Filistin'in türklere ihanetleri sıralı tam liste

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
yıl 1915. kanal harekatı.
bu harekata halife'nin çağrısına uymayıp katılmamakla kalmayan filistinli hain araplar, türk askerine cephe gerisinden saldırmış ve türk askerini iki ateş arasında bırakarak 14.000 askerimizin şehit, binlerce askerimizin de esir olmasını sağlamıştır.
bu harekatta bizi vuran hain filistinli araplar ekseriyetle gazze'li araplardır.

Yıl 1917,
filistinli arap hainler,lawrence ile bir oluyor ve akabe baskını'na katılıyor, akabe'deki tüm askerlerimizi şehit ediyorlar.
bu kahpelik dolu icraatlarını da çöle lawrence'in rölyefini yaparak ölümsüzleştiriyorlar.

lawrence in rölyefini yapan filistinli araplar

lawrence-in-rolyefini-yapan-filistinli-araplar_1594555.jpg

türk tarih kurumu kaynağı :

yıl yine 1917.
kudüs filistinli hainler tarafından ingilizlere teslim ediliyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597469.jpg

yukarıdaki görselde elinde baston ve sigara olan kudüs belediye başkanı hüseyin efendi, yanındakiler de filistinli hain arap sözde osmanlı subayları.
vatanlarına ihanet edip, kudüs'ü ingilizlere teslim etmekten gayet memnunlar.

ve kudüs'ü ingilizlere teslim eden bu hainler,
ingiliz komutan general edmund allenby'i kudüs'e girerken "el-nebi"(peygamber) olarak karşılıyorlar.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597470.jpg

hatta allenby'i peygamber olarak karşıladıktan sonra, onunla birlikte şam'a gidiyorlar, yeni peygamberlerine(!) eşlik ediyor, allenby'nin şam'daki selahaddin eyyubi türbesi sandukasını tekmeleyen çizmelerini filistinliler parlatıyor.

filistin bayrağı, zaten bu ihanetin tek başına resmi sembolüdür.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597472.jpg

yıl 1978,
terör örgütü pkk, ortadoğu'da işbirliği yapacak bir terör örgütü arıyor.
ve filistin kurtuluş örgütü, pkk'ya kucak açıyor, pkk ile eşgüdüm içerisinde türkiye aleyhine faaliyetlerde bulunmaya başlıyorlar.

Yıl 1980.
filistin halk kurtuluş cephesi lideri george habash, lübnan'ın sidon şehrindeki kamplarını asala terör örgütü'ne açıyor, asala'nın diplomatlarımızı katlettiği eylemlerine bu filistinli şerefsiz teröristler de destek veriyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597471.jpg

yıl 1989.
yaser arafat adlı hain, "ermenistan'ın haklı davasını destekliyoruz" açıklamaları yapıyor.
bu vesileyle, karabağ işgaline ve ermeni katliamlarına destek veriyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597473.jpg

yıl 1993.
filistinli hain araplar, mesud barzani'nin "bağımsız kürdistan" fikrine de destek oluyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597474.jpg

yıl 2002;
batı şeria'da barış gücünde görevliyken aracı durdurulup şehit edilen binbaşı cengiz toytunç.
Binbaşı son yolculuğuna uğurlandı

yıl 2009,
filistin devlet başkanı, erdoğan'ın kankası mahmut abbas, kıbrıs'a gidiyor ve "kıbrıs'ta türk askeri işgalcidir" açıklaması yapıyor.

yıl 2012. al nakba kupası.
bu kupada filistin sözde kürdistan takımını da davet ediyor ve kürdistan ile maç yapıyor.

yıl 2015.
sözde ermeni soykırımı'nın 100. yılı dolayısıyla filistinli hainler "ermeni soykırımı hatıra pulu" bastırıyor.

filistin-in-bastigi-ermeni-soykirimini-anma-pulu_1112247.jpg

yıl 2019.
türkiye'nin suriye'de başlattığı barış pınarı harekatı için arap birliği kınama mesajı yayınladı.
türkiye'yi kınayanlar arasında filistin'in de imzası vardı.

yıl 2020.
filistin, türkiye'nin doğu akdeniz'deki hak iddialarına karşı olarak kurulan doğu akdeniz gaz forumuna üye oluyor.
eastern mediterranean gas forum dahilinde, yunanistan, mısır, kıbrıs rum kesimi ve israil ile birlikte türkiye'nin mavi vatan tezine karşı cephe alıyor.

yıl 2020.
filistin, çin'in uygur türklerine yaptığı soykırımı destekliyor ve çin'in uygur türkleri politikasına destek veriyor.

arap oldukları için bunun adına ihanet denemez. bu arap dünyasında var olma çabasıdır.
ihanet diyerek aslında erdoğan'a ihanet ediyorsunuz, kendinize gelin ocean

her yerimizden hain fışkırıyor
vay arkadaş

arap oldukları için bunun adına ihanet denemez. bu arap dünyasında var olma çabasıdır.
ihanet diyerek aslında erdoğan'a ihanet ediyorsunuz, kendinize gelin ocean

erdoğan'a ihanet eden ve karşımda mini etek giyen karşısında beni bulur ! arapları severim çok pastoral hobileri ve rafine zevkleri vardır adam satmak gibi mesela. ama ben araplara asla kızmıyorum, bir arap bir türkü bir defa dolandırıyorsa suçlusu araptır, bir arap aynı türkü iki defa dolandırıyorsa suçlu türktür.

Son düzenleme:
21. yüzyılda işlenen vahşet karşısında, olur da duruma üzülecek birileri varsa lütfen bu yazıyı okusun. İnsanlığa dair ufak kırıntılar dahi kalmışsa içinizde itinayla yok edilir adlı çalışma için emeğine sağlık Ocean.

bizi onlar bu gün öldürdüler. kimse katliama sevinmiyor israil zaten üstüne basa basa bunu yapacağını defalarca söyledi, hamas saldırdığın da oyunlar oynayıp şükür namazları kılıyorlardı, israili yok ettik diyorlar dı demir kubbeyi yıktık ettik diyorlardı, bu adamların ne coluk ne cocuk dinlemeden öldürdüklerini bu saldırıyı yapmadan öncede biliyorlardı, Türkler le savaşmıyorlar ki bunları gözetsin.. benim kızdığım nokta mehmetciğin oraya gitmesini isteyenlere. Cumhuriyet bayramından bir gün önce miting yapmaya çalışanlara, yoksa biz üzülmüyormuyuz oradaki ölen çocukların bir günahı yok bizde biliyoruz herkes de biliyor.. ama neden biz ? bizim askerimiz neden bekleniyor niye herkes israile destek olunca sorun olmuyor da biz filistin için savaşmayınca yada tepki göstermeyince sorun oluyor onu anlamıyorum, Filistin devleti bizim için artık bir şey ifade etmiyor islamın ilk kıblesi diyorlar daha öncede anlattığım gibi hristiyanlar da orada haç yapıyor hz isa orada çarmıha gerildi. Hristiyanlar neden tepki göstermiyor ? onlara da hak değil mi ? filistin bizim meselemiz değildir olmamalıdır da, dini boyuta bakarsan suud lar savaşabilir, katalırlar da öyle yemenliler mısırlılar ıraklılar bunların hepsi müslüman topluluk ? neden biz asker gönderiyoruz niye biz yardım ediyoruz herkes gibi üzülelim. bize üzüldükleri gibi.

Ekli dosyalar

• 68a609a41b96cd0833f51b218104e63bc4e04321.jpeg
    68a609a41b96cd0833f51b218104e63bc4e04321.jpeg
    44.4 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Kendi öz vatanınızda en güvendiğiniz kurumlar tarafından darbeye maruz kaldınız defalarca.bunun son örneği 15 Temmuz darbesi.işin duygusal boyutunu bir kenara koyalım,o güvendiğiniz askerler,polisler,öğretmenler ve anayasal düzenin yöneticileri bizzati ülkeyi kendi dış destekli sistemini kurmak için var olan devlet sistemini çökertmeye çalışmışlar!hain ve düşmanı filistinde aramayın bu sizin tarih genlerinizde var..Osmanlı dahi kundaktaki çocuklarını ve kardeşlerini öldürtmüştür kendisine hainlik edecek korkusundan!bugün devletin başındakiler kendi ülkesini soyuyorlar böyle bir milletin düşmana ihtiyacı var mı?

tarihi değiştiremeyiz, ortada bir gerçek var ve bu gerçeği günümüz politikalarında da çok net görüyoruz. görmek isteyen görür. yalnız bu ihaneti ortaya atıp bugün yapılanları da görmezden gelemeyiz. her şey olması gerektiği gibi olsun, ne az ne fazla.

Kendi öz vatanınızda en güvendiğiniz kurumlar tarafından darbeye maruz kaldınız defalarca.bunun son örneği 15 Temmuz darbesi.işin duygusal boyutunu bir kenara koyalım,o güvendiğiniz askerler,polisler,öğretmenler ve anayasal düzenin yöneticileri bizzati ülkeyi kendi dış destekli sistemini kurmak için var olan devlet sistemini çökertmeye çalışmışlar!hain ve düşmanı filistinde aramayın bu sizin tarih genlerinizde var..Osmanlı dahi kundaktaki çocuklarını ve kardeşlerini öldürtmüştür kendisine hainlik edecek korkusundan!bugün devletin başındakiler kendi ülkesini soyuyorlar böyle bir milletin düşmana ihtiyacı var mı?
seni devşirmeyi unutmuşlar, Osmanlı kundakda ki cocugu kardeşi öldürdü de ? halk ın cocugunu kardeşini mi öldürdü kendi evladına kıydı ikilem çıkmaması için bunun da başka çaresi yoktu ki yıkılma dönemin de kafes olayından bunu biliyoruz zaten, tutturmuşsunuz bir kardeşini bogdurdu da ee bunu diğer ülkeler de yaptı ? kaç tane ülke var o zamanlar saltanat uğruna taht kavgası uğruna ölen öldürülen savaşan isyan çıkaran ? e konu osmanlı olunca cocuk katili ama avrupa da olunca prens isyanı mı oluyor ? bunca zaman kimsenin mesajına sesimi çıkarmadım da bu kafaya susamadım, dostum Türk devletleri hepsi birdi hepsin de de aile değişti yani saltanat ozamanlar bile osmanlıya türk devleti diyorlardı kaynaklarda osmanlı diye bile geçmiyor, Osmanlı dediğiniz yada sandığınız sadece saltanat devlet hep aynı devletti selçuk lu da osman lı da TÜRKİYE CUMHURİYETİ de aynı devlet sadece rejim değişti saltanat kalktı hilafet kalktı ! içimizde çok hain var hep de oldu hep de olacak, her büyük devletin bu sorunu vardır illaki insan oğlu güce tamah eder cünkü kimseyi memnun edemezsin kimseden de, sana güç vereceğim ama bizim haklarımızı gözeteceksin dediğin de zaten buna %100 güvenmezsin. insandır nihayetinde Tekrar ediyorum saltanat gölge kabul etmez di halk bir birine kıymasın daha fazla kan dökülmesin orduk da ikilik çıkmasın diye adamlar kendi kardeşlerini öldürdü. Durup dururken kaşın neden senin daha güzel diyip de boğdurmadı, biz de tarla için kardeş kardeşi oğlan babasını kesiyor artık o ayrı :)

Tamam arkadaşlar evet coluk couk kadın yaşlı hepsi ölüyor. Çok acı, çok kötü, evet. E biz ne yapalım? Üzüldük, üzülüyoruz, ne olsun istiyorsunuz? Kendi memuruna, işçisine, emeklisine, 5 milyondan fazla mültecisine zar zor bakan, ekonomisi bitik bir ülkeyiz, ne istiyorsunuz?

seni devşirmeyi unutmuşlar, Osmanlı kundakda ki cocugu kardeşi öldürdü de ? halk ın cocugunu kardeşini mi öldürdü kendi evladına kıydı ikilem çıkmaması için bunun da başka çaresi yoktu ki yıkılma dönemin de kafes olayından bunu biliyoruz zaten, tutturmuşsunuz bir kardeşini bogdurdu da ee bunu diğer ülkeler de yaptı ? kaç tane ülke var o zamanlar saltanat uğruna taht kavgası uğruna ölen öldürülen savaşan isyan çıkaran ? e konu osmanlı olunca cocuk katili ama avrupa da olunca prens isyanı mı oluyor ? bunca zaman kimsenin mesajına sesimi çıkarmadım da bu kafaya susamadım, dostum Türk devletleri hepsi birdi hepsin de de aile değişti yani saltanat ozamanlar bile osmanlıya türk devleti diyorlardı kaynaklarda osmanlı diye bile geçmiyor, Osmanlı dediğiniz yada sandığınız sadece saltanat devlet hep aynı devletti selçuk lu da osman lı da TÜRKİYE CUMHURİYETİ de aynı devlet sadece rejim değişti saltanat kalktı hilafet kalktı ! içimizde çok hain var hep de oldu hep de olacak, her büyük devletin bu sorunu vardır illaki insan oğlu güce tamah eder cünkü kimseyi memnun edemezsin kimseden de, sana güç vereceğim ama bizim haklarımızı gözeteceksin dediğin de zaten buna %100 güvenmezsin. insandır nihayetinde Tekrar ediyorum saltanat gölge kabul etmez di halk bir birine kıymasın daha fazla kan dökülmesin orduk da ikilik çıkmasın diye adamlar kendi kardeşlerini öldürdü. Durup dururken kaşın neden senin daha güzel diyip de boğdurmadı, biz de tarla için kardeş kardeşi oğlan babasını kesiyor artık o ayrı :)
La zevzek devşirilmeyen tek halkız biz senin gibi kırma Balkan devşirmeleri değiliz.önce iyi oku ne yazdığımı

siz kimsiniz ? hangi halk
Orasını boş ver aklın almaz öyle şeyleri.
Bu günler 100 yıllık cumhuriyetin kuruluş tarihi,ülkenin yarısından fazlası kutlamıyor ve çoğu düşmanı sen Filistin’le kafanı yoracağına gözünün önünde satılan topraklara,yağmalanan hazine birikiminin haline bak amip

Orasını boş ver aklın almaz öyle şeyleri.
Bu günler 100 yıllık cumhuriyetin kuruluş tarihi,ülkenin yarısından fazlası kutlamıyor ve çoğu düşmanı sen Filistin’le kafanı yoracağına gözünün önünde satılan topraklara,yağmalanan hazine birikiminin haline bak amip
diyorsun ki ne olduğum belli değil, bir daha bana hakaret etmezsen sevinirim. Her şeyin farkında olmadığımızı bildiğinizi düşünüyorsunuz lakin farkındayız biz çok düşüp ayağa kalktık binlerce yıl. Biz 100 yıllık bir devlet değil, sadece 100 yıllık Cumhuriyetle yönetilen milletiz inşallah ebediyen de Cumhuriyetle yönetiliriz.

yıl 1915. kanal harekatı.
bu harekata halife'nin çağrısına uymayıp katılmamakla kalmayan filistinli hain araplar, türk askerine cephe gerisinden saldırmış ve türk askerini iki ateş arasında bırakarak 14.000 askerimizin şehit, binlerce askerimizin de esir olmasını sağlamıştır.
bu harekatta bizi vuran hain filistinli araplar ekseriyetle gazze'li araplardır.

Yıl 1917,
filistinli arap hainler,lawrence ile bir oluyor ve akabe baskını'na katılıyor, akabe'deki tüm askerlerimizi şehit ediyorlar.
bu kahpelik dolu icraatlarını da çöle lawrence'in rölyefini yaparak ölümsüzleştiriyorlar.

lawrence in rölyefini yapan filistinli araplar

lawrence-in-rolyefini-yapan-filistinli-araplar_1594555.jpg

türk tarih kurumu kaynağı :

yıl yine 1917.
kudüs filistinli hainler tarafından ingilizlere teslim ediliyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597469.jpg

yukarıdaki görselde elinde baston ve sigara olan kudüs belediye başkanı hüseyin efendi, yanındakiler de filistinli hain arap sözde osmanlı subayları.
vatanlarına ihanet edip, kudüs'ü ingilizlere teslim etmekten gayet memnunlar.

ve kudüs'ü ingilizlere teslim eden bu hainler,
ingiliz komutan general edmund allenby'i kudüs'e girerken "el-nebi"(peygamber) olarak karşılıyorlar.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597470.jpg

hatta allenby'i peygamber olarak karşıladıktan sonra, onunla birlikte şam'a gidiyorlar, yeni peygamberlerine(!) eşlik ediyor, allenby'nin şam'daki selahaddin eyyubi türbesi sandukasını tekmeleyen çizmelerini filistinliler parlatıyor.

filistin bayrağı, zaten bu ihanetin tek başına resmi sembolüdür.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597472.jpg

yıl 1978,
terör örgütü pkk, ortadoğu'da işbirliği yapacak bir terör örgütü arıyor.
ve filistin kurtuluş örgütü, pkk'ya kucak açıyor, pkk ile eşgüdüm içerisinde türkiye aleyhine faaliyetlerde bulunmaya başlıyorlar.

Yıl 1980.
filistin halk kurtuluş cephesi lideri george habash, lübnan'ın sidon şehrindeki kamplarını asala terör örgütü'ne açıyor, asala'nın diplomatlarımızı katlettiği eylemlerine bu filistinli şerefsiz teröristler de destek veriyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597471.jpg

yıl 1989.
yaser arafat adlı hain, "ermenistan'ın haklı davasını destekliyoruz" açıklamaları yapıyor.
bu vesileyle, karabağ işgaline ve ermeni katliamlarına destek veriyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597473.jpg

yıl 1993.
filistinli hain araplar, mesud barzani'nin "bağımsız kürdistan" fikrine de destek oluyor.

filistinlilerin-ihanetleri-sirali-tam-liste_1597474.jpg

yıl 2002;
batı şeria'da barış gücünde görevliyken aracı durdurulup şehit edilen binbaşı cengiz toytunç.
Binbaşı son yolculuğuna uğurlandı

yıl 2009,
filistin devlet başkanı, erdoğan'ın kankası mahmut abbas, kıbrıs'a gidiyor ve "kıbrıs'ta türk askeri işgalcidir" açıklaması yapıyor.

yıl 2012. al nakba kupası.
bu kupada filistin sözde kürdistan takımını da davet ediyor ve kürdistan ile maç yapıyor.

yıl 2015.
sözde ermeni soykırımı'nın 100. yılı dolayısıyla filistinli hainler "ermeni soykırımı hatıra pulu" bastırıyor.

filistin-in-bastigi-ermeni-soykirimini-anma-pulu_1112247.jpg

yıl 2019.
türkiye'nin suriye'de başlattığı barış pınarı harekatı için arap birliği kınama mesajı yayınladı.
türkiye'yi kınayanlar arasında filistin'in de imzası vardı.

yıl 2020.
filistin, türkiye'nin doğu akdeniz'deki hak iddialarına karşı olarak kurulan doğu akdeniz gaz forumuna üye oluyor.
eastern mediterranean gas forum dahilinde, yunanistan, mısır, kıbrıs rum kesimi ve israil ile birlikte türkiye'nin mavi vatan tezine karşı cephe alıyor.

yıl 2020.
filistin, çin'in uygur türklerine yaptığı soykırımı destekliyor ve çin'in uygur türkleri politikasına destek veriyor.
Suriye'de ki hastane baskınını ve Türk askerlerini şehit etmelerini atlamışsın. Lawrance anılarında "böylesine vahşeti ben bile tahayyül edemezdim" diye yazıyor. Kaldı ki Yaser Arafat yurt dışında bir şirket kuruyor, kurduğu şirketin ortağı İsrail İç Güvenlik Servisi Başkanı.

Tamam arkadaşlar evet coluk couk kadın yaşlı hepsi ölüyor. Çok acı, çok kötü, evet. E biz ne yapalım? Üzüldük, üzülüyoruz, ne olsun istiyorsunuz? Kendi memuruna, işçisine, emeklisine, 5 milyondan fazla mültecisine zar zor bakan, ekonomisi bitik bir ülkeyiz, ne istiyorsunuz?
filistin konusunda milletin iki yüzlülüğüne, bu şovuna ne demeli. filistin'de çocuklar ölüyor derken yemen'i görmüyor, doğu türkistan'da yapılanları görmüyor, dünyanın çeşitli yerlerinde masum insanların ölmesini görmüyor. ya da görse bile sesi çıkmıyor. ya ölenler müslüman olmuyor, ya da her iki taraf müslüman oluyor. bunlar onlar için bir anlam ifade etmiyor.

diyorsun ki ne olduğum belli değil, bir daha bana hakaret etmezsen sevinirim. Her şeyin farkında olmadığımızı bildiğinizi düşünüyorsunuz lakin farkındayız biz çok düşüp ayağa kalktık binlerce yıl. Biz 100 yıllık bir devlet değil, sadece 100 yıllık Cumhuriyetle yönetilen milletiz inşallah ebediyen de Cumhuriyetle yönetiliriz.
Senin gibilerle çok tartıştım bu mecralarda.hakareti kim etmiş bak bi yukarıda duruyor.eskiden daha ağır şeyler yazardım şimdi uğraşmıyorum pek..
Git kendi seviyelerindekilerle tartış

filistin konusunda milletin iki yüzlülüğüne, bu şovuna ne demeli. filistin'de çocuklar ölüyor derken yemen'i görmüyor, doğu türkistan'da yapılanları görmüyor, dünyanın çeşitli yerlerinde masum insanların ölmesini görmüyor. ya da görse bile sesi çıkmıyor. ya ölenler müslüman olmuyor, ya da her iki taraf müslüman oluyor. bunlar onlar için bir anlam ifade etmiyor.
Onu geç dünya tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadık biz. Kahramanmaraş Depremi 6 Şubat, kendi insanlarına bile bu kadar üzülmeyen bir güruhun sen gerçekten Filistin'de ölenlere üzüldüğünü mü zannediyorsun? O Halik Konakçılar, sözde hocalar depremde çürük bina yapan hükümet destekli vampirlere tek kelime edebildiler mi?

Türkiye'de ki Müslümanların % 80'i Müslüman değildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri