Forum kızlarının özellikleri

Konu sahibi son olarak 2310 gün önce görüldü
Bu söylediklerinin hiçbirine uymadığım için kendime minnettarım :D
Al sana ego

Konuyu acan iyiki forum kizi degil.
Ince naif hakaretlerini sana iade ederek soze baslayayim.
Pmlestigim bi suru erkek arkadasimda kiz arkadasimda var henuz asildigim bi erkek olmadi olursa pmle asilmam direk konularda forum ortasinda yaparim bunu maaalum forum kizlariyla paylasmak istemem.
Oyunlarda herkesi övmem kiii bu konuda en mimli üyeyim.
Cüretkârimdir her konuya dümduz konusurum hicbirinize verecek hesabim yok cnk yonetimde dahil. Kural dahilinde sansurlu kufurde ederim hiccc geri durmam.
Namuslu hanim kiz rolü cizenlere yakin takibin degisik ama kendi namusumdan emin oldugum icin bu denli talkinlar vermemeye ozen gosteririm.
Aile terbiyemin musaaade etmedigi seyleri bile yaptiranlar var bana burada ama genede egomu insanlastirmadim. Reelde muhattap olmayacaklarimiza burda mecburen slm verdigimiz oluyor ama sevmediklerime acikca sevmiyorum derim.
Can dostlarim var onlarda bana ait.
Burdan birine asik olursam oda sadece bana ait olur.

Haa belirtmeden gecemiciiim cok saygin bi ailenin evlenilecek kiziyim:dyg:

Genelde forumların kızlara özel şifresiz girilmeyen yerlerinde çekiştirirler whatsapptan da sana yazarlar kafa karıştırıcı bişey :D ben şahsen 2007 den beri forumlardayım tanıştığım herkes ile de hala görüşüyorum bi sarkıntılık olmadı değil tabi ama beğenmek sevmek hoşlanmak bunlar normal şeyler arkadaşlar alışın böyle şeylere :)

Her 10 kizdan 7 sinin adi elif olmasi (:

Gecenin 3'ünde bile cilveleşme potansiyelleri var :D ve gerçekten enerji saçıyorlar etraflarına Rabbim enerjilerini daim etsin :)

ulan konuya göre asılan kız sayısı sevgili bulamıorum diye ağlanan erkek sayısının 3 katı .... banlandımı o kızlar hep

terbiyesizliklerinden oturu uyardigim kisiler "dusun ki bunu okuyacak" ta aliyor solugu.

Erkekler gibi konuya bakıp geçmezler yorumları okurlar yorumun altında yatan mesajı bulurlar bu yüzden herkesin hakkında biraz bilgileri vardır :D

2015'te kuzenim kimi uyardı acaba...
kim o terbiyesizler!

dikkatimi çeken pek bi özellikleri yok, çoğu olgunluk yaşını almış kendi yolunda yürüyor.
yolları ve bahtları açık olsun.

Geri