Çok affedersiniz bok.
------
31.05.2014 - 02:11
Kul değil bir kere bu adam. Benim gözümden birey olmayı başarabilmiş olarak yer alıyor en azından. Toplum olarak birey olma özürlüsü olduğumuzdan böyle insanların varlığı iç ferahlatıcı.
Onun tanımlarken ''bu adam kendi kafasıyla düşünüyor, onun bununki ile değil'' diyebiliyorum. Herkes gibi buranın bir üyesi fakat bambaşka bir rengi var. Yelpazesinin genişliğinden her türlü sohbeti edebildiğim adam. Forum içerisinde de gözlemleyebileceğiniz gibi bir bölüme sıkışıp kalmış değil. Sadece sözlük, siyaset, tartışma, din, moda vesaire vesaire konularının birinde değil hepsi hakkında yeterince bilgiye sahip.
Bildiklerini paylaşırken de en iyi ben bilirim tavrı takınmıyor. En azından bana karşı yapmıyor bunu. lksjhadjks
Bağımsız ve akılcı tavrını, yerini, haddini, kedini bilen adam olmasını beğeniyorum. Bunu sanırım sana da söylemiştim. .p
Sizi sevmiyorsa muhtemelen dar bir bakış açısına sahipsiniz demektir ki kendisinin geniş görüşlere ve düşüncelere odaklama isteğini size de fark ettirecektir. Ettirmese içi rahat etmez bunun. lshdjskdls