Flört etmenin lüks bir şey olması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Noldu yabani belli derdin var anlatmak da istiyorsun söyle hele kaç kere kfc yemeğinin parasını yedi kadınlar söyle söyle....
En son ona gucci ve jo melone parfüm almıştım bana gelince milletin gözü açılıyor

Müstehak sizlere! Paranızı yiyen kızlar için size börek açan kızları üzüyorsunuz. Beter olun! Jfjdjjdjfjdh
Daha bir kere pasta börek işlerini görmedi kimse..
Sende yazıyor çiziyor çok güzel de uygulama hani..
Şalvarı giyip, başına yağlık bağlayıp oklava elinde açtın da hamuru, kim seni üzdü..
Olsa şimdi bir sıkma yenmez mi.. peynirli

Daha bir kere pasta börek işlerini görmedi kimse..
Sende yazıyor çiziyor çok güzel de uygulama hani..
Şalvarı giyip, başına yağlık bağlayıp oklava elinde açtın da hamuru, kim seni üzdü..
Olsa şimdi bir sıkma yenmez mi.. peynirli
Yufka bile açarım. Bu kız sadece laf sokmuyor! Jfjfjjf
@Melis attım yaptığım keki. Sen söyle yalan mıyım?
Sonra kızıyorsun anlığa kek çörek atınca. Yapabiliyorum ya o kadar kötü değilim be aşk olsun jfjfjjf

Sen bi çikoşla kandırılacak kız değilsin geç onu
Neye kanarım anlatsana…

abi hediye etmişsin işte kız sana silah zoruyla mı al dedi ya valla ayar oluyorum böyle şeylere
Ne abisi kız

Yufka bile açarım. Bu kız sadece laf sokmuyor! Jfjfjjf
@Melis attım yaptığım keki. Sen söyle yalan mıyım?
Sonra kızıyorsun anlığa kek çörek atınca. Yapabiliyorum ya o kadar kötü değilim be aşk olsun jfjfjjf

Neye kanarım anlatsana…
Zor soru

Bu kadar hesaplı kitaplı yola çıkılıyor ise zaten bişey yapmayın hem ruhsal hem maddi açıdan yatirim yapmak gibi bakılıyor güzel şeyler spontane gelişir.
Sizi gerçekten seven birisi çok başka bir bakış açısı ile ilerler

Var olabilmek bile lüks bir şey ki artık?
Flörtüm ile değil de kendi başıma bir yemek yesem, bir içki içsem, yine çok pahalı. O yüzden ne diyoruz? Battı balık yan gider diyerek flörtün de ellerini viski ile yıkıyoruz.

Artık eski düzene dönüp mahalle arası aşklar başlamalı, evde buluşma yapmalı.. bir uçak bileti baktım biraz önce, aman aman flört falan istemez.
Bir Adana kebap olmuş 400 TL

Bir kutu pezervatif olmuş bilmem kaç para, hiç gerek yok flört filan, ibadete yönelin.

Bunun birde psikolojik şiddeti var.....
Maddi manevi zarar.....
Sehtir edip keyfinize bakın...

Ayrıca flört nedir yani, sevgili desen değil, arkadaş hiç olamamış arada kalmış öyle yalap şap bir durum, hiç gerek yok, ahiretinizi kurtarın siiz.

@Süreyya millet bıraktı flört işlerini, enflasyon karşısında ezildi aşklar..
Milletin flört yapacak hali mi var, cebinde para yok insanların :)

Geri