Forum içi bir buluşma için ayarlama yapılsa bir mekanda takılmayı düşünür müsünüz?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Almi ile 4 yıldır hafta sonları görüşüyoruz katılmak isteyen eşlik eder bize. Bir kahve içeriz

Yiaaa resmen yıllar oldu çok duygusal değil mi :) Evet bekleriz kesinlikle dkjdkd

Arkadaşlar kahveyi nerede içiyorsunuz? Davet çok nazik, az daha bilgilendirme olmuş olsa harika olur. Hangi şehir olduğu önemli, afiyet olsun sizlere.

@Run bir gece ansizin bir bakmissin nickin “ EkmegininPesinde “ oluvermis.
X bey burada en çok real arkadaşı olan benim sanırım. Ama forumlar birleşme olduktan sonra buradan yeni arkadaşlar ile buluşma yaptım. Sanal arkadaşlıkları pek sevmiyorum, seninle de buluşuruz canım.
Ayrıca böyle her şeyi ortaya yazan kişiden korkmayın, kapalı kapılar ardında iş çevirenler tehlikeli. İnsanların birileri ile görüşmesi çok medeni, bunu sağlayan platformun sahibi olduğun için teşekkür ederim. Bir kaç iyi arkadaş kazandım burası sayesinde.

• Beğen
Tepkiler: X
X bey burada en çok real arkadaşı olan benim sanırım. Ama forumlar birleşme olduktan sonra buradan yeni arkadaşlar ile buluşma yaptım. Sanal arkadaşlıkları pek sevmiyorum, seninle de buluşuruz canım.
Ayrıca böyle her şeyi ortaya yazan kişiden korkmayın, kapalı kapılar ardında iş çevirenler tehlikeli. İnsanların birileri ile görüşmesi çok medeni, bunu sağlayan platformun sahibi olduğun için teşekkür ederim. Bir kaç iyi arkadaş kazandım burası sayesinde.

Burada en cok real arkadasi olan belkide benimdir , bilmiyorum :)

Bulusma duzenlemek ozellikle buyuk sehirlerde ; İstanbul’ , Izmir, Ankara , Adana vs. zamaninda bizimde dusundugumuz ve yaptigimiz guzel bir uygulama .

Sorun su ki forumun yas ortalamasi hayli yuksek, dolayisiyla musait gun için ancak hafta sonu olur gibi, belki bir iftar organizasyonu veya toplu yemek vs olabilir, guzelde olur acikcasi.

Su pandemi bir gecsinde bunu detaylandirabiliriz.

Ben iftara gelsem bunlar bana oruç açayım diye su vermez, ayrı masada oturur. Ya bunlar beni restorandan bile banlar be.

Yakın bir zamanda İstanbul'a gideceğim ve @samaEL bey ile görüşmek istiyorum. En son üsteki üye ile asansör oyununda beni arabası ile gezdirip bira ısmarlama yapacaktı :) foruma bir de fotoğraf atarız off off.

Ben kimseyle görüşmem. Görüşenlere mutluluklar.

Fotoğraflarınızı görmüştüm, aklıma geldi.

Aynen benim yat la gezeriz 30metre uzunluğunda kekem
Senin şu gemi ile gezelim bu yaz kardeşim.. bu konuya yazılan ilginç yorumlar var.
Yalnız yönetim buluşma konusu açtı ve ardından banlar geldi, forum gitti iki gün o dönem ve konu tekrar açılmadı..
Yakında sürpriz bir buluşma ile buralarda olacağız..

inş kanka amen.
forum içi buluşma olursa katılırım (kızlargelmiosagelmem) Xd

Forumda söyleyemedikleri sözleri yüzlerine nasıl söyleyecekler ? o cesaret var mı insanlarda ? herkes doğru dürüst mü hareket ediyor ki yüz yüze doğru olabilsinler ?

kafamda deli sorular!!!!

Geri