FOOTBALL MANAGER HIKAYELERI

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Football Manager
ya onu bende gördüm de steam e ekleyebiliyorsak güzel oyunu
pek güvenemiyorum ben bilmediğim sitelere

Bu tarz yerlerden alırsan adamlar senden bir steam adresi istiyor
Sonra seni ekliyorlar steamden ve sana oyunu hediye olarak gönderiyorlar o yuzden ucuz zaten.
ben hep oyle alıyorum.
Ben ilk çıktıgında 89'a aldım

Bu tarz yerlerden alırsan adamlar senden bir steam adresi istiyor
Sonra seni ekliyorlar steamden ve sana oyunu hediye olarak gönderiyorlar o yuzden ucuz zaten.
ben hep oyle alıyorum.
Ben ilk çıktıgında 89'a aldım

iyi fiyata almışsın bende alırım en kısa zaman da

6.png

7.png

Bu , bu oyunda başıma gelen en kötü istatistikti.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir takım yönetmemiştim

Ligde kalabilecekmisin?

Ligde kalacak kadar puan topladım ya.
Ben daha heyecanlı olsun dıye TD degerlerını dusuk yaptım.
Taktık bılgısı 3 amkjjssjkjs
Ondan böyle oldu zaten

O kadar abartmaya gerek yoktu yahu.. Bugun bende baslayacagim insallah.

Neden böyle yaptım biliyor musun?
Şimdi dogruya dogru bolton o haldeyken cok guclu bır teknık drektorle calısamazdı.
E halıyle gerçekcı olması için, Profılı dusuk bır adam kullanmam lazımdı bende oyle yaptım
Ama cok sınır harbı yasadıgım oldu yalan yok.

8.png

İlk sezon ligi bitrdiğim nokta

Livorno'yu alıp şampiyonluklar kazanasım gelse de, bir türlü ısınamıyorum manacarlık oyunlarına.​

9.png

Gecen sezon yaptığım hataları tekrarlamayacağım bu sezon ancak transfer olmadan ligde tutunmak cok zor olacak.
Bu benim 3-1 geriye düşüp çevirdiğim maç.

10.png

11.png

Bu sene inş.
Playofflardanda olsa yukarı atacağım kapağı.
Taktik ve oyun stilimi değiştirdim

Hangi taktigi kullaniyorsun? Ust ligden isine yarayacak kiralamalar yapabildin mi?

12.png

İbrahim siyahla işarediklerim kralik kırmızıyla işaretlediğimi bedelsiz aldım.
Ancak hala istediğim gibi değil takım

• Beğen
Tepkiler: X
13.png

14.png

15.png

Mantık olarak Maurisio Sarri ve Bielsa'nın futbol mentalitesini benimsiyorum.
Benim için futbol her zaman atak , atak ve atak üzerine kurulu.
Bu yüzden oynadıgım takımlarda her zaman bir çok oyuncum ön ppana çıkar ve sivrilir.

sezonu bilmiyorum ama o zamanlar cm vardı sanırım
belli bir dönem oynadıktan sonra hilesini bulup sırf fenere ronaldinhoyu alabilmek için para hilesi gibi bir şey yapmıştım
ama yine de gelmemişti hey gidi günler

Bir önceki sezon playofflara kalmayı başarıp oradanda üst lige adım atmıştık.
Sonraki sezon ligi 17. bitirmiştik ve bu sezon 4. olup playoff oynadık ve playofflar sonunda üst lige çıktık.

16.png

17.png

Bu sezon biraz transfer yaptık.
Aldıgım oyuncuların tamamına yakını Arjantin liginden geldi.
Ben şahsi olarak arjantin liginin oyuncu kalitesinin çok yüksek olduguna inanıyorum.
Bence çok iyi oyuncular aldık.

19.png

Bu kadar çok para harcadığıma bakmayın.
Bu oyuncuların tamamı kendini iki yıl çinde en az 20milyondan okutacak adamlar.

Bu da hazırlık maçlarımızda ki aldığımız sonuçlar.

18.png

@La'edri GS’deki kariyerimi 4. senemde biraktim vr istifayi bastim.

7544B823-AFC2-4B83-A2F2-EE8F5C5DE5E7.jpeg

Cardiff ve Huddersfield ile gorustum, taleplerime biraz daha yakin Hudss dondu imzaladim 3 yillik

Kadrolari fena degil gibi savunmaya / sol one ve forvete transfer lazim. Para kalirsa bide iyi bir oyun kurucu alacagim.

B6D4AF04-908F-4875-A287-F43D884F5E37.jpeg

Ligde cok korkunc bir durumda takim lakin lig uzun oldugu icin puan farkini kapatabilecegimizi dusunuyorum.

5CBB3F80-FD7C-4551-8A57-E43848D4D58F.jpeg

5/6 mac sonra aksayan bolgeler ve rakip analizşeri daha net ortaya cikacaktir. Simdilik bu kadar.

üniversite yıllarıydı.
arkadaşlar eve çıkmıştı, ben de güya misafirlik diye 5 - 10 günlük yatıya giderdim :d

bi arkadaş vardı bi futbol oynu oynuyordu ama garipti. Bi saha var, sen teknik direktörsün, futbolcular var filan ama böyle nokta simgesiyle gösteriliyorlardı. Kırmızı ve mavi idi galiba. Böyle o noktalar sahada pervasızca dolanırdı. Ses mes yoktu doğru düzgün oyunda. La derdim "ne salak bi oyun, noktalar güya futbolcu, sen de ekrana öyle bakıyorsun mal mal, böyle oyun mu olur" diye kendi kendime söylenirdim. Arkadaş bildiğin hatasıydı oyunun. Gol atınca da "anatoliiğğ todorooovvvvv" diye bağırırdı. Sonra öğrendim ki eleman oyunda cevval bi santraformuş. Ama öyle güzel şiveli, ağız dolusu söylüyordu ki benim de ağzıma pelesenk olmuştur. Hatta günümüzde bile böyle bir şey başarmış isem mesela halı sahada ol atmışsam sanki bi başarı nidasıymış hala anatoli todorov diye bağırırım :dd bir de toledo diye birinin adını bağırırdı.

Sonra öğrendim ki oyun, o dönemin meşhur bi teknik direktörlük oyunu olan CM imiş :d

Bayramda seyranda arkadaşa mesaj atarken bazen "anatoliiğğ todorooovvvvv" diye eklemeyi de unutmuyorum :))))

• Beğen
Tepkiler: X
Geri