forum entrikaları

Konu sahibi son olarak 2139 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimi başka bir diziden transfer edilmiş gibi hissettim :T:

Bardak sen konuk oyuncusun,çekil karşiimm kenara. :p

Arkadaşımın aşkısınlar falanlar filanlar aman aman :p

Sırf bu tür şeylerden yüzünden az insan ile muhattap oluyorum,kafam rahat ^^

o süper Artist çok dublör desen gani yani ihtiras desen fırtına valla bu dizi çekilirse bende izlerim ;o

:D oooff ne senaryolar ne senaryolar yalan rüzgarı aşk - ı memnu halt etmiş yanlarında :D

Ne kadar uzak durmaya calissanda bazi agzi gevsekler tarafından ister istemez olayin tam merkezinde buluveririsin kendini. Sasirip sasirip kalirsin.

hangi birini sayalım cancağızım.
bu iki çift göz forum' hayatında neler gördü neler

Siz şimdi ekşını izleyin. Aşk üçgenleri mi dersin, yalan rüzgarlarımı, ikili oynamalar mı üçlü oynamalar mı. Yalanı ortaya çıkınca kıvırıcam diye önüne geleni satanlar mı. dlkfks Baş rol oyuncusunu transfer etti sonunda forum, dizi şimdi başlıyo. Arpes goşş çekirdekleri getir. :P

Bu zamana kadar hep uzak durmaya calıştım
kim kiminle neyi nasıl yaşamış umrumda olmadı herkesin kendi hayatı sonuçta
ama şunu bilinki söyleme sakın aramızda denilen ne varsa kulağa geliyor
yerli yersiz bilip bilmeden konuşulmaması gerekir insanlar hakkında
Umarım bir gün herkes herkesi başkasının lafı sözü ile değil de kendisi gözlemleyerek tanımayı becerebilir

valla ben forumda kendimi flash tvnin evlendirme programındaki babanne olarak hissettiğim için tek entrikam emekli maaşımın yatmaması olur heralde.

'hep uzak durmaya çalıştım beni içine çekti'
Korku filmi gibi nabıyonuz acaba anlamadım ki

Entrikalara bulaşan üyenin yeni bir nick, yeni bir avatar, yeni bir imza, yeni yepyeni bir kişilik ile geri dönmesi ile sil baştan aynı nakaratın oynanması ile sıkıcı bir hal alan entrika çeşidi..

Öff yoruldum yazarken! Ne dedim ki ben şimdi?:dusun:

endofme harika soylemis..... ben de birinden cok guzel suphe ediyorum da hadi hayirlisi :)

#34; ben de Fransızım, ortaya attım karışık.: )

ParSa herkes konuyu acmanı bekliyomus :D

Pamuk Şeker konudan kaynakli degil bence forumda entrika pembe dizilerden daha fazla keske izliyebilsek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri