Forum dedikoduları

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
hiç duyar kasmayın arkadaşlar, sanal da olsa dedikodunun her türlüsüne bayılıyoruz. eğer bayılmasaydık içi aşk, nefret, nispet, hainlik, ikiyüzlük, aldatılma, intikam, dedikodu dolu tamamı kurgu olan o dizileri her hafta köpekler gibi izlemezdik. :cici:

ayrıca bu konunun sosyal deneyini mirc üzerinden açtığım dedikodu kulübüyle zamanında yaptım ben. tek bir cümle dahi yazmayıp sırf konuşulanları okumaya gelen nice sanal insanların hayatlarını önemsemeyen temiz arkadaşlarımız vardı orada. :cici:

Yani kafa dengim ve gözünden bir şey kaçmayan ekürim olsa yapabilirdim. Zamanında yaptık da.
Şimdilerde hiç bir dedikodudan haberdar değilim.
Kendi derdime düşmüşüm bana ne lan dedikodunuzdan!

giphy.gif

O degil de herkes bu kadar mükoysa foruma üye olur olmaz beni uyarmak amaçlı anlatılanları yapanlar kimler. Forumsali forumsal yapan, dallasa rakip hale getiren kim-ler. :nopsrn:
Çok ilginç cidden.
Onu geçtim şurada olay çıkınca konuya nasıl biriktigimizi biliyoruz djxjd bu kisiler cidden de konudan haberdar olmayan ve ne oldu diye soran arkadaslarina anlatmiyor mu mevzuyu. Kesin ay aman bize ne sanal sanal şeyler diyorsunuz tabii. :sırıt:

Geri