Stockholm Sendromu
Elmas Üye
o zaman kaderimize razı olacağız.. napalım.
sözümüzden dönmek yakışmaz aslan.
sözümüzden dönmek yakışmaz aslan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben onları kaldırırım, böylelikle bi ferahlama gelir ama Bel far niente size emanet o süreçte, onu harcamak istemiyorum.
bence de boşverin gerginliği falan, eğlenmeye odaklanın! Tupac tek başına korur o yüreği gördüm onda, geriye kalanlarımız şarkılarıma eşlik ederizne yazık ki çinçin'de bunu ben bile sağlayamam, bel far niente haklı. ayrıca melo'nun şarkılarına çılgınca eşlik etmek varken böyle bir göreve gönüllü olamam. tşk.
Fındık Kurdum çokzel :p
senin sesinnnnnnnn:yN6vVy:
:XydXRO:Çok sevdiğim bir söz vardır, fazla tevazu en büyük egodur.
:XydXRO:
Bence Yarma hanımın sesi güzeldir, çünkü burnundan anladım bunu.
Döküm yapacak mısın en son? Sesini sana ulastiran var mı run![]()
Bir tek sen egleniyorsun ama![]()
Sayı ver bari![]()
Ve aslında seninle konusmak eğlenceli olabilir düşünücim..
Hanfendisi sayı verince çapkın falan diyorlar. Burada birine selam yazınca olay oluyor. Bizim amacımız konuşmak değil bu işin okulunu okuduk! Analiz yapalım dedik, mesleki gelişime katkı olsun maksat.
Bana slm yazmadın hiç sorun yokMesleği bilmediğimizden tam anlayamamışız olayı senin amacın o olsun bizim amacımız eğlenmek okulunu okumadık sonuçta
![]()
İniş çıkışlar uzerinden mi gidiyorsunuz hocam ?Nasıl oluyor tam olarak konuşmanın gidişatı falan siz mi belirliyosunuz spontan mi gelisiyor ?
Alo demen yeterli hanfendisi.