Flower Boys Next Door / 이웃집 꽃미남 (2013) Tanıtım

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2416 gün önce görüldü
3 nokta ile hayran kitleni çoğaltım TATLI :zuha: Perii Boy Over Flowers eski olduğu için Zühal bütün bölümlerini koymuştu o yüzden seni geçtim ama bu haftalık yayınlanacağından seni geçme şansım yok :D

tabi geçemeyecen birlikte anında izleriz :D

Off önce bi boys over flowersimi bitirmem lazım bölüm 12 devam :D :D

Ben bu diziyi izlemek zorundaymışım :p

Güzel bir dizidir umarım izliycez artık :D:D

Mustafa seni unuttum sende bizdenmisin :D haftalık fln fişman :D

ayıpsın ortak :D

trt okuldan neden devam etmiyorsun sen :D ne çabuk 12 oldun ben daha çok gerideyim :S

alt yazılı izliyor sabırsızlanmış olmalı ama trtokuldan devam ederse kafası karışacak haberi yok :) çünkü çogu yerini kesmişler ve repliklerini değiştirmişler :)

alt yazılı izliyor sabırsızlanmış olmalı ama trtokuldan devam ederse kafası karışacak haberi yok :) çünkü çogu yerini kesmişler ve repliklerini değiştirmişler :)

Tatlı sen diziyi bitirdin mi yoksa :D Yani sende alt yazılıyımı bana tercih ediyorsun :D

Perii Türkçe dublaj izliyorum ben :) daha önce çok çok izledim alt yazılı ama şuan altyazılı izledigim için diziye çogu yerinde sinirleniyorum ya repligi yanlış ya kesilmiş bunlar dikatimi çekiyor :) o yüzden ilk defa izleyenler için tr dublajı öneriyorum zaten yayınlanıyor hemde o heyecanı kaçırmamış oluyorsun :) sonuçta güncel bir dizi :) kore dizilerini haftalık izlememin sebebide o final yapmış dziler hemen bitiyor ama haftalık yayınlananlar korelilerle aynı anda izliyormuş hissi veriyor nasıl Türk dizilerini her hafta bekliyorsak o his aynen oluyor helede çok pis yerinde bitmişse :)

Perii Türkçe dublaj izliyorum ben :) daha önce çok çok izledim alt yazılı ama şuan altyazılı izledigim için diziye çogu yerinde sinirleniyorum ya repligi yanlış ya kesilmiş bunlar dikatimi çekiyor :) o yüzden ilk defa izleyenler için tr dublajı öneriyorum zaten yayınlanıyor hemde o heyecanı kaçırmamış oluyorsun :) sonuçta güncel bir dizi :) kore dizilerini haftalık izlememin sebebide o final yapmış dziler hemen bitiyor ama haftalık yayınlananlar korelilerle aynı anda izliyormuş hissi veriyor nasıl Türk dizilerini her hafta bekliyorsak o his aynen oluyor helede çok pis yerinde bitmişse :)

Radi hoca gibi yorum yaptın zühal :D bugünün nöbetçi öğretmeni senmisin yoksa :D

Evet acaba diğer bölümde ne var ay ne güzel bitti diyoruz çok güzel oluyor öyle :D tatlı evet biz türkçe izleyelim aman erkeler bizden önce bitirisn :D boşverelim :p

Evet acaba diğer bölümde ne var ay ne güzel bitti diyoruz çok güzel oluyor öyle :D tatlı evet biz türkçe izleyelim aman erkeler bizden önce bitirisn :D boşverelim :p

benim netten mecburi izleme durumum olmasa bende tv den izlerdim hoş :D

Geri