Filistin'in türklere ihanetleri sıralı tam liste

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Senin gibilerle çok tartıştım bu mecralarda.hakareti kim etmiş bak bi yukarıda duruyor.eskiden daha ağır şeyler yazardım şimdi uğraşmıyorum pek..
Git kendi seviyelerindekilerle tartış
bende onu anlatmaya çalıştım bir ben ettim sonra sen ettin, o yüzden ses çıkarmadım şimdi tekrar dan diyorum ki bir daha hakaret etme, sen benim gibisi ile tartışamazsın senin tartıştıkların Counter de botlarla savaşan tayfadır. Cidden merak etmiyor da değilim senin nasıl bir millete ait olduğunu ? her şeyi bilirim en doğrusu benim kafasın da ki zihniyetler her zaman ben de merak uyandırmıştır. Daha tartıştığın insanın kim olduğuna dair bir fikrin yok iken, karşında ki insan seni tanımaya çabalıyor iken bile ben seninle tartışmam senin gibiler ile çok tartıştım olayına giriyorsun. Benim gibisi sana denk gelmemiş efendi gelseydi ben de buyum diyebilicek kabiliyetin olur du, Şimdi diyeceksin ki eskiden çok anlattım kendimi de karşımda muhattab bulamadım dengim değildi, haklısın bende senin dengin değilim, ne birey olarak nede millet olarak.

Insan bile degil midir ? Saka misiniz arkadaslar.
Kendi ülkende yüzbinlerce insan ölmüş. Çoluk, çocuk enkaz altında bağıra bağıra ölmüşler. Urla'ya gelen depremzedeleri keşke dinleseydin? Birçoğumuzun eşi dostu akrabası soğuktan donarak çığlıklar içinde öldüler, ve devlet yoktu orada diyorlardı. Aynı şekilde, Uygur Türklerine yapılan zulme tek ses çıkarabildi mi bu yöneticiler? Bırak ses çıkartmayı, haklarını arayan Uygur Türklerini polisler copladı.

Bu durumlara, bu zulme ses çıkarmayanlar şimdi Filistin'de gerçekten parçalanan çocuklara mı üzülüyor? Ülkesinde yanan ormanlardaki canlılara bile merhamet etmeyen bu .... sürüsü sence insan mıdır?

Ben bu toplumdan artık nefret ediyorum. Gerçekte şu ki bu toplum çok kanlı günler yaşayacak. Çünkü ona doğru gidiyor. Seksenleri mumla arayacak bu toplum. Çünkü öylesine azgınlaştı ve h.vanlaştı ki; Biz bu hale geldiğimiz için İsrail'de bize zulüm ediyor.

Türk kimliği taşıyor olabilirim. Ama bu ülkenin % 60'ından fazlasıyla ben aynı değilim. Onlar ayrı biz ayrı.

Kendi ülkende yüzbinlerce insan ölmüş. Çoluk, çocuk enkaz altında bağıra bağıra ölmüşler. Urla'ya gelen depremzedeleri keşke dinleseydin? Birçoğumuzun eşi dostu akrabası soğuktan donarak çığlıklar içinde öldüler, ve devlet yoktu orada diyorlardı. Aynı şekilde, Uygur Türklerine yapılan zulme tek ses çıkarabildi mi bu yöneticiler? Bırak ses çıkartmayı, haklarını arayan Uygur Türklerini polisler copladı.

Bu durumlara, bu zulme ses çıkarmayanlar şimdi Filistin'de gerçekten parçalanan çocuklara mı üzülüyor? Ülkesinde yanan ormanlardaki canlılara bile merhamet etmeyen bu .... sürüsü sence insan mıdır?

Ben bu toplumdan artık nefret ediyorum. Gerçekte şu ki bu toplum çok kanlı günler yaşayacak. Çünkü ona doğru gidiyor. Seksenleri mumla arayacak bu toplum. Çünkü öylesine azgınlaştı ve h.vanlaştı ki; Biz bu hale geldiğimiz için İsrail'de bize zulüm ediyor.

Türk kimliği taşıyor olabilirim. Ama bu ülkenin % 60'ından fazlasıyla ben aynı değilim. Onlar ayrı biz ayrı.
Git nefretini baska yerde kus, ulkenin yuzde 80i insan bile degil diyen varligi ciddiye alamam.

filistin konusunda milletin iki yüzlülüğüne, bu şovuna ne demeli. filistin'de çocuklar ölüyor derken yemen'i görmüyor, doğu türkistan'da yapılanları görmüyor, dünyanın çeşitli yerlerinde masum insanların ölmesini görmüyor. ya da görse bile sesi çıkmıyor. ya ölenler müslüman olmuyor, ya da her iki taraf müslüman oluyor. bunlar onlar için bir anlam ifade etmiyor.
Ya çok ilginç benden ne istiyorlar kardeşim üzülmek dışında veya devletten arabuluculuk dışında, kafayı yemişler

bunlar savaşı bilgisayar oyunlarından ibaret sanıyorlar herhalde. hamas gibi bir terör örgütüne yardım ve yataklık eden filistin halkı yüzünden ölüyor bu çocuklar. israil ne kadar terörist ise hamas da o kadar terörist, asırlardır devam eden kan davaları işte bunların. terörü himaye eden sonuçlarına katlanıyor maalesef. terör, en haklı mücadeleyi bile haksız hale dönüştürür.

savaş ortamı hep böyleydi arkadaşlar, devletler savaşırken çoluk, çocuk, kadın niceleri öldü. neden şaşırıyorsunuz ? sadece o zamanlar kamera yoktu.

ayrıca dünyanın tek enayisi biz miyiz ? her düşene biz mi yardıma koşacağız ? bize neden kimse yardıma koşmuyor. elbetteki hiçbir çocuk ölmeyi hak etmez ne israilli bir çocuk ne de filistinli bir çocuk. ancak bu savaş bizim davamız değildir. ve türkiye'nin savaşa dahil olmalı teklif bile edilememeli.

yoksa kimse bireysel veya toplu olarak tepki göstermeyin demiyor.

basit bir soru soracağım, senin dedeni, amcalarını, dayılarını, yeğenlerini, akrabalarını gözünü bile kırpmadan öldüren bir topluluk düşün bugün başı dara sıkışmış, gidip canın pahasına yardım eder misin ? ben etmem.

W bu toplumu ilk defa tanıyormuş gibi çok şaşırmış ..

Tayyibin ve yaveri "kan emicinin" Türklere, Türkiye'ye yaptığı ihanerlere susup, hatta tekrar seçilmesi için dolaylı ve doğrudan destek verip hala düşmanı dışarıda arayarak şunu bunu bize ihanet ettiler demeleri bayağı eğriti duruyor.

Bu insanlar icin uzuluyorsan INSANSIN. BOYCOTT YAPABILDIGINI KENDINCE YAPIYORSAN SEN BILE BIR ADIM ATTIN DEMEKTIR.

Benim kendime adima istedigim LANETLEMEK. Ilk gunler sesiniz cikmiyordu.

Yoksa TR savasa girsin vs benim boyle bi dusuncem yada desteklemem yok.

Yobaz kopek Israilin cani cehenneme

kimse koşup müdahale edelim demiyor lakin ortada bir savaş yok, soykırım var dolasıyla susmamak gerekiyor.

@W ve @yeLda bu görüntüdeki kızın yerine kendinizi koyun diyeceğim ama sizde o kadar empati olduğunu zannetmiyorum. Benim değer verdiğim bir kıza bunu yapanların bastığı yerdeki otu canlı bırakmam.

Siz bunu savunabilirsiniz. Ama İsrail bir katil ise, dünyanın kanseri ise Hamas'da Filistin halkının başının belasıdır ve İsrail'den zerrece farkı yoktur.
İyi bakın bu görüntüye;
1698413682316.png

Hasta bu cocuk yemin ediyorum bu goruntu icin ohh iyi olmus diyen oldu mu ? Yelda ne alaka ben ne alaka

Geri