Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
X bey burada en çok real arkadaşı olan benim sanırım. Ama forumlar birleşme olduktan sonra buradan yeni arkadaşlar ile buluşma yaptım. Sanal arkadaşlıkları pek sevmiyorum, seninle de buluşuruz canım.@Run bir gece ansizin bir bakmissin nickin “ EkmegininPesinde “ oluvermis.
Yiaaa resmen yıllar oldu çok duygusal değil miEvet bekleriz kesinlikle dkjdkd
Hayır hala aşırı gençizYaşlanıyoruz Almicansutombiklişişkolugüzel : )
X bey burada en çok real arkadaşı olan benim sanırım. Ama forumlar birleşme olduktan sonra buradan yeni arkadaşlar ile buluşma yaptım. Sanal arkadaşlıkları pek sevmiyorum, seninle de buluşuruz canım.
Ayrıca böyle her şeyi ortaya yazan kişiden korkmayın, kapalı kapılar ardında iş çevirenler tehlikeli. İnsanların birileri ile görüşmesi çok medeni, bunu sağlayan platformun sahibi olduğun için teşekkür ederim. Bir kaç iyi arkadaş kazandım burası sayesinde.
Nazar değmesin diye yazıyorum öyle daha yoksa yirmilik dişin bile çıkmadı senin ahahaassHayır hala aşırı gençiz![]()
Bi de nazar boyutu var di mi evet tamam aşırı yaşlandık aasdhajkhjNazar değmesin diye yazıyorum öyle daha yoksa yirmilik dişin bile çıkmadı senin ahahaass
Senin şu gemi ile gezelim bu yaz kardeşim.. bu konuya yazılan ilginç yorumlar var.Aynen benim yat la gezeriz 30metre uzunluğunda kekem