forum entrikaları

Konu sahibi son olarak 2134 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi hikayeleri toplasam 3 sinama 5 dizi 2 belgel çıkartırım senaristeri sahneye davet ediyorum

Odul bile alirlar o derece. Herkesle iyi niyetli bi sekilde merhaba merhabayi bile kaldirmiyor bu forum. En iyisi kimseyle samimi olmayip sessiz sedasiz takilmak. Ayrica o senaristlere de selamlar olsun

kendimi misafir gibi hissediyorum forumda hiçbir entrikadan haberim olmuyor:/

Alsldlşfg
Adam çözdü hepinizi olum .p

Bazen kendimi "güzel ve çirkin" "yalan rüzgarı" dizilerinin karakterlerinden biri gibi hissetmeme neden olan durum .p

Pof.
TV dizileri gibi, entrika kısmından ziyade.
Şikayet edilip de reyting rekoru kırma konusunda

Ben misafir oyuncuyum burda galiba

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Facebook whatsap tan uzak tutun forumdakileri sonra hiç bir şey duymazsiniz Kafaniz rahat olur:)))))

Normal hayatta da olabiliyor; ama forumda daha çok duyuluyor.

birisi bir laf eder, bir kisinin hosuna gitmez ve alinti yapar hakaretli, bundan cesaretlenen digerleri de alinti yapar kisiyi teklerler. sonra iki grup olusur. haklilar haksizlar. yada haksizlar, haksizlar. bazen haklilar, haklilar grupu da olusuyo. cok garip.. bazen de birisi ortaya bi yalan atar tum forum o yalani arastirmadan o yalanla suruklenir, yine bu durumda ortaya 2 grup cikar. magdur taraftarlari, yalani atan taraftarlari)))
yada birisine selam verirsin onun da megerse sevgilisi varmis, tum foruma erkegime kur yapti diye bi laf atar tum forum ayaga kalkar nerdeyse. yine 2.grup yaranir kur yapmadigina inananlar inanmayanlar)))
forumda entrikalar bundan ibaret nerdeyse abi :)

Şükür tertemizimdir bu konuda ..
Kimsenin dedikodusunu gıybetini yapmam, yapmaya geleni dinlemem ..
Kanka ayağına abi ayağına hiç bir bayana yavşamam ..
Arada özellikle beni banlatmaya çalışanlar olur ki onlara da aradıkları fırsatı kolay kolay vermem ..

Arkada bir yerlerde bir dedikodu ve iftira grubu var her şey onların basının altından çıkıyor. Kendi adima yapılan dedikodulardan haberdarim ve teşekkür ederim. Agziniz bal yesin. Aynen devam edin. Bende bunca günahı nasıl taşıyacağım diyordum, mumin mumine yardım edermiş. Yardım edip gunahlarimi yüklendiğiniz için mutesekkirim

Öpüyorum sizi:)

Mueddebe de iftira atildiysa bravo derim :D

ha bide tavuk var ortaligi karistiran :p entrika hayrani :p

Yazmaya kalksan romanı bitirmeye ömrün yetmez gardaş.

Bir Japon karısına demiş ki :
" tiki taki ''
- karısı cevap vermiş :
"kua nini "
- japon üzülerek yanıt vermiş :
" taka anji radiyumba yaku "
- karısı ağlayarak cevap vermiş :
" mimi takunı kakabında misa mihi "
bişey anlıyomuş gibi hala ne okuyosun Alin?forum entrikaları da benim için böyle.

bu forumun veya sanal dünyanın en büyük sorunu bu sacmalık zaten
arkadaş biri birini tanımak isterse gitsin sorsun bir şey mi duydu gitsin konuşsun
ne cahil insanlar var ona buna inanıyor laf üretiyor
ne çok seviyor insanlar başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı
iş güç mü yok nedir anlamadım ki
ifrit oluyorum birilerinin ağzıyla başkası hakkında fikir sahibi olanlara ve olur olmaz laf söz cıkaranlara
hayır herkes te her seyin farkında hic bir sey gizli de kalmıyor yanı : )

Bugün gördüğüm birşeyden sonra bugune kadar gördüklerim yeminle devede kulak misali oldu : )
Ağzım açık kaldım..

Forumsal entrikalar her forumda oluyor.burada bazen fazla oluyor..

Skype bütün kötülüklerin anası. ksdjfks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri