feveran

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Biraz tartıştık kusura bakma hemen parlarım , gördüğüm kadarıyla esprili birisi , tartışma konularındada görürüm .Bazı yorumlarına katıldığım olur .Duruşuda hiç değişmez

Çok affedersiniz bok.

------

31.05.2014 - 02:11

Kul değil bir kere bu adam. Benim gözümden birey olmayı başarabilmiş olarak yer alıyor en azından. Toplum olarak birey olma özürlüsü olduğumuzdan böyle insanların varlığı iç ferahlatıcı.
Onun tanımlarken ''bu adam kendi kafasıyla düşünüyor, onun bununki ile değil'' diyebiliyorum. Herkes gibi buranın bir üyesi fakat bambaşka bir rengi var. Yelpazesinin genişliğinden her türlü sohbeti edebildiğim adam. Forum içerisinde de gözlemleyebileceğiniz gibi bir bölüme sıkışıp kalmış değil. Sadece sözlük, siyaset, tartışma, din, moda vesaire vesaire konularının birinde değil hepsi hakkında yeterince bilgiye sahip.
Bildiklerini paylaşırken de en iyi ben bilirim tavrı takınmıyor. En azından bana karşı yapmıyor bunu. lksjhadjks
Bağımsız ve akılcı tavrını, yerini, haddini, kedini bilen adam olmasını beğeniyorum. Bunu sanırım sana da söylemiştim. .p
Sizi sevmiyorsa muhtemelen dar bir bakış açısına sahipsiniz demektir ki kendisinin geniş görüşlere ve düşüncelere odaklama isteğini size de fark ettirecektir. Ettirmese içi rahat etmez bunun. lshdjskdls

Kendileri beni hiç sevmezler .p
Görüşlerimiz zıt olsa bile bazen arada az da olsa anlaşıyoruz.
Şahsen banlanmasını istemem .p

herkes kamki, bi o kenk. :p methiyeler düzmeye gerek yok, seviyorum seni kenk, bi daha küsmeyelim lütfen. :p kendisini itici bulanlara da "tatava yabma gül geç" diyorum, ama ondan da anlamazsınız ki siz..........

Bu aralar en gıcık aldığım tip :p Anladık abi tartışmayı seviyorsun ama karşında bayan var (: Kırgınım birazda uyuz oldum :p denk gelme bana o kadar söylüyorum.

Bizim ordaymış ya bu. Bugünleri görüp de bırakmış sanırım orayı .p İleri görüşlü^^ sjfhskh

forumumuzun bu aralar ilgi odağı.maşallah.

allah sevdiklerine bağışlasın kardeşim. (.p)

Nicki ile Google'da 6.sirada olan uye acik oturum yapilsa yorumlari ve dusunceleri ile 1.olabilitesi yüksek kisi

Noel baba geyiği.
Tek ciddi yorumunu görmedim.
Renkli bir kişiliği var.
Popüler ve geveze.
Hem güldürüp hem düşündürmek zor iştir.
Maviliklerdeki beyaz güvercinler senın yanında olsun.
:p

feveran

Fazlasıyla bilgili biri. Özellikle münazarada hangi gruba geçse o grubun kazandığına şahit oldum bu da kendisinin gerçekten kültürlü biri olduğunu gösterir. Mizahtan anlayışı gerçekten çok iyi sempatik birisi. :) Hakkında söyleyeceklerim şimdilik bu kadar daha yakından tanırsam tekrar yazarım.

Herşeyden önce samimi ve tarafsız bu yönünü çok sevdim. Taninmaya deger biri. Espirili, sempatik ve zeki insanları severim :) Birçok sıradanlığın dışında farklı bir yerdesin :cici:

Bu aralar küçük emrah modu taklıo:D eski feveran ise düşüncesini dile getirirken aynı zamanda hakaret ediyordu. Ortasını bulamadı

ben bu vatandaşı uzun zamandır tanırım. Anlaşamadığımız çoğu şeyde mevcuttur, bana yanlış gelen çoğu yorumuda mevcuttur. Lakin bugün yanındayım. Fikri zikri ne olursa eyvallah ama haklıysa yanındayımdır.

Kendisine yazdigim mesajin niye silindigini merak etmekle birlikte, forumda biri gaz cikarsa ondan bilecekler diye dusunmekteyim.
Kivrak zekasi, ince espirileri ile verdigi ayarlardan mutevellit insanlarin ustune cok gittigini yazmistim.
Yeniden bu fikrimi belirtmek istedim.
Severek takip ediyorum.

feveran Önceden sevmezdim kendisi doğrusu:p tanıdıkca hicte öyle biri olmadıgını anladıgım kisilerden :) cok eglenceli renkli biri cogu düsüncemiz aynı galiba:kiki: her insana nasıl davrancagını bılen biri hepte böyle ol :) cok kavgamız olsada kesmek yok tabiki:p yıne edicem :kiki: kendisini cok anlatmak isterdim ama yeter bence :cici:

Fevoyu yanlış anlayıp atarlanmak işime geldi, kısa bir muhabbet oluştu.
Severim sayarım. iyi günler

Aykiri Genc.Yinede Eglenceli Buluyorum.
Yunuslada iyi Anlasiyorlar Ùstelik,:)

Geri