Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim hyun joong ' un Fanı olmamın tek sebebi PeriiHer avatarıma her forumda var bu avatar dedi ve bu elemanı kimse tanımaz dedim avatara koyabilirim ve iyide oldu
![]()
![]()
![]()
Bence buydu adını bilmiyorum TATLI![]()
TATLI Mümkünse ben yeni bilgisayar alana kadar gelmesin![]()
aa bu sayfadan ve resımlerden haberim yoktuu :p
Aaaa bak o olabilir işte,gözümden kaçmş orası yada dikkat etmedim .) Kız zaten çok garip! geçmişinden çok ilginç şeyler daha çıkabilir .) merakla bekliyoruz
bende ondan şüphelendim ama 3. bölümde bir detay vardı hemen süt sahnesinden sonraki sahnede ev sahibi adam yolladıgında bu sandalyede uyuyordubelki geçmişinden biridir diye düşünüyorum ben kızın geçmişi biraz karanlık ya xD
![]()
Aaaa bak o olabilir işte,gözümden kaçmş orası yada dikkat etmedim .) Kız zaten çok garip! geçmişinden çok ilginç şeyler daha çıkabilir .) merakla bekliyoruz![]()
Bence Yakışıklı yan komşusu :p
yakışıklı yan komşu diyorsun sendesandalyede uyuyordu yakışıklı yan komşu çizimler var yalnız nerdeyse hep aynı ve parkta perii aklıma soktu doktorda olabilir
![]()
![]()
Ben Hiç okadar Dikkat etmemiştim. ama evet olabilir
Belki yemekte etkilenmiştir kızdan. hasta olduguna İnadıgı İçinde Süt koyuyordur.
diğer Bölümler neden bukadar geç geliyor ki?
Sütü bırakan doktor işteKızı parkta gordu etkilendi evini adresini buldu o yüzden karşısına taşındı diye düşünüyorum ben
benden ne güzel senalist olur ya
![]()
harbiden öyle ya mantıklı geldi ama kıza niye hiç çaktırmadıorası da var xD çok tatlı çok yakışıklı ama psikopata benziyor
tipe baa hele
böhöhöyt
![]()
![]()
Onu nerden bileyim bakıp görecezde ben bu adamı begenmedim yaşlı geldi banakardeşi çok tatlı çokta yakışırlar biri susmaz biri sesiz
şu içinden konustugunu sanki duydu gibi etmeleri çok hoş
![]()
enrike xD yoon si yoon sempatik evetbelki yaşlıdır valla ilk defa gördüm ben o adamı
daha önce gözümden kaçmışta olabilir
tanımıyorum
bilmem olabilirenrike evet bayıldım o çocuğa ben
herkes yan komsu diyor ben enrike
bende watanabejapon komşu
![]()
oda dizide çok yaşlı gozuyor yaAma hareketleri komik
![]()