Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu an normal bir mekâna iki kişi gitsen, ortalama üç buçuk dört arası bir hesap gelir, bu da buradaki insanlar için büyük para, yani çoğu kişi için.Ne kadar acikli bir olay Cafom.
Fakir olsam aglardim lakin,
Ask maddeye egiliyorsa,ölsün zaten.
Yok canim onu demek istemedim.Şu an normal bir mekâna iki kişi gitsen, ortalama üç buçuk dört arası bir hesap gelir, bu da buradaki insanlar için büyük para, yani çoğu kişi için.
Kadınlar lüks ve gösteriş seviyor, sevsinler de zaten. Herkes flört etmesin, fakir adamın flört ile ne işi var ahah.
güzel şeyler spontane gelişir.
bana gitmez )Orada bi' carpediem rumuzu gördüm.
bana gitmez )
Çünkü ben hep gözleri dolu olan sesi titreyen yavru kedi gibi bakan o kadınım kediyi sen aldin diye Serçe yi aldim bende :p ürkek ve kirilgan .(Niye Serçe rumuzu peki?
10 nümero tespitSizin kendinizi nasıl tanıttığınız ile ilgili. Başlangıçta paranız olmamasına rağmen yalandan, sırf kadını etkileyebilmek için paranız çokmuş pozu keserseniz evet pahalı. Ama o beklentiyi siz yaratmış oldunuz.
10 nümero tespit![]()
hahahhahahahahha anladımay aklıma bir şey geldi kdjd
Çünkü ben hep gözleri dolu olan sesi titreyen yavru kedi gibi bakan o kadınım kediyi sen aldin diye Serçe yi aldim bende :p ürkek ve kirilgan .(
ay aklıma bir şey geldi kdjd
Sende yazıyorsun, icraat yok.. yılbaşına kadar süren var.. fotoğraf gelecek, daha bir kızla flört etmedin 50 bin mesajın var..Benle sevgili olacak flòrt edecek kiz okadar sansliki. (!)