En son ona gucci ve jo melone parfüm almıştım bana gelince milletin gözü açılıyorNoldu yabani belli derdin var anlatmak da istiyorsun söyle hele kaç kere kfc yemeğinin parasını yedi kadınlar söyle söyle....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En son ona gucci ve jo melone parfüm almıştım bana gelince milletin gözü açılıyorNoldu yabani belli derdin var anlatmak da istiyorsun söyle hele kaç kere kfc yemeğinin parasını yedi kadınlar söyle söyle....
Bize bi çiko yollamadın…En son ona gucci ve jo melone parfüm almıştım bana gelince milletin gözü açılıyor
Daha bir kere pasta börek işlerini görmedi kimse..Müstehak sizlere! Paranızı yiyen kızlar için size börek açan kızları üzüyorsunuz. Beter olun! Jfjdjjdjfjdh
Sen bi çikoşla kandırılacak kız değilsin geç onuBize bi çiko yollamadın…
Yufka bile açarım. Bu kız sadece laf sokmuyor! JfjfjjfDaha bir kere pasta börek işlerini görmedi kimse..
Sende yazıyor çiziyor çok güzel de uygulama hani..
Şalvarı giyip, başına yağlık bağlayıp oklava elinde açtın da hamuru, kim seni üzdü..
Olsa şimdi bir sıkma yenmez mi.. peynirli
Neye kanarım anlatsana…Sen bi çikoşla kandırılacak kız değilsin geç onu
abi hediye etmişsin işte kız sana silah zoruyla mı al dedi ya valla ayar oluyorum böyle şeylereEn son ona gucci ve jo melone parfüm almıştım bana gelince milletin gözü açılıyor
Ne abisi kızabi hediye etmişsin işte kız sana silah zoruyla mı al dedi ya valla ayar oluyorum böyle şeylere
Zor soruYufka bile açarım. Bu kız sadece laf sokmuyor! Jfjfjjf
@Melis attım yaptığım keki. Sen söyle yalan mıyım?
Sonra kızıyorsun anlığa kek çörek atınca. Yapabiliyorum ya o kadar kötü değilim be aşk olsun jfjfjjf
Neye kanarım anlatsana…
He en canlımız sensin zaten, mübarek ayda tövbe de ya ölüm filanSizin içiniz ölmüş.....