Flört etmenin lüks bir şey olması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ne kadar acikli bir olay Cafom.
Fakir olsam aglardim lakin,
Ask maddeye egiliyorsa,ölsün zaten.

Ne kadar acikli bir olay Cafom.
Fakir olsam aglardim lakin,
Ask maddeye egiliyorsa,ölsün zaten.
Şu an normal bir mekâna iki kişi gitsen, ortalama üç buçuk dört arası bir hesap gelir, bu da buradaki insanlar için büyük para, yani çoğu kişi için.
Kadınlar lüks ve gösteriş seviyor, sevsinler de zaten. Herkes flört etmesin, fakir adamın flört ile ne işi var ahah.

Şu an normal bir mekâna iki kişi gitsen, ortalama üç buçuk dört arası bir hesap gelir, bu da buradaki insanlar için büyük para, yani çoğu kişi için.
Kadınlar lüks ve gösteriş seviyor, sevsinler de zaten. Herkes flört etmesin, fakir adamın flört ile ne işi var ahah.
Yok canim onu demek istemedim.
Cok basit seylere indirgenmis ask isleri.
Normal insanlarin mutsuzluklari.

Sizin kendinizi nasıl tanıttığınız ile ilgili. Başlangıçta paranız olmamasına rağmen yalandan, sırf kadını etkileyebilmek için paranız çokmuş pozu keserseniz evet pahalı. Ama o beklentiyi siz yaratmış oldunuz.

Yoksa gider evde bir makarna yapıp yanına bir şarap açsanız da 10/10 date.

Sizin kendinizi nasıl tanıttığınız ile ilgili. Başlangıçta paranız olmamasına rağmen yalandan, sırf kadını etkileyebilmek için paranız çokmuş pozu keserseniz evet pahalı. Ama o beklentiyi siz yaratmış oldunuz.
10 nümero tespit:D

Sevdiceğine "Her sene yeni iphone modeline geçtiği " yalanını atarsa lüks olur tabi ahahahahahahah

Flort evresini gectikten sonra oluyor o
Flort evresi belirsiz bir karsilikli tartma seramonisidir.
Flort evresinde luks olmuyor ya. Adi konulmadigi icin iki tarafta temkinlidir.
He digerinin sehrine gitme evresine gecildiyse , e bi zahmet para harcayacaksin. Ayni mahalledenseniz sorun yok.

bizim buralarda kolay ya
kızları buraya çağırayım
he hemen gelirler

Benle sevgili olacak flòrt edecek kiz okadar sansliki. (!)

Benle sevgili olacak flòrt edecek kiz okadar sansliki. (!)
Sende yazıyorsun, icraat yok.. yılbaşına kadar süren var.. fotoğraf gelecek, daha bir kızla flört etmedin 50 bin mesajın var..
10 bin mesajda evleniyor insanlar..
Yılbaşı günü sesli mesaj üstüne foti gelmezse, kaç forumdan..
Kızlar yakışıklı görmeye hasret :)

Geri