Filistin'in türklere ihanetleri sıralı tam liste

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ay Ocean yapilan yanlisa yanlis demenin neresi sorunlu? Vay efendim zamaninda da bize ihanet etmislerdilik bir durum mu olanlar? Insan haklari mevzusunu biliyorsundur diye umuyorum. Turkiye’nin bu savasa katilip katilmamasi gerektigini tartisabilirsin ama bize ihaneti filan ne kadar gereksiz bir konu.

Konunun tum cevaplarini okumadim, baska bir yerde bir seyler acikladiysan bilmiyorum. Sadece climax’in yazdigini okudum

Osmanlının elin topraklarında ne işi vardı diye soran yok. Hem işgal et, sömür, yönet, yağmala,..... hem bizi arkadan hançerlediler diye ağla, masumu oyna,.......

arap isyanları doğrudur gençler

Ben olaya din yada ırk olarak bakmıyorum. benim için liste şudur.
1- israildeki siyonist rejim, kendilerinden olmayanları katlediyor. insan olarak ben buna karşıyım. hamasın israilli sivilleri öldürmesine de karşıyım. savaş ordular arasında olur. çıksınlar meydana yapsınlar savaşlarını. böyle çoluk çocuk masum katledilince benim için kim olduğunun önemi yok. ben masum olandan yanayım.
2- devletlerin çıkarları olur. hükümetler duygusal yaklaşabilir ama günün sonunda türkiye'nin çıkarı korunmalıdır. mavi vatan persfektifinden baktığımda güçlü bir israil istemem. filistinde sıkışıp kalmış bir israil daha çok işime gelir. o yüzden israilin genişlemek için yaptığı her hareket benim devletimin gelecekteki çıkarlarını tehdit ettiği için ben buna karşıyım. ben bunu protesto ederim. israilli tüccarların mallarının boykot edilmesini hatta bu boykotun kalıcı olmasını isterim.

Osmanlının elin topraklarında ne işi vardı diye soran yok. Hem işgal et, sömür, yönet, yağmala,..... hem bizi arkadan hançerlediler diye ağla, masumu oyna,.......
Melnur melnurrrt eyyyt melnurrrrrrr. Bizim atalarimiz yuzyillar once oyle bir topraga hukum ederlerdiki dillere destan.. ve bunun icinde simdi olan ORTA DOGUDA VARDI. Tarihle aran nasil bilmiyorum ama eskiden olay buydu; cikarsin sefere nereyi kendi topraklarina katmak istersen orasi icin SAVASIRSIN. Bu sadece Osmanliya has birsey degil ; haclilarin herkesin yaptigi biseydi. Bilmiyorum anlatabildimmi. Yani uzulme kimse pisraili isgal etmedi
Ben inaniyirum sende birgun bebek katillerini KINICAKSIN.

Arkadaşlar diyo ki foruma neden girmiyosun. Bu kadar katil sevicinin olduğu ortam insanı bozar da ondan. Filistinliler ihanet etmiş.
Ulan binlerce insanımızı çocuk ve kadınları katleden yunanla kol kola fotoğraflarınız yok mu savaştan 3 yıl sonra?
Osmanlıya ihanet edenlerin kemikleri bile kalmamış, neyin kinini tutuyosunuz. Ne ara yahudi yalakası oldunuz?

Melnur melnurrrt eyyyt melnurrrrrrr. Bizim atalarimiz yuzyillar once oyle bir topraga hukum ederlerdiki dillere destan.. ve bunun icinde simdi olan ORTA DOGUDA VARDI. Tarihle aran nasil bilmiyorum ama eskiden olay buydu; cikarsin sefere nereyi kendi topraklarina katmak istersen orasi icin SAVASIRSIN. Bu sadece Osmanliya has birsey degil ; haclilarin herkesin yaptigi biseydi. Bilmiyorum anlatabildimmi. Yani uzulme kimse pisraili isgal etmedi
Ben inaniyirum sende birgun bebek katillerini KINICAKSIN.
Eyyy Sezen o yapılan o zaman da işgaldi bugün de, herkes yapıyordu diyerek masum olmuyor işgaller, sömürüler,.......
Şimdi neden artık öyle savaşa çıkarak ülkene toprak katmak olmuyor, kim yasakladı?
Ben her zaman katilleri, bebek katillerini, kadın, yaşlı,...... katillerini kınadım ve hala da kınıyorum hemde katilller arasında ayrım yapmadan.

Son düzenleme:
Eyyy Sezen o yapılan o zaman da işgaldi bugün de, herkes yapıyordu diyerek masum olmuyor işgaller, sömürüler,.......
Şimdi neden artık öyle savaşa çıkarak ülkene toprak katmak olmuyor, kim yasakladı?
Ben her zaman katilleri, bebek katillerini, kadın, yaşlı,...... katillerini kınadım ve hala da kınıyorum hemde katilller arasında ayrım yapmadan.
Insallah. Selamun Aleykum.

Geri