam eder. en guclu itemleri biyik ve uff snne be slq.s tir. forumlarda ve nemli ortamlarda yasarlar. forumsalda cok bulunur.

foruma foto atılacaksa önce ağız burun ya da saçtan başlanır ve her bir parça maksimum 3 saat sonra bu kadar yeter : )))))) denilerek forumdan kaldırılır. artık kızın neresine denk gelmişseniz o kadar şanslısınız demektir.

Bir de sanirim bu forum kizlari birbirlerini hic sevmiyor, seviyor gibi gozukup en ufak problemde tum sirlarini desifre ediyorlar :D

Geri