Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fm21 nasıl azizim ben hala 20'de kalan tayfadanım, henüz almadığım için kendime isyan ediyorum halaEkli dosyayı görüntüle 31862
Biz futbolu bielsadan öğrendik.
Sanki kaç kupamız var , lyonu yendik diye bir havalar falan
Ben beğendim.Fm21 nasıl azizim ben hala 20'de kalan tayfadanım, henüz almadığım için kendime isyan ediyorum hala
Bir ara düşük liglerden birer takım alıp bir kariyer hikayesi yapalım mı seninle nepentheNottingham Forest ile çıktığım kariyer yolculuğunda ilk sezon da Championship şampiyonu olup premier lige merhaba dedik.
Premier lig de ki ilk sezonumuz da averaj farkı ile Şampiyonlar ligini kaçırdık ve ligi beşinci bitirip Avrupa kupasına katıldık. Kupa da Ajax'a yarı final de elendik.
Premier lig de ki ikinci sezonumuzda Liverpool'un önünde ligi lider bitirip şampiyon olduk ve CL'ye katıldık.
Bu sezon da 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile ikinci sıradayız.
4-4-2 taktiği çift forvet ile pozitif futbol oynuyoruz. Takımın yaş ortalaması 20 sadece kalecimiz Livakovic 27 yaşında
Forvet ikilimiz Fabio Silva ve Mohamed Daramy
Yapalım tabi ki çok güzel olurBir ara düşük liglerden birer takım alıp bir kariyer hikayesi yapalım mı seninle nepenthe
okuya okuya elim ayağım titriyor bak açtırcanız bana da oyunu sonunda.
Bende her okudugumda gaza geliyorum akşam eve gelince oynayacsk derman kalmiyor.Canım çekti.
ben oynuyorum da farklı oyunları, ekip var dalıyoruz. FM biraz daha böyle dinginlik getiren bir oyun kafası başka.Bende her okudugumda gaza geliyorum akşam eve gelince oynayacsk derman kalmiyor.![]()
Yeter artık...... sus......
tamam.Yeter artık...... sus......