Forum kadınlarının ses tonu.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet arkadaşlar hemen hemen tüm yörelerin şiveli konuşmaları hakkında olan tecrübelerim ile, sesini analiz ettirmek isteyen forumun muhteşem kadınlarını bekliyoruz.
- Diksiyon
- Tonlama
- Vurgu
- Akıcılık
İle ilgili tüm güzel eleştirileri sizlerle paylaşmak bedava. Muesesemiz de "trip" yoktur.

Bu adam beni kıskanıyor adaddadad.

Hanfendisi sesinize güveniyor musunuz?

fotoğraf konusu iş yapmadı şimdi sesten mi... ah run ah, daha profesyonel daha, lütfen! :p
sesimi övmeyeceğim, duyanlar övsün :biggrin:

Benim her gün duymaktan keyif aldığım bir ses var.

Nick vermeyecek. Zaten tahmin edemezsiniz ahahaaass

fotoğraf konusu iş yapmadı şimdi sesten mi... ah run ah, daha profesyonel daha, lütfen! :p

Hanfendisi ben sesi duyduğum an anında hangi yöre, hangi şehir, hatta mahallesini bile bilirim! Uzmanlık alanımız, bu işin okulunu okuduk!
- Fotoğraf konusu işe yaramadı deme, sanırım Yarmagül hanım ve kankası Süpürgesizcadi hanımı görmedin sen.

Ses kaydını başlatıyorum 10 dakika sonra açılıyor. Tek sorunumuz bu reyis. Onun dışında ağzına kürekle vurasım geliyor. Öyle bir his yani.

Teşekkür ederim.

Eminim ki hepsi birer bülbüldür

Ses kaydını başlatıyorum 10 dakika sonra açılıyor. Tek sorunumuz bu reyis. Onun dışında ağzına kürekle vurasım geliyor. Öyle bir his yani.

Teşekkür ederim.
bahti kardeşim senin kulaklar senin gibi sesleri duymaya programlandığı için benim gibi bal kaymak sesleri algılayamıyor, üzgünüm.
bunu bir de sesli mi söyleyeyim yani?

Duyduklarım hep kahtalı Mıçe gibi konusuyor

Aynı konuyu Hüma hanım açınca bir şey yok, Run açtığı zaman taktik olur :) ah bu kadınlar!

Neden konuya yığıldınız ki :))

bahti kardeşim senin kulaklar senin gibi sesleri duymaya programlandığı için benim gibi bal kaymak sesleri algılayamıyor, üzgünüm.
bunu bir de sesli mi söyleyeyim yani?

Linç edecekler, yazık.:biggrin: Hem ben sesimi seviyorum agah.

Hasta ve yorgun olduğumda travesti gibi ses.
İğrenç.

Bir tane var;
İşaret dili ile anlatırken bile ses tonu muzazzam

İsim verin merak ederim ben :))

Hasta ve yorgun olduğumda travesti gibi ses.
İğrenç.

Sende bu taktiğe iyi alıştın ha! Yok şöyle yerim böyle yerim, şöyle şişman biriyim! Beklentileri düşük tutup milleti şaşırtmak çok akıllıca.
Neyse uygun bir zamanda bir ses ay bakalım Yarma hanımcığım. Fotoğrafının yorumunu yapmadık henüz, fazla etki yaratmadı "anlık" bölüme attığınız için.

Geri