Forum dedikoduları

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1036 gün önce görüldü
Ben ogyy nin chat olayını şaka sanmıştım yaa meğer ciddiymis tüh :p Keskem ben de bildiklerimi anlataydim orada, ben de ne sırlar var bir bilseniz:D

Mueddeb bu mesajını gören dedikodu seven üyeler pm gelmiştir bile :D
O değilde oggy chat grubunu biliyorum
3 grup vardı
Bi yazınları sinsi sinsi okuyan arkadaşlarına ss yetiştirenler
Bunun hakkında ne duyduncular
yazılan nicklere atıp tutanlar

Forumda rahat takılmak istiyorsanız güvenmeyin kimseye bence :d

kim kime yürümüş
kim kimi stalklamış
hadi beyler dökülün ama olmuyor

Forumsal futbol takımı neden dağıldı ?
Soyunma odasında neler konuşuldu ?
Kimler forumun üye olan kadınlar hakkında iftiralar attı ?

Bardak kimse pm atmadı be nerde kaldı eski dedikodu sevenler bre:D Forum ölmüş :p

Bencem bu konu tutar geyik bolumune tasiyin alıntı yapalim bol bol sayin sevgili yönetim =)

Sabah ise gider gibi foruma girip gece yatincaya kadar forumda vakit olduren insan var burda. Bir hayati olmadigi icin baskalarini konusmak disinda isleri yok.

Cunku mutsuz

Nasil mutlu olsun abi. Sosyal hayati yok. Forumda tanimadigi insanlara cicek yollamak disinda atraksiyonu yok.

Zarar ziyan yasiyor. Ister dedikodu yapsin ister ego yapsin aslinda kendini kandirmak disinda hic bir sey.

Ve bir insanin zamani hayati bu kadar mi degersiz olur o onun sorunu.

Forum dedikodularının amacı başkasını çekiştirmekten yada yermekten öte dedikodu yapan kişinin kendini aklama çabasıdır aslında. Birisi hakkında ''ya bak şöyle şöyle yapmış'' diye bildirdiği anda, o kişinin yaptığı o eylemi sanki kendisi hiç yapmamış gibi göstermeyi karşısındakine başarır. Karşısındaki insan da zaten dedikodunun ortağı olduğu için muhtemelen kendisine hak verecektir. Al birini vur ötekine. Ve bu onaylanma üzerinden dedikodu eden kişi, tertemiz kendini aklar. Hatta kimisi kendinden üstün bulduğu kişinin dedikodusunu yapar amaç hem karşı tarafın gözünde kendi yerini yükseltmek hem de diğer kendinden iyi bulduğu kişiyi alçaltmak. Ancak dedikodunun bir sonraki safhası, dedikoduyla yetinmeyen ve bunun müptelası olan kişi için kaçınılmazdır ki, o da iftira atmaktır. iftira atmak, dedikodunun büyük kardeşidir. Eğer elde dedikoduyu yeterince şenlikli gösterecek malzeme yoksa, yapılan ufak ve masum görünen eklemeler çoğu zaman masum sonuçlara yol açmamaktadır. Bunun neticesinde de insanlar zan altında kalıp edilen bir kelam üzerinden hayatlarına başkalarının müdahalesiyle tecavüze uğramaktadır. Dedikodunun en can alıcı yanı, dedikodusu edilen kişinin hayatına hiç yoktan yapılan bu arsızca müdahaledir. Üstteki arkadaşın da dediği gibi bunu yapanlarda sosyal hayatı sıfır olmaktan öte özgüven ve psikolojik sorun yaşayan insanlardır.

Ee anlat başka n'olmuş? Ya da dur anlatma bu noktada sana kim koymuş? Önce acını alalım sonra yaranı saralım. ;öpücük pardon ;gülücük.

Forum misafiriniz geldiğğğ. Var mı anlatmak istediğiniz şeyler dinleyebilerim. xd

Yine içerikte bişey yök galiba, gidiyom ben.

İtiraf ediyorum; ben aslında çok tatlı ve ponçik bir üyeyim.

gerçek anlamda dedikodulardan uzağım

Hiç biriniz dedikodunuzu yapacagim kadar umrumda değilsiniz üzgünüm -.-

merak etmem irdelemem kimseyi

Sabah ise gider gibi foruma girip gece yatincaya kadar forumda vakit olduren insan var burda. Bir hayati olmadigi icin baskalarini konusmak disinda isleri yok.

Cunku mutsuz

Nasil mutlu olsun abi. Sosyal hayati yok. Forumda tanimadigi insanlara cicek yollamak disinda atraksiyonu yok.

Zarar ziyan yasiyor. Ister dedikodu yapsin ister ego yapsin aslinda kendini kandirmak disinda hic bir sey.

Ve bir insanin zamani hayati bu kadar mi degersiz olur o onun sorunu.

Şu yorumu forumun bir köşesine asmalı. Hatırlatıcı niteliğinde. Bazen abartıp işin dozu ciddi ölçüde kaçabiliyor.

Alhas, Noah ve Nephthys manidar yorumlamış.
Günlük yaşamındaki büyük boşluğu ve eksikliği kamufle için sanal kimliği ile bir güruha dahil olmuş, böylece benlik algısını günün safsatalarına dayalı, vatana faydasız, bazen de asılsız, vakit öldürmeye dayalı boş muhabbetler ile tamamlamaktadır. Aynası iş olanın zihni şeytanın çalışması odası olmayacağı için varlığının mevcudiyeti de bu yönde ilke taşımamaktadır.

neredeyse hiç tanımadığın, yüzünü görmediğin, bir şey paylaşmadığın insanları çok önemseyip hayatlarını ileri boyutta merak etmek ciddi bir psikolojik sorun göstergesidir. başkasının hayatını konuşmanın neresi zevkli? noah ve gri çok yerinde tespitler yapmışlar bu konuda. katılıyorum ikisine de.

Geri