yahu ne trtokulu kendi ülkesinde yayınlanacakHangi kanalda yayınlanıcak trt okulda mı![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yahu ne trtokulu kendi ülkesinde yayınlanacakHangi kanalda yayınlanıcak trt okulda mı![]()
Hangi kanalda yayınlanıcak trt okulda mı![]()
Off önce bi boys over flowersimi bitirmem lazım bölüm 12 devam![]()
![]()
Ben bu diziyi izlemek zorundaymışım :p
Güzel bir dizidir umarım izliycez artık
TATLI sen beni unut bende sizdenimki![]()
Off önce bi boys over flowersimi bitirmem lazım bölüm 12 devam![]()
![]()
trt okuldan neden devam etmiyorsun senne çabuk 12 oldun ben daha çok gerideyim :S
alt yazılı izliyor sabırsızlanmış olmalı ama trtokuldan devam ederse kafası karışacak haberi yokçünkü çogu yerini kesmişler ve repliklerini değiştirmişler
![]()
alt yazılı izliyor sabırsızlanmış olmalı ama trtokuldan devam ederse kafası karışacak haberi yokçünkü çogu yerini kesmişler ve repliklerini değiştirmişler
![]()
Perii Türkçe dublaj izliyorum bendaha önce çok çok izledim alt yazılı ama şuan altyazılı izledigim için diziye çogu yerinde sinirleniyorum ya repligi yanlış ya kesilmiş bunlar dikatimi çekiyor
o yüzden ilk defa izleyenler için tr dublajı öneriyorum zaten yayınlanıyor hemde o heyecanı kaçırmamış oluyorsun
sonuçta güncel bir dizi
kore dizilerini haftalık izlememin sebebide o final yapmış dziler hemen bitiyor ama haftalık yayınlananlar korelilerle aynı anda izliyormuş hissi veriyor nasıl Türk dizilerini her hafta bekliyorsak o his aynen oluyor helede çok pis yerinde bitmişse
![]()
Perii Türkçe dublaj izliyorum bendaha önce çok çok izledim alt yazılı ama şuan altyazılı izledigim için diziye çogu yerinde sinirleniyorum ya repligi yanlış ya kesilmiş bunlar dikatimi çekiyor
o yüzden ilk defa izleyenler için tr dublajı öneriyorum zaten yayınlanıyor hemde o heyecanı kaçırmamış oluyorsun
sonuçta güncel bir dizi
kore dizilerini haftalık izlememin sebebide o final yapmış dziler hemen bitiyor ama haftalık yayınlananlar korelilerle aynı anda izliyormuş hissi veriyor nasıl Türk dizilerini her hafta bekliyorsak o his aynen oluyor helede çok pis yerinde bitmişse
![]()
Evet acaba diğer bölümde ne var ay ne güzel bitti diyoruz çok güzel oluyor öyletatlı evet biz türkçe izleyelim aman erkeler bizden önce bitirisn
boşverelim :p