Forum kadınlarının ses tonu.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
o zaman kaderimize razı olacağız.. napalım.
sözümüzden dönmek yakışmaz aslan.

kızlar seslerimizi
müsait bir yerde
birbirimize tonlayalım

ne yazık ki çinçin'de bunu ben bile sağlayamam, bel far niente haklı. ayrıca melo'nun şarkılarına çılgınca eşlik etmek varken böyle bir göreve gönüllü olamam. tşk.
bence de boşverin gerginliği falan, eğlenmeye odaklanın! Tupac tek başına korur o yüreği gördüm onda, geriye kalanlarımız şarkılarıma eşlik ederiz
hepinize kalp <3

Bu forumda anladığım şey herkes beklentileri düşük tutuyor, yok şöyle çirkin sesim, böyle kart, travesti gibi vs vs.
Çok sevdiğim bir söz vardır, fazla tevazu en büyük egodur.

Kızlar 1 kere şarkı söyliyim, hepinizin sesi bülbül gelecek kulaklara.
Ablanızdan dev hizmet anacım.

Döküm yapacak mısın en son? Sesini sana ulastiran var mı run :)

Döküm yapacak mısın en son? Sesini sana ulastiran var mı run :)

Hanfendisi daha önce forumların en güvenilir erkeği ödülünü kazandım. Gizlilik politikası önemlidir, ifşa işlerini sevmem. Sesini biliyor olduğum çok kişi var. Bizim amacımız burada eğlence sadece. Ama diyorsan sesimi yorumla, yaparız.

Bir tek sen egleniyorsun ama :)

Sayı ver bari :)

Ve aslında seninle konusmak eğlenceli olabilir düşünücim..

Bir tek sen egleniyorsun ama :)

Sayı ver bari :)

Ve aslında seninle konusmak eğlenceli olabilir düşünücim..

Hanfendisi sayı verince çapkın falan diyorlar. Burada birine selam yazınca olay oluyor. Bizim amacımız konuşmak değil bu işin okulunu okuduk! Analiz yapalım dedik, mesleki gelişime katkı olsun maksat.

Hanfendisi sayı verince çapkın falan diyorlar. Burada birine selam yazınca olay oluyor. Bizim amacımız konuşmak değil bu işin okulunu okuduk! Analiz yapalım dedik, mesleki gelişime katkı olsun maksat.

Bana slm yazmadın hiç sorun yok :) Mesleği bilmediğimizden tam anlayamamışız olayı senin amacın o olsun bizim amacımız eğlenmek okulunu okumadık sonuçta :)

İniş çıkışlar uzerinden mi gidiyorsunuz hocam ?Nasıl oluyor tam olarak konuşmanın gidişatı falan siz mi belirliyosunuz spontan mi gelisiyor ?

Bana slm yazmadın hiç sorun yok :) Mesleği bilmediğimizden tam anlayamamışız olayı senin amacın o olsun bizim amacımız eğlenmek okulunu okumadık sonuçta :)

İniş çıkışlar uzerinden mi gidiyorsunuz hocam ?Nasıl oluyor tam olarak konuşmanın gidişatı falan siz mi belirliyosunuz spontan mi gelisiyor ?

Alo demen yeterli hanfendisi.

Alo demen yeterli hanfendisi.

Emin misin benim sesim sonradan açılıyor gidişatı kestirebiliyo musun alo dan sonra ?

Yanlış anlama ilmine bilgine saygım sonsuz sadece netlestirmek istiyorum herşeyi:)

Geri