Forum içi bir buluşma için ayarlama yapılsa bir mekanda takılmayı düşünür müsünüz?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Gün ve saat bana uyarsa olur aslında .p

bu forum buluşmalarıyla ilgili küçük bi tespitim var. burdan çoğu fikrine katılmadığı bi üyeyi forum buluşmasında tanıdıktan sonra "üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun" oyununda "çok kral biri" yazıyorlar. şaşmıyor.

hollanda'dan daha fazla katilanlar olsaydi mutlaka bisiler yapabilirdik bence :p bunun disinda beni yaz tatilleri trabzon'da gorenler el sallayabilir

Zamanında buluştum bir kaç kişi ile. Hatta şu an hala online olan biri ile kahve içmişliğimiz var.
Gereksiz zart zurt demeye gerek yok saraylı değiliz.
Anlam yüklemeye de gerek yok.
Tanıştığın konuştuğun biriyle kahve içiyorsun vaovluk ya da tühlük bişi yok.
Toplu bir buluşmaya katılmam.
Her açıdan mantıksız benim için.

Bu etkinlikler eskiden rağbet görürdü şimdi kimsenin kimseye tahammülü yok. Adam. Babasına tahammül edemiyor kalmış ki buluşma. Ne çıkar ki o buluşmadan samimiyetsiz bir kaç kare

İyi hadi buluşun da malzeme çıksın Sjsjsjs

Ay bulussaniz da sonra fotolar ifsa olsa. Sonra herkes herkese laf soksa. Sonra cok biliyosaniz siz de bulussaydiniz hem foto atmayip hem hem yorum yapiyo deseler. Sonra size mi soracagiz olm yorum yaparken diye cevap verilse. Sonra konu kapansa. Bulusamadan 3 ask olsa. Ikisi ayrilsa. Falan filan. Mukemmel aktivite.

Ben herkesle bir masa da oturabilirim şeriatcı ve faşistler hariç. Bu iki kategoriye aitleri insan sınıfına koymuyorum.

2020 civarı böyle etkinliklere yahut bireysel buluşmalara sıcak bakıyordum. bir şeyler içer sohbet ederiz, değişiklik olur diye düşünüyordum. zaman içerisinde bu düşüncem değişmiş olsa da bir kaç kişi ile görüşmeyi/tanışmayı isteyebilirim.

isteyen, istediğiyle buluşabiliyor….. yani en azından biz öyle yapıyoruz….

Geri