Flower Boys Next Door / 이웃집 꽃미남 (2013) Tanıtım

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
tumblr_inline_mfrbiwwHyj1rwvaay.jpg

Bence buydu adını bilmiyorum TATLI :D

Kim hyun joong ' un Fanı olmamın tek sebebi Perii :D Her avatarıma her forumda var bu avatar dedi ve bu elemanı kimse tanımaz dedim avatara koyabilirim ve iyide oldu :D :D

sen ne ara yazdın :D arada kaynamış :D :P bu elemanı kimse tanımaz kore ile ilgili yayın yapan forumlara git bi sor bakalım :D tanımazmış :D yeni dizisi geliyor bu arada yayın tarihi belli değil ama :D güzel olcaga benziyor :D fragmanını gördüm :D

TATLI Mümkünse ben yeni bilgisayar alana kadar gelmesin :D

tumblr_inline_mfrbiwwHyj1rwvaay.jpg

Bence buydu adını bilmiyorum TATLI :D

bende ondan şüphelendim ama 3. bölümde bir detay vardı hemen süt sahnesinden sonraki sahnede ev sahibi adam yolladıgında bu sandalyede uyuyordu :D belki geçmişinden biridir diye düşünüyorum ben kızın geçmişi biraz karanlık ya xD :)

bende ondan şüphelendim ama 3. bölümde bir detay vardı hemen süt sahnesinden sonraki sahnede ev sahibi adam yolladıgında bu sandalyede uyuyordu :D belki geçmişinden biridir diye düşünüyorum ben kızın geçmişi biraz karanlık ya xD :)
Aaaa bak o olabilir işte,gözümden kaçmş orası yada dikkat etmedim .) Kız zaten çok garip! geçmişinden çok ilginç şeyler daha çıkabilir .) merakla bekliyoruz :D

Aaaa bak o olabilir işte,gözümden kaçmş orası yada dikkat etmedim .) Kız zaten çok garip! geçmişinden çok ilginç şeyler daha çıkabilir .) merakla bekliyoruz :D

evet kız çok garip değil bence çok pis bir olay yaşadı ondan insanlardan korkuyor o pembeli kadın mesela lise yıllarında ona kötü davranıyormuş :) belki ezik bir tipmişti :D

Bence Yakışıklı yan komşusu :p

yakışıklı yan komşu diyorsun sende :D sandalyede uyuyordu yakışıklı yan komşu çizimler var yalnız nerdeyse hep aynı ve parkta perii aklıma soktu doktorda olabilir :D

tumblr_mgo2c2W3k71ru8ncro1_1280.png

yakışıklı yan komşu diyorsun sende :D sandalyede uyuyordu yakışıklı yan komşu çizimler var yalnız nerdeyse hep aynı ve parkta perii aklıma soktu doktorda olabilir :D

Ben Hiç okadar Dikkat etmemiştim. ama evet olabilir:)
Belki yemekte etkilenmiştir kızdan. hasta olduguna İnadıgı İçinde Süt koyuyordur.
diğer Bölümler neden bukadar geç geliyor ki?

Ben Hiç okadar Dikkat etmemiştim. ama evet olabilir:)
Belki yemekte etkilenmiştir kızdan. hasta olduguna İnadıgı İçinde Süt koyuyordur.
diğer Bölümler neden bukadar geç geliyor ki?

çünkü ülkesinde haftada iki bölüm oynuyor pazartesi-salı 3 ve 4 oynadı yani :) ve çarşamba bugün 3. bölüm geldi normal yani :D daha önce oynamış dizi değil :) ülkesinde oynamış dizi final yapmış çok dizi var mesela castiel şuan bir tanesini izliyor 16 bölümlük istersen sanada yollayım :D şimdi başlattım castiele de eglenceli bir konusu var xD

Sütü bırakan doktor işte :D Kızı parkta gordu etkilendi evini adresini buldu o yüzden karşısına taşındı diye düşünüyorum ben :D benden ne güzel senalist olur ya :D

Sütü bırakan doktor işte :D Kızı parkta gordu etkilendi evini adresini buldu o yüzden karşısına taşındı diye düşünüyorum ben :D benden ne güzel senalist olur ya :D

harbiden öyle ya mantıklı geldi ama kıza niye hiç çaktırmadı :D orası da var xD çok tatlı çok yakışıklı ama psikopata benziyor :D tipe baa hele :D böhöhöyt :D

harbiden öyle ya mantıklı geldi ama kıza niye hiç çaktırmadı :D orası da var xD çok tatlı çok yakışıklı ama psikopata benziyor :D tipe baa hele :D böhöhöyt :D

Onu nerden bileyim bakıp görecezde ben bu adamı begenmedim yaşlı geldi bana :D kardeşi çok tatlı çokta yakışırlar biri susmaz biri sesiz :D şu içinden konustugunu sanki duydu gibi etmeleri çok hoş :D

Onu nerden bileyim bakıp görecezde ben bu adamı begenmedim yaşlı geldi bana :D kardeşi çok tatlı çokta yakışırlar biri susmaz biri sesiz :D şu içinden konustugunu sanki duydu gibi etmeleri çok hoş :D

enrike xD yoon si yoon sempatik evet :D belki yaşlıdır valla ilk defa gördüm ben o adamı :D daha önce gözümden kaçmışta olabilir :D tanımıyorum

enrike xD yoon si yoon sempatik evet :D belki yaşlıdır valla ilk defa gördüm ben o adamı :D daha önce gözümden kaçmışta olabilir :D tanımıyorum

bilmem olabilir :D enrike evet bayıldım o çocuğa ben :D herkes yan komsu diyor ben enrike :D

oda dizide çok yaşlı gozuyor ya :D Ama hareketleri komik :D

ya 90 dogumlu neresi yaşlı :D doktorda 87 dogumluymuş :D yakışıklı komşuda 81 dogumlu enrikede 86 dogumlu :D kızda 90 dogumluymuş :D

Geri