Forum dedikoduları

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
Kız m.lın biri benim çıplak fotoğraflarımın olduğunu söylemişti sanal alemin en güzel dedikodusu :D
Bende bi göreyim dedim ama hep baskalarının fotoları geldi önüme..
Anladın sen onu :hey:

Alıntı yasakmıydı burda acaba :hıı:

Anladım anladım asdfjk
Herkes herşeyi der kuzum 100 tl ye pcye girenler de vardı.dd

Bildiğim gıybetullah tanrıları foruma artık girmiyor.
Bu arada forum erkeklerinin daha gıybetçi olduğunu demeden edemeyeceğim.

Hee cam önünde kız isteyenler :nee:
Vay bee :D sdfsdfj
aklıma geldikçe gülesim geliyor

Beende bi goreydim keske .d

emre ve restfull gerçekten sevgili mi? ift, gülseyle de çıktı mı? lethenin adminlikten normal üyeliğe düşüşündeki sır perdesi ne? onurcan ve kuzey yönetimde gerçekten isteniyor mu? red'in modluktan adminliğe, adminlikten normal üyeliğe, normal üyelikten banlanmaya, banının açılıp tekrar modluğa, modluktan tekrar banlanmaya şeklindeki döngüsünün sebebi aşırı akpli olması mı? :cici:

Dedikodu olmuyor pek , biri bi konudayken ve online iken 2 ust konuda adami cekistiriyor , laf sokuyor ama dialog yok
Erkekler erkek gibi ozelden konusup mevzu halletmiyor aslinda boyle olmalidir.

80 ler ve 70 lerde bi mizansen vardir , 2 erkek arasinda husumet varsa ole mahallede kavga etmezlermis ya bos bir top sahasinda yada parkta kozlarini paylasirmis sagda solda ona buna anlatmazmis

Birde bu imkanin internette oldugunu dusunun , nasilsa kimse kimseyi gormuyor oturdugu yerden 1000lerce km uzaktan satasmak ve giybet yapmak adamlara / kadinlarq kolay geliyor

Forumun ic yuzu aslinda deepweb gibi , ust tabakada gunluk acilan konular ve oyunlarda herkes birbirine "sevdim uye" , "tatli uye" diyor ama ironik sozluk konulari ile laf sokuyor (birkere sozlugun amaci bu degil zaten ama konuda sozluk degil neyse)

Ote yandan kardes ve kanka yahut abi adi altinda donen asilmalar kasilmalae yavsamalar , yakisikli adam avatarli kisilerin yanliz ve depresif halinin hayrani olunmasini ve "sen neden suskunsun" sorusunu beklemeler ve muhabbete ordan tunel kazmalar falan.
Buda buz daginin su altinda kalan uzun kismini olusturuyor..

Obey the walrus , smiledog.jpg, jeff the killer, yada slender man dan daha da urkutucu , o yuzden dedikodu masum kaliyor bence

Forum insan oglunun olusturdugu bir deepweb desek daha iyi bir tanimlama olur

Nolmuş nolmuş! Biri bana anlatsın. Bu arada oggy sen bunları nereye götürdün chat yapmaya?

gizlilik esaslı bir dedikodu kulübü kurmuştum. belirlenen mirc kanalına forum niki hariç nik alıp bildiklerini anlatıyordun. kulübün ilk toplantısında büyük dedikodular veren şahsın maria puder olduğuna dair söyletiler çıkmıştı ama bulunamadı tabii ki. :cici:

Ahahaha O kanaldaki mal her kimse ben dahil bir sürü kişi hakkında iftira atmıştı.
Çevremdeki arkadaşlarım hakkında da pek çok şey üretmiş Kim olduğu bulunamadı . Gerçi puzzle parçaları birleştirilse bulunurdu çok da iyi olurdu.
Aman neyse xd

Bende pek malzeme olmadigi icin çok anlatmak isteyenleri dinliyorum anca. .p.
Herkes birbirini kotuluyor yalniz.

Oggy yazları altına slip don mu giyiyor ? Giyiyorsa pişik kremi kullanıyor mu kullanıyorsa hangi markayla anlaştı ?
Oggy'nin Eksen'in arkasından " o herif karizma değil ben ondan daha karizmayım, ayrıca o moruk ve bunak " dediği doğru mu ?
climaxın hastalarından fahiş fiyatlarla bıçak parası aldığı vermeyen hastalarını bıçakladığı iddiaları gerçek mi ?
Bütün bunları pek yakında Azar Keyfi farkıyla ekranlarınızda olacak ..

Ooo negzel hikayeler dönmüş :d o anlarda orda bulunmak isterdim dbfjgkhj

Dedikodu yapacak kimsem yok ki.
Aman kafam rahat mis.

Yarali parmaga isemeyen oggy anlat bakalim benim icin ne diyolar xd

Konuyla hiç alakası yokmuş gibi yorum yapıp özelden döktürenler, siz de seviliyorsunuz.

Geri