Stockholm Sendromu
Elmas Üye
rap mi? holocaust u söylesin.
denendi ;)) su ;)) gibi ;)))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rap mi? holocaust u söylesin.
sanırım sen arkadaşın menajeri oluyorsun, eğer ilgilenirseniz Çinçin geleneksel torbacilar festivalinde sanatçınızı görmek isteriz.denendi ;)) su ;)) gibi ;)))
sanırım sen arkadaşın menajeri oluyorsun, eğer ilgilenirseniz Çinçin geleneksel torbacilar festivalinde sanatçınızı görmek isteriz.
ee çıkıyor mu sahneye?yeri geldiğinde aşkosu, yeri geldiğinde bebikosu, yeri geldiğinde de menajeri olmasını biliriz... benim o evet.
ee çıkıyor mu sahneye?
hap var, roj var, cigara ,koko ama para yok.paraları görelim?
hap var, roj var, cigara ,koko ama para yok.
ayrıca, mahallemiz de 3 gün 2 gece Survivor tadında bir gezinti sunuyoruz misafirlerimize bunu da belirteyim.teklifler de cazip.. bunu Meloyla bi masaya yatıracağım..
ayrıca, mahallemiz de 3 gün 2 gece Survivor tadında bir gezinti sunuyoruz misafirlerimize bunu da belirteyim.
bir külah dondurmaaaaases veriyorum ; do..
bunlar ;)) ne ;)) diyo ;)) ya ;)) senden ;)) bi ;)) rap ;)) dinlesinler de ;)) sonra ;)) tartışalım ;)) bebişim ;))
bir külah dondurmaaaaa
reeee masmavi bir dereeee
miii denizde bir gemiiii
faaa gemide bir tayfaaa
soooooooooooool papatyalı bir yoooooll
siiiii Ayşe'nin kedisiiiiii
ve yine şimdi tekrar doo ree miiii
teşekkürler bu fırsat için, mekanın sahibi geri geeeldiii....
* Bel far niente ile sahne anlaşmam yapılmış, sonunda yeteneklerim halkla buluşacak!
sevgili çinçin halkı, ay lav yu hozaam.
ben onları kaldırırım, böylelikle bi ferahlama gelir ama Bel far niente size emanet o süreçte, onu harcamak istemiyorum.Çinçin kaldıramaz seni (:
bence de müko bi yetenek ama sahnede heyecan yapıp teklerse can güvenliğinizin garantisini veremem : (Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok..mükemmel.
bence de müko bi yetenek ama sahnede heyecan yapıp teklerse can güvenliğinizin garantisini veremem : (
bence de müko bi yetenek ama sahnede heyecan yapıp teklerse can güvenliğinizin garantisini veremem : (
o işlere de Tupac ve Enchanting bey bakıyorlar.