Fiziksel engelli bir insanla evlenirmisiniz ?

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başına gelmeden kimse bilemez.Öyle ajitasyon yapıp evlenirim diyenlere de kesinlikle inanmıyorum.

hayir evlenmem.
ama biz evlendikten sonra boyle bi duruma maruz kaldiysa da bosanmam.

Seviyorsam evlenirim . Ben kimsenin kolunu bacağını sevmem ki.

Evlenmem diye düşünüyorum fakat ne olacağını bilemezsin. Fakat evlendikten sonra başa geldiyse. sonuna kadar yanında olurum.

Hiçbir şeye peşinen karar vermemek gerekiyor.Sevginin gücüne inanan insan,fedakarlığı ikinci plana atamaz.
Çok zor bir karar olduğunu biliyorum.Her ayrıntısını iyice düşünürüm.Eğer aradığım sevgiyi onda buluyorsam hiçbir engeli gözüm görmez.

• Beğen
Tepkiler: W
Buyuk konusmamak lazim hayirlisi.
Ama ben sevdikten aramizda birseyler olduktan sonra olursa evlenirim engelli oldu diye vazgecmem.

hayırlısı olsun.

sülalemde engelli bir teyze kızı iki teyze oğlu varken o engellin nasıl birşey olduğunu bilirken sanırım konuya tarafsız bakamam eğer seviyorsam ki evlenmeye kalktıysam seviyorum demektir sorun etmem ayrıca suna inanıyorum yürekten bakarsan hiç kimsenin kaşı gözü kusurlu değildir

O zorlugu yasamadan seversem evlenirim diyenlere sasıyorum acıkcası.
Zor olur,yıpratır,yeri geliyor anne-babamızın isteklerine yetisemiyoruz,büyük konusmak istemem ama evlenmem.

Aşkın gözü kördür.

gerçekten seversem evlenirim.Sonucunda hepimiz engelli adayıyız.

Her insan birer engelli adayidir..
o halde hic bir engelli evlenmesin..
boyle bir mantik olamaz

Krdsm neden her konuda Ümit Besen / Nikah Masası'na bağlıyoruz!?​

Büyük konuşmak istemem ama evlenmem.
He evlendikten sonra eşime bi’şey olursa tabii ki yanında olmaya devam ederim.
Gücümün yettiğince.

Bu tarz soruları tasvip etmiyorum.Doğru da bulmuyorum.Son derece ayrımcı,yaralayıcı bence.
Insanın kendi iradesi dışında yaşamak zorunda kaldığı bir durum için tercih hali ve tercih dışı şeklinde konumlandırmak büyük bir haksızlık.
Evlilik gibi bir düşüncem olsaydı,kesinlikle benim dikkate alacağım bir husus olamazdı.Ben insanları uzuvlarıyla ya da yaşamsal engelleriyle değerlendirmem,degerlendirmedim de.
Insan,insanı anlayabildiği ölçüde sevmeliydi.Onunla evlenirdim gibi bir lütuf da bulunmak da neyin nesi.Ne münasebet yahu! insan her haliyle insandır.Sevmek,insanı her hali ile kabullenebilmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri