Flört etmenin lüks bir şey olması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugüm bir karar aldım balıkçıda 10 bin domalmak yerine evde piknuk tupüylen balkonda sardalya kızartalım, rakısı makısı 2 bin 715 lira.

Fakat ben kızartma balık sevmem de, sardalyayı da yani nasıl kızartacaksın? Az yağla, çünkü sardalya zaten yağlı bir balık.

Gece de Hasancan mı ne onu seyrederek birbirimize küfür ederiz.

Ay ne mal aktivite.

Öf, siz evde ne yabıyorsanız yapın ben hizmet severim, ben balıkçıya gidiyorum bu karıyla da hiç uğraşamam. Tek başıma içecem.

Bugüm bir karar aldım balıkçıda 10 bin domalmak yerine evde piknuk tupüylen balkonda sardalya kızartalım, rakısı makısı 2 bin 715 lira.

Fakat ben kızartma balık sevmem de, sardalyayı da yani nasıl kızartacaksın? Az yağla, çünkü sardalya zaten yağlı bir balık.

Gece de Hasancan mı ne onu seyrederek birbirimize küfür ederiz.

Ay ne mal aktivite.

Öf, siz evde ne yabıyorsanız yapın ben hizmet severim, ben balıkçıya gidiyorum bu karıyla da hiç uğraşamam. Tek başıma içecem.
nolur daha fazla konulara yaz eğlendim xd

Benle sevgili olacak kiz dünyanın en şanslı kişilerinden. Diye yazan cikarmi? Sanmam :emoji_penguin: :bahar: ^55

Dürüm ayran bile para :D

Ünlü düşünürün dedigi gibi : Evde yeyip gelsin :D

Senin annattigin uzun mesafe flortu.

O is olmaz.

Evlilik daha lüks emin olabilirsiniz eyy bekarlar.. .p

Her şey pahalı. Üstüne bir de erkekler Hakan Sabancı tribine girip bir kahve, yemek ısmarladılar diye paramızda gözü var dramasına bağlıyorlar. Jfjjfj

Pahalı yere giderseniz elbette öpülürsünüz.

Askerde bir arkadaşım kendini anlatmıştı. Kız'ları hep Muhalebeciye götürdüğüm için evde kaldım. Lahmancuncu da olur meselâ:)

Her şey pahalı. Üstüne bir de erkekler Hakan Sabancı tribine girip bir kahve, yemek ısmarladılar diye paramızda gözü var dramasına bağlıyorlar. Jfjjfj
Twitter da son olayı gördün mü.
Kredi kartı ekstresi ile kadının fotoğraf birleştirmiş ahahah.

14 şubatta lüküs harcama yapmayan da ne bilimm

Twitter da son olayı gördün mü.
Kredi kartı ekstresi ile kadının fotoğraf birleştirmiş ahahah.
Evet gördüm. Maalesef erkek para harcamadığı kadının değerini bilmiyor ya. Yiyeceksin paralarını çatır çatır gör nasıl peşinde pervaneler…

14 şubatta lüküs harcama yapmayan da ne bilimm
Fener Trabzon maçı var…
Ben doğum günüm harici özel gün kutlaması sevmem…

Evet gördüm. Maalesef erkek para harcamadığı kadının değerini bilmiyor ya. Yiyeceksin paralarını çatır çatır gör nasıl peşinde pervaneler…

Fener Trabzon maçı var…
Ben doğum günüm harici özel gün kutlaması sevmem…
İlk kez enci.
Aynen, yesinler. Anne babalara sesleniyorum, çocuklarının parasını yemeye kıyamayan ebeveynler.. başkaları çatır çatır yiyor, haberiniz olsun :)
Evdekiler umarım okur haha

Özel günlerde her şey olduğu fiyattan aşırı pahalı.
Ve kazık yemek beni çok mutsuz eder..
Bu özel günler, millete para harcatmak için icat edilmiş..
Olmadı kocaman bir peluş ayıcık alırsınız ya ömre bedel onla yetinsin artık. Çıtayı yükseltirsek araba da alırsınız siz erkolar

Olmadı kocaman bir peluş ayıcık alırsınız ya ömre bedel onla yetinsin artık. Çıtayı yükseltirsek araba da alırsınız siz erkolar
Araba mı, el arabası olur.
Ama peluş ayı istiyorum diyorsanız, hemencecik alayım.
Genel anlamda hediye alıp vermeyi çok severim.

Araba mı, el arabası olur.
Ama peluş ayı istiyorum diyorsanız, hemencecik alayım.
Genel anlamda hediye alıp vermeyi çok severim.
O ayıcık gardırobun üzerine hezeyan olur yalnız. Değersizleştiriliyor gördünüz mü. Teşkürler ben yeğenimin niloyası efendime söyleyeyim peluş ayıcık ördekcik onlarla daha iyiyimm. Angry birds @angie alın sizzz Kendime olmuş kadar sevinirim.df

Geri