Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz şimdi ekşını izleyin. Aşk üçgenleri mi dersin, yalan rüzgarlarımı, ikili oynamalar mı üçlü oynamalar mı. Yalanı ortaya çıkınca kıvırıcam diye önüne geleni satanlar mı. dlkfks Baş rol oyuncusunu transfer etti sonunda forum, dizi şimdi başlıyo. Arpes goşş çekirdekleri getir.
Bu zamana kadar hep uzak durmaya calıştım
kim kiminle neyi nasıl yaşamış umrumda olmadı herkesin kendi hayatı sonuçta
ama şunu bilinki söyleme sakın aramızda denilen ne varsa kulağa geliyor
yerli yersiz bilip bilmeden konuşulmaması gerekir insanlar hakkında
Umarım bir gün herkes herkesi başkasının lafı sözü ile değil de kendisi gözlemleyerek tanımayı becerebilir
Entrikalara bulaşan üyenin yeni bir nick, yeni bir avatar, yeni bir imza, yeni yepyeni bir kişilik ile geri dönmesi ile sil baştan aynı nakaratın oynanması ile sıkıcı bir hal alan entrika çeşidi..
Öff yoruldum yazarken! Ne dedim ki ben şimdi?:dusun: