forum entrikaları

Konu sahibi son olarak 2134 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorum yapanların alayı biz masumuz, sadece izleyiciyiz yazmış
yine ortada amele gibi bi ben kaldım
zaten foruma tek giren üye benim, herkes bot

En sık rastlanan hali dostunla aranı sıkı tutmazsan düşmanını feedleyecek olmasıdır.
İşte forum dostlukları (!) böylesine sağlamdır..

Montaj bedavaymiş,
Hiç mi denk gelmez.
(Birkacroldebanaciksin)

yıl olmuş 2015 iletişim çığ gibi tavşan dağa küsmüş halamı haberim olmaz benim bile entrikam varmış asdfmasdöç

Eski Türk filmlerindeki son anda gelen polisler gibiyim, bi haber :D

Ne kadar da uzağız foruma ya, bişeyden haberimiz olmuyor :)

Bu işin en güzel şeyi kimseyi kendine burada Dost yapmayip arada selamlasacaksin. Dostum- arkadaşım dediği kişilerle yüz yüze görüşüp bir şeyler paylaşanlari tenzih ederim. (Buradan yüz yüze gördüğüm bazi kisilere haksızlık edemem asla)
Çünkü bir vakitler can ciğer kuzu sarması olanlar çıkarları ters düşünce birbirlerinin sırlarını 3. Kişilere yayabiliyor bel altı vurmaya kalkiyor ve bunu gayet insancıl bir davranış gibi karşı tarafı kotuleyerek yapıyor.

O yuzden no forumdakilerle facebook -whatsap konuşması no entrika :p

Bi şekilde çekilmeye calisilirsaniz da hiç takmayin xd

Bana ters düştüğünüz kişileri kötüleyebilir, bildiklerinizi anlatabilirsiniz
O yüzden yes vatsap ama facebook no. askşjahsl

Uzaktan bakınca, uzak kalınca akıl sağlığını bozmuş görünen tipler var.

Genelde böyle başlar.
images

2013 yılından beri birçok entrikaya şahit olmuş, birçok entrikayı, dedikoduyu dinlemiş tecrubeli ve özverili kadromuz ile oggy entrikalarınızı dinliyor ve merak ettiklerinizi cevaplıyor.

- hiçkimseye anlatmama garantisi.
- seçkin, popüler forum kişilerden bomba entrikalar, dedikodular.
- fotoğraflı ve videolu entrika ve dedikodu arşivi.
- güvenilir ve sağlam kaynaklar.
- profesyonel hizmet.

gelin anlatın, zaten o bi şekilde ortaya çıkacak.

Küçük insanların kendilerini büyük görme ve ego problemlerinden ve gerçek hayatta ezilmişliklerinin sonucunda ortaya çıkan laf kalabalıklarının hepsi forum entrikası oluyor galiba.

Canlarım, yeniyim diye herhalde, hiçbir şeyden haberim yok. Olmuyor, konuşmuyorum çünkü herkesle. Benim hakkımda dedikodu yapılıyorsa da kulağıma gelmiyor aynen devam edebilirsiniz. dslkahsdkj O kadar önemli değilim belki de bir şey demiyorsunuzdur, evinde çay içen bir insanım neticede. En fazla "kupa kupa çay içti, nasıl içti len o kadar çayı vuashaj" falan denilebilir.

ayrıca nabıyonuz len entrikalar falan

gidin az güzel şarkı dinleyin, iki satır şiir okuyun, güzel bir film seyredin, güzel şeylerle meşgul olun, dünyanız güzelleşsin.

doğalgazım 387 tl geldi zaten

Ne entrikalar dönüyor ben ise dışında kalıyorum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapacak hiçbirşeyi olmayan boş cahil ve kültürsüz insanlar dedikodu ve entrika çevirir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri