Forum içi bir buluşma için ayarlama yapılsa bir mekanda takılmayı düşünür müsünüz?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Arkadaşlar bir buluşma yapsak sorunları çözmek için, benim herkesle aram iyi arabuluculuk yaparım..
Gerçi forumda ki çoğu kişi en uzak mesafe bakkala gidiyor, herkes rahatça seyahat yapamaz diye düşünüyorum.

Amasyali, Corumlu ve Samsunlulara Bafra pidesi ismarlamak isterdim…….

Kelebekforum diye bir yerde takılıyordum, flörtleştiğim bir kız vardı. benim yaş 15, kızın yaşı 25. Ben Adana'da o Mersin'de oturuyordu. Trenle Adana'ya geldi görüştük, abla-kardeş olarak ayrıldık.... o gün bugündür kimseyle reelde buluşmam...
Ara sıra facebooktan profiline bakarım.... ):

Son düzenleme:
Düşünmem.
Kv'nin bir hikayesi vardı ya sen bu kayıga bindin ya vermesende verdi derler.
Yapmasanda yaptı derler o yüzden buluşmam

Forum yönetimi kanundan üstündür. Üzerler.
Bizim planladıgımız, organize ettigimiz veya düşündügümüz böyle bir organizasyon yok. Şayet böyle bir durum olucaksa katılacak arkadaşlara naçizane tavsiyem kişisel güvenlik önlemlerini alsınlar.

Bizim planladıgımız, organize ettigimiz veya düşündügümüz böyle bir organizasyon yok. Şayet böyle bir durum olucaksa katılacak arkadaşlara naçizane tavsiyem kişisel güvenlik önlemlerini alsınlar.

Tamam reyis.

Kişisel güvenlik önlemi ; çelikten don aklıma ilk gelen..

bu kavga eden arkadaşları ben de merak edıyorum

sız bırbırınızı gorunce gulmeyecek mısınız

olm bana laf eden bu muydu felan jdsfbhdbvhjd

Kızgın işareti koyayım da ne kadar egolu yönetcisin desinler sonraki kaosta üzerlerime yürürken ihtiyaçları olur

Bence(kimse bana sormamış olabilir. önemsiz) yönetimde tek egolu insan @Alper bey. Ay ne suratsız ya. Kim yapmışsa yönetici..(ve juju banlanır..)

Geri